Jump to content

Ερωτηση Για Sylvania T8 15 W Grolux

polyagkistro

Recommended Posts

παιδια εχει παρει το ματι σας σε κανενα μαγαζι περιξ του κεντρου να εχει τις συγκεκριμενες λαμπες;;

Μπορείς να τις προμηθευτείς από τα δίκτυο καταστημάτων Λέντζος, αλλά προτιμότερο από το κεντρικό που βρίσκεται στην Αθηνάς το οποίο έχει και περισσότερους κωδικούς σε στοκ (τσεκαρισμένο από εμένα που αγόρασα πρόσφατα) :)

ευχαριστω παιδια ο λετζος δεν την εχει καθολου,ο καυκας το ιδιο αλλα φερνει αν παρεις ολη τη κουτα με 24 κομματια!!!!τελικα η πιο προσιτη και κοντινη λυση βρεθηκε στην αβυσσο και απο τον Σταυρο που τον ευχαριστω ιδιαιτερως!!

Μου κάνει εντύπωση ότι στον Λέντζο δε βρήκες... όταν είχα πάει πρόσφατα και πήρα τις δικές μου, και με το ίδιο το αφεντικό που έτυχε να ακούσει τη συζήτησή μου με τον υπάλληλο και μιλήσαμε, με διαβεβαίωσε ότι φέρνει όλους τους κωδικούς και όλα τα μοντέλα Grolux...

Όσο για τον Καύκα όντως δε φέρνει και μου είχε πει κι εμένα την ίδια ατάκα-καραμέλα.... Απορώ με τους τύπους, είμαι σίγουρος ότι του έχουνε ζητήσει άπειρες φορές χομπίστες τις συγκεκριμένες λάμπες, τόσο αδιάφοροι είναι πια, θέλουν να χάνουν χρήματα από πωλήσεις?? με τα καταστήματα που έχουνε σίγουρα θα μπορούν να πετύχουν καλύτερη συμφωνία με τον προμηθευτή και θα έχουνε μεγάλο περιθώριο κέρδους...

Όταν είχαμε περάσει από τον Σταύρο στην Άβυσσο, δεν ξέρω, το μαγαζί του μου έδωσε την εντύπωση ίτι έφερνε μόνο ψάρια κατά 90% και αξέσουαρ μόνο αν του ζήταγες κι αυτό χωρίς να ήμουν σίγουρος... Μπράβο του για την εξυπηρέτηση τότε!! :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...