Giorgos-Gryp 17 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα και από εδώ παιδιά. Εχω την εξής απορία.Έχω Σύστημα CO2 της JBL. To diffuser που μου είχε μέσα είναι αυτό: Αλλά στα περισσότερα φυτεμένα ενυδρεία βλέπω αυτό τον τύπο diffuser.. (Glass) Αισθητικά είναι πολύ πιο όμορφο και δείχνει να διασπάται και να διαχέεται το διοξείδιο καλύτερα στο ενυδρείο. Το ενυδρείο είναι 350lt.(Σε παλιότερο post έχω πληροφορίες και φώτο) Ποια είναι η γνώμη σας?Να το αλλάξω? Σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios 17 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 εγώ χρησιμοποιούσα αυτόν και όποτε άνοιγε το διοξείδιο το χάζευα. Αλλα εκτός απο ομορφιά έκανε και πάρα πολύ καλή διάχυση. http://www.fish-street.com/co2_diffuser_9k_professional_big_size?category_id=56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos-Gryp 17 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίο!! Από αυτό το Site το πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios 17 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, αλλά αυτό είναι το μεγάλο. 22 εκ χ3. Δες μήπως θες μικρότερο. Και να ξέρεις ότι τα μεταφορικά του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι κάτι παρά πάνω απο φαρμακείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 18 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Να παρεις αυτο που κραταει τις φυσαλιδες περισσοτερη ωρα στο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος