dodo 31 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Με λενε Θοδωρή και είμαι καλα! Καινούργιος σχετικά στο αθλημα με τα ενυδρία, πριν ενα μήνα έστησα ενα 100L με τις συμβουλές ενός φιλαράκου ο οποιος εχει ενα 200αρι, πριν καμια εβδομαδα εβαλα και τα πρώτα Neon μέσα και πριν 2 μερες τα πρώτα μου Δισκάκια Ολα βαίνουν καλώς, εχω αρρωστήσει με το θεμα , θελω να παω σε ποιό μεγάλο ενυδρίο αλλα θα περιμενω κανα χρόνο να δώ τι έχει να με διδάξει αυτό πρωτού κανω την αλλαγή... Καλως σας βρήκα φίλοι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 31 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Καλως ηρθες και καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 31 Ιανουαρίου 2007 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Καλώς όρισες, περιμένουμε να δούμε και καμιά φωτογραφία... umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 31 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Καλωςηρθες στο forum!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 31 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2007 WELCOME to AQUAZONE φιλε dodo ... Καλη διαμονη και καλο διαβασμα ... ΤΟ ενυδρειο σου ειναι 100 λιτρα και εχεις βαλει δισκακια ... ? Ποσα ? Πρεπει να σε ενημερωσω οτι τα λιτρα σου ειναι απαγορευτικα για το συγκεκριμενο ειδος ψαριου και θα πρεπει να ξανασκεφτεις τις επιλογες σου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 31 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 31 Ιανουαρίου 2007 στο ΑΖ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo 31 Ιανουαρίου 2007 Author #7 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Thanks all για το welcome... Πω πω εχει πολύ πράμα εδω μεσα στο forum δεν χορταινεισ να διαβάζει και να... μπριζώνεσαι!!! Dartman, εχω βάλει 2 δισκακια 8cm... Εχω ήδη στη διαθεσή μου απο ενα φίλο ενα ενυδρίο 160L και καποια στιγμή σε κανα μήνα θα με βοηθησει να κανουμε την τράμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 31 Ιανουαρίου 2007 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Καλως σε λοιπον!!! και καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 1 Φεβρουαρίου 2007 #10 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλώσόρισες και καλή διαμονή. Βλέπω να το ξενυκτάς και εσύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 1 Φεβρουαρίου 2007 #11 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 1 Φεβρουαρίου 2007 #12 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 και παλι αν βαλεις δισκους σε 160λιτρο να ειναι μονοι τους αντε και καποια corydoras τι αλλα ψαρια εχεις τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 1 Φεβρουαρίου 2007 #13 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 kalos irthes sto az!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 3 Φεβρουαρίου 2007 #14 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος