Savou 19 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη τωρα τελευταια η Δεη με εκπλησσει με τις διακοπες ειπε οτι οπωσδηποτε θα πρεπει να παρω μια αεραντλια μπαταριας! Επειδη ομως δεν εχω δει καθολου! Μηπως εχετε να μου προτεινετε καποια σχετικα φτηνη που να κανει την δουλεια τις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 20 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη τωρα τελευταια η Δεη με εκπλησσει με τις διακοπες ειπε οτι οπωσδηποτε θα πρεπει να παρω μια αεραντλια μπαταριας! Επειδη ομως δεν εχω δει καθολου! Μηπως εχετε να μου προτεινετε καποια σχετικα φτηνη που να κανει την δουλεια τις! Θα ήθελα κι εγώ να ενημερωθώ σχετικά, άρα αναμένουμε κάποια απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Μου ειπαν καποιες λυσεις! Αλλα επειδη ειναι site απο μαγαζια θα σου στειλω σε π.μ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί μόνο μια και είναι της ELITE γύρω στα 10 ευρώ και κάνει μια χαρά τη δουλεία της Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 20 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 εγω θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει ratio αναλογα με τα λιτρα και το stock που εχει ο καθενας Δηλαδη καποιος με 500 λιτρα και μεγαλο στοκαρισμα μηπως χρειαστει 2 αεραντλιεςή και παραπανω? Sent from my Galaxy Ace using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Λογικό μου ακούγεται ...τι να σου κάνει μια αεραντλία στα 500 λίτρα.... αααα και πολλές μπαταρίες !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος