vasilis4x4 8 Μαρτίου 2015 #176 Share 8 Μαρτίου 2015 Eδω το εχει http://www.aquario.gr/red-sea-n03-p04-x.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Μαρτίου 2015 #177 Share 8 Μαρτίου 2015 Ρωτησε και το cosmozoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 11 Μαρτίου 2015 Author #178 Share 11 Μαρτίου 2015 Μετά και την χθεσινή αλλαγή του 15% του νερού το No3 έπεσε στα 25 Περιμένω λογικά αύριο και την παραγγελία με το Red Sea , για να δούμε ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Μαρτίου 2015 #179 Share 11 Μαρτίου 2015 Με το καλο να σου ερθουν Καθε ποτε κανεις τις αλλαγες νερου σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 11 Μαρτίου 2015 Author #180 Share 11 Μαρτίου 2015 εδω και ενα μηνα κανω καθε 7 ημερες γιατι ειχα αρκετα θεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Μαρτίου 2015 #181 Share 12 Μαρτίου 2015 εγω θα σου πρότεινα πρίν περάσεις σε πηγές άνθρακα να συνεχίσεις με τακτικές αλλαγές νερού.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 16 Μαρτίου 2015 Author #182 Share 16 Μαρτίου 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλη την παρέα Ξεκινώντας από τις 12 του μήνα και αφού μετά την αλλαγή του νερού είδα 25 στα No3 επιτέλους σήμερα μέτρησα με καθημερινή χρήςη του Red Sea No3 στα 10 για πρώτη φορά Η χρήση συνεχίζεται και θα δούμε τι θα γίνει Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας όλους Έγινε επεξεργασία 16 Μαρτίου 2015 - akisdom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 17 Μαρτίου 2015 #183 Share 17 Μαρτίου 2015 Μπράβο χαίρομαι πολύ για την καλή εξέλιξη που έχεις με το NoPox. Προσοχή όμως να ακολουθείς ευλαβικά τη δοσολογία. Καλή συνέχεια στη προσπάθεια. Από φωσφορικά τι γίνεται? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 18 Μαρτίου 2015 Author #184 Share 18 Μαρτίου 2015 Σήμερα μετά από μέτρηση έχω επιτέλους Po4. 0 No3. 10 Άντε λίγο ακόμη θέλει το καημενούλη να έρθει στα καλά του Επίσης πιστεύω ότι θα δω καλύτερες μετρήσεις μετά την αλλαγή της Παρασκευής Και πάλι ευχαριστώ για όλα Και μια ερώτηση ακόμη Διαβάζω για bio pellet reactor , αυτό αντικαθιστά το σκίμμερ ή όχι , κι αν ναι είναι καλύτερο να έχω τέτοιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Μαρτίου 2015 #185 Share 18 Μαρτίου 2015 οχι δεν αντικαθιστά το σκιμμερ τα biopellet θα σε βοηθησουν να ριξεις τα νιτρικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Μαρτίου 2015 #186 Share 18 Μαρτίου 2015 Οχι ακη μου,δεν το αντικαθιστα,ισια ισα που αν χρησιμοποιησεις bio pellet ενα καλο σκιμμερ ειναι απαραιτητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 18 Μαρτίου 2015 #187 Share 18 Μαρτίου 2015 Σήμερα μετά από μέτρηση έχω επιτέλους Po4. 0 No3. 10 Άντε λίγο ακόμη θέλει το καημενούλη να έρθει στα καλά του Επίσης πιστεύω ότι θα δω καλύτερες μετρήσεις μετά την αλλαγή της Παρασκευής Και πάλι ευχαριστώ για όλα Και μια ερώτηση ακόμη Διαβάζω για bio pellet reactor , αυτό αντικαθιστά το σκίμμερ ή όχι , κι αν ναι είναι καλύτερο να έχω τέτοιο ? Εισαι σε πολυ καλό δρόμο.. Φυσικά και με την αλλαγή νερού που θα κανεις οι τιμές θα ειναι ακομα καλύτερες... Ο bio pellet reactor δεν εχει καμία σχέση με το σκιμμερ φίλε μου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 18 Μαρτίου 2015 Author #188 Share 18 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Είμαι άσχετος τι να κάνω !!! Χαχαχαχαχα χαχα Ευτυχώς που έχω καλή παρέα εδώ παίδες ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Μαρτίου 2015 #189 Share 18 Μαρτίου 2015 Ακαρεεεεεεεεεεε μην το ξαναπεις φιλε μου,ολοι ασχετοι ειμαστε η' εχουμε συνεχως που δρομο/διαβασμα/πειραματα κτλ ωστε να πουμε οτι ξερουμε δυο πραγματα απο τα 100 που υπαρχουν στο θαλασσινο! Γι'αυτο ποτε δεν πρεπει,κανεις μας να "κολλαει"/ντρεπεται να κανει ερωτησεις Οσο για την παρεα ειναι και ενας απο τους πιο σημαντικους λογους που το χομπυ ειναι απολαυστικο! Ποτε δεν θα το χαρεις το ιδιο αν το κανεις μονος σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 21 Μαρτίου 2015 Author #190 Share 21 Μαρτίου 2015 καλησπερα στην παρεα τα πραματα πανε καλα προσ το παρων για το ενυδρειακι και τον μικροκοσμο του τα Νο 3 για πρωτη φορα ειναι κατω απο 10 , κατι αναμεσα σε 5 με 10 αυριο το πρωι θα κανω και την αλλαγη του νερου και πιστευω να πανε μια χαρα τα πραγματα μετα θελω επισησ να βαλω και chaeto στο σαμπ για να υπαρχει και οτι αλλη συμβουλη θα γινει καλοδεχουμενη και παλι ευχαριστω ολο το φορουμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Μαρτίου 2015 #191 Share 23 Μαρτίου 2015 Ακη σκεφτεσαι να τα κατεβασεις κι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 23 Μαρτίου 2015 Author #192 Share 23 Μαρτίου 2015 Ιδανικά δεν ειναι να ειναι μηδενικά? πάντως κι εδώ να ειναι νομίζω ότι δεν ειναι και πολύ λάθος , έτσι δεν ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Μαρτίου 2015 #193 Share 23 Μαρτίου 2015 Ακριβως ακη μου Μην τρελαθεις να πας στο μηδεν ,δεν ειναι το ιδανικο για πολλους λογους. Το ιδανικο ειναι 1-2 νιτρικα κατα την ταπεινη μου αποψη.Και στα 5 εισαι παρα πολυ καλα οπως ειπες φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 23 Μαρτίου 2015 Author #194 Share 23 Μαρτίου 2015 (edited) Οκ ευχαριστώ Μου μένει λοιπόν να σταματήσω την καθημερινή χορήγηση του Red Sea και να δω ποια ειναι η προληπτική του , έτσι? Και από ότι μόλις διάβασα στις οδηγίες του λέει ότι και πάλι πρέπει να χορηγείται σε καθημερινή βάση αλλά με διαφορετική δοξολογία Λέει λοιπόν ότι τώρα θα ρίχνω μόλις 2 ml / 100 lit. Κι εγώ που νόμιζα ότι τελείωσα χαχαχα Έγινε επεξεργασία 23 Μαρτίου 2015 - akisdom Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 23 Μαρτίου 2015 Author #195 Share 23 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να ειναι ο βράχος αλλά πάντως στην δεύτερη φωτογραφία βλέπω ότι η πρασινάδα που είχα κολλήσει στο τζαμί από την πλευρά του σαμπ άρχισε να φεύγει και να πέφτει από μόνη της , άντε να δούμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 23 Μαρτίου 2015 #196 Share 23 Μαρτίου 2015 Οκ ευχαριστώ Μου μένει λοιπόν να σταματήσω την καθημερινή χορήγηση του Red Sea και να δω ποια ειναι η προληπτική του , έτσι? Και από ότι μόλις διάβασα στις οδηγίες του λέει ότι και πάλι πρέπει να χορηγείται σε καθημερινή βάση αλλά με διαφορετική δοξολογία Λέει λοιπόν ότι τώρα θα ρίχνω μόλις 2 ml / 100 lit. Κι εγώ που νόμιζα ότι τελείωσα χαχαχα Το NoPox πρέπει να πέφτει καθημερινά. Απλά πρέπει να βρεις τη δόση συντήρησης που χρειάζεσαι για να μείνουν τα νιτρικά εκεί που θες εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 12 Απριλίου 2015 Author #197 Share 12 Απριλίου 2015 καλημερα σε ολους εδω και ενα μηνα οι μετρησεισ μου ειναι σταθεροτατες και θεωρω μαλλον καλες No3 5 Mg 1290 No2 0 Po4 0,03 NH3-NH4 0.025 Ph 7,7 Kh 9 Ca 420 οποτε λεω σιγα σιγα και με αργους ρυθμους να αρχισω το στοκαρισμα τι θα προτεινατε για αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Απριλίου 2015 #198 Share 12 Απριλίου 2015 Το ph με τι τεστάκι το μετράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 12 Απριλίου 2015 Author #199 Share 12 Απριλίου 2015 Το ph με τι τεστάκι το μετράς? salifert και μονο για όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Απριλίου 2015 #200 Share 12 Απριλίου 2015 Και εγώ με salifert μετράω εκτός από το ph γιατί συνεχώς οι μετρήσεις που μου έδινε ήταν 7.7 Οποιαδήποτε ώρα και να μέτραγα πάντα το ίδιο αποτέλεσμα είχα. Γι'αυτό όταν είδα τη δική σου μέτρηση σε ρώτησα. Συνχομπίστας που μου έδωσε το δικό του salifert μου έδωσε την ίδια μέτρηση. Οπότε και μόνο για ph μετράω με tropic marin το οποίο μου δίνει 8 - 8,2. Με την πρώτη ευκαιρία μέτρα και με κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος