Vangelis21 20 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 παιδια, ηθελα να ρωτησω κατι που μου ειπανε εδω και μαλιστα ειναι απο οτι λενε και σιγουροι. Το να εχουν τα κιτρινα τα λαμπιντο ριγες ειναι σημαδι υβριδισμου? Εγω νομιζα οτι ολα εχουν οταν ενηλικιωνονται και ειδικα τα αρσενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 26 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 κανονικά τα καθαρόαιμα δεν έχουν ρίγες αλλά ένα κατακίτρινο εκθαμβωτικό χρώμα με κατάμαυρα πτερύγια για το αρσενικό ιδιαιτέρως δυστυχώς είναι απ τα πιό εύκολα ψάρια για υβριδισμό αλλά και απ τα πιο όμορφα ψάρια στο χόμπυ...στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά αλλά ελάχιστα καθαρά....άλλα έχουν ρίγες...άλλα είναι πορτοκαλί και τα πουλάνε για κίτρινα...θα σε στεναχωρήσω αλλά έχουν δίκιο οι φίλοι σου και στο λέω καθότι είμαι κάτοχος εδώ και 5 χρόνια labido.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 27 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ νομίζω πως ίσως και να μην είναι κανόνας αυτό για τις ρίγες! Και το λέω διότι έχω δει λαμπιντο από ίδια γεννά από μικρά και όταν μεγάλωσαν το ένα έβγαλε κάτι αχανές ρίγες ενώ το άλλο είναι εντελώς κιτρινο! Ίσως παίζει ρόλο το στρες , η κυριαρχία και δεν ξέρω γω τι άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 28 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί να μήν υπήρξε άμεσα υβριδιμός αλλά να υπήρχε κάποιο ανενεργό υβριδισμένο χρωμόσωμα από έναν μακρινό πρόγονο του ζευγαρού και να έκανε την εμφάνισή του τώρα στο ενυδρείο σου ενώ οι γονείς να έδειχναν απόλυτα καθαρόαιμοι. Πάντως θα συμφωνήσω με τον φίλο @malaw σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του ψαριού, το καθαρόαιμο labido κάνει μπάμ απο μακριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntritzt 1 Μαρτίου 2013 #5 Share 1 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως παιδιά θα διαφωνήσω μαζί σας για το πώς πρέπει να είναι το καθαρόαιμο labido , οι αχνές μαύρες κάθετες ρίγες δεν είναι καθόλουπερίεργες ενώ το χρώμα του δεν είναι χτυπητό κίτρινο αλλά ένα λίγο πιο βαθύ κίτρινο. Δείτε την φωτογραφία παρακάτω η όποια είναι από το fish room του Stuart Grant με wild labido. Προσέξτεότι και το σώμα είναι λίγο πιο μακρόστενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 3 Μαρτίου 2013 #6 Share 3 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως παιδιά θα διαφωνήσω μαζί σας για το πώς πρέπει να είναι το καθαρόαιμο labido , οι αχνές μαύρες κάθετες ρίγες δεν είναι καθόλου περίεργες ενώ το χρώμα του δεν είναι χτυπητό κίτρινο αλλά ένα λίγο πιο βαθύ κίτρινο . Δείτε την φωτογραφία παρακάτω η όποια είναι από το fish room του Stuart Grant με wild labido. Προσέξτεότι και το σώμα είναι λίγο πιο μακρόστενο. Πανέμορφα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 7 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 7 Μαρτίου 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις. Η αληθεια ειναι οτι εδω εχουμε σε ενα πετσοπ και αγρια λαμπιντο και εχουν ριγες, οποτε με μπερδευει το ολο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος