kasselakis84 18 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια ελπιζω να εκανα το POST στο σωστο σημειο του φορουμ καταρχας.... θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση εως πιο εμπηροι που ηστε ολλοι απο εμενα,πειρα ενα αγγελοψαρο μικρου σχετικα μεγεθους απο ενα Pet Shop και πειρα και μια τροφη της SERA (VIPAN) την οπια μου πρωτεινε ο ιδιοκτητης του καταστηματος. Η ερωτηση μου ειναι πωσες φωρες και τη ποσοτητα τροφης πρεπει να δυνω στο αγγελοψαρο γιατι μου ειπε μονο μια φωρα την ημερα απο ενα φυλαρακι και αποτι βλεπω δεν φτανει στο ψαρι η συγκεκρημενη ποσοτητα και του το εκανα πρωι βραδυ εγω απο 1 φυλαρακι και παλη μου φενετε πεινασμενω. Το ενυδρειο ειναι φυτεμενο αν παιζει και αυτο καπια σχεση το αναφερω γιατι βλεπω οτι τσιμπολογαει και λιγο απ οτο Star Grass και απο το Κερατοφυλλο. Περιμενω την βοηθεια σας ευχαρηστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα φιλε μου. τα σκαλαρια δεν ειναι μοναχικα ψαρια. θελουν αλλα 4-5 μελη του ειδους τους και μεγαλωνουν . θελει μεγαλο υψος της γυαλας. το ερωτημα φιλε μου ειναι ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου; μηπως ειναι μκρο; τωρα που ειναι νωρις μηπως να το δωσεις καπου και σκεφτεις κατι αλλο για ψαροσυνθεση;οσο για την τροφη οταν ειναι μικρα θελουν ταισμα 2 φορες την μερα. τωρα αν εχεις μονο ενα μεσα ε δωστου να φαει κατι παραπανω απο 1 φυλλαρακι αλλα μην το παρακανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 18 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Ο γενικος κανονας ταισματος (φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις αναλογα την περισταση) ειναι οτι ριχνεις ενα ενα φυλλαρακι μεχρι να σταματησει το ψαρι να τρωει αλλα μονο για 1-2 λεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα. Οπως σου ειπα και σε αλλο σου θεμα,τα αγγελοψαρα δεν κανουν για το ενυδρειο σου το οποιο ειναι μικρο. Τωρα για το ταισμα,καλο ειναι να ταιζεις 2 φορες την ημερα τοσο οσο να εχει φαγωθει μεσα σε 2 λεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Εαν το ψάρι είναι μικρό λόγω ηλικίας τότε πρέπει να το ταίζεις 3-4 φορές την ημέρα με ποικιλία τροφών και χορήγηση βιταμίνης.Κατεψυγμενες όπως bloodworms, daphnia, artermia, και ξηρές που να περιεχουν ποσοστο σπιρουλινας. (ακολουθώντας τη διαδικασία που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος