lingistis 18 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Το "Cholla cactus wood" (νεκρό ξύλο από το κάκτο Cholla της Αμερικής) το βλέπω ως πολύ ενδιαφέρον φυσικό υλικό για γαρίδες. Το είχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πει εμπειρίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Γιαννη το εχω δει απειρες φορες σε φορουμ του εξωτερικου.Νομιζω πως μονο καλο κανει το ξυλαρακι.Προσωοικα δεν το εχω δοκιμασει αλλα ειναι στα αμεσα σχεδια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 19 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό χρησιμοποιείται σε terraria, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsta 19 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Kαλημερα. http://www.aquariacentral.com/forums/showthread.php?250561-cholla-cactus-wood Οπως διαβασα στο παραπανω post , αν καταλαβα καλα , καποιος λεει πως δεν κρατανε για παντα οπως τα ξυλα... Που μπορουμε να αγορασουμε??? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Απο ebay θα βρεις και ναι δεν κρατανε για παντα.Τα χρησιμοποιουν σε γαριδαδικα και σε ενυδρεια με πλεκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 19 Φεβρουαρίου 2013 Author #6 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Όπου διάβασα σχετικά με τις γαρίδες μόνο καλά λόγιαέγραφαν. Οπότε… αποφάσισα να παραγγείλω από ΗΠΑ μερικά κομμάτια γιατις γαρίδες μου. Αν ενδιαφέρετε κάποιος φίλος ας μου στείλε π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 24 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 πάντως φίλε Γιάννη, το συγκεκριμένο ξύλο το έχω δεί πολλές φορές σε Ελληνικά μαγαζιά..... Ονομάζετε Aquadecor Yuka- Wood και είναι από την Aquarium Munster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος