baggelis-larisa 17 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Γενική κατηγορία ενυδρείου (Κοινωνικό, Αφρική Λίμνες, Αφρική ποτάμια, Αμαζόνιος, Νότια Αμερική γενικά, Ασία - Ωκεανία, Δίσκοι, Κρύου νερού, Ασπόνδυλα, Φυτεμένο τοπίου, άλλη κατηγορία)Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):80χ35χ50Συνολικά Λίτρα:120Sump (λίτρα):heim 2215ΟργανισμοίΦυτά:anubias heterophylla-echinodorus ozelot-anubias bacteri nana-hygrophilla polusperma-egeria pensa-cryptocoryne becketti(petchii)-cryptocoryne wendtii(mi oya)-java moss k αλλα που δεν γνωριζω την ονομασια τουςΨάρια:4ραμιρεζι-3κορυντορας-10νεον-2δισκουςΆλλα είδη:Διακοσμητικά υλικάΦόντο:Πέτρες:ναιΞύλα:μια καρυδαΆλλα διακοσμητικά :Υπόστρωμα:λιπασμα sera floredepot και ψιλη ανοιχτοχρωμη αμμοΒυθός:ΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2x18-t8Διάρκεια φωτισμού:10ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:heim 2215Θέρμανση/ Ψύξη:heim 3606 150wΛίπανση:flourish phosphorusl-flourish trace-flourish comprehensive supplementΠαροχή CO2:sera-co2-startΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:ΠαράμετροιpH:6.8Γενική σκληρότητα (GH):8Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6Αμμωνία (ΝΗ3):Νιτρώδη (ΝΟ2):Νιτρικά (ΝΟ3):Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):27ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:15%εβδομαδιαιαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:οχι μεχρι στιγμηςΆλλες ρουτίνες συντήρησης: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα και απο δω!!! μετρησεις αμμωνιας κ.α. δεν εχεις κανει? ποσο και το τρεχει το ενυδρειο? μπορεις να βαλεις και φωτο να το δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggelis-larisa 17 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα!και βεβαια εχω κανει αλλα θα ανεβασω τισ ποιο προσφατες σε δυο μερες!και φωτο επισεις σε μερικες μερουλες! ηθελα να με βοηθησεται σε ενα προβλημα που εχω με τα νεον!ενω τα εχω αρκετο καιρο κοντα 3 μηνες δεν μοθ κολυμπανε!καθονται σε μια γωνια ολα μαζι και μια στο τοσο κανουν καμια συντομη βολτα!τα εχω τοσο καιρο και δεν τα εχω χαρει καθολου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggelis-larisa 17 Φεβρουαρίου 2013 Author #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 το ενυδρειο τρεχει 6 μηνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 ισως να παιζει ρολο και τα ψαρακια που εχεις μεσα! οι δισκοι σιγουρα δεν κανουν για το ενυδρειο σου ειναι μικρο για τετοιου ειδους ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggelis-larisa 17 Φεβρουαρίου 2013 Author #6 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 για τους δισκους το γνωριζω!απλα επειδη ειναι νεαροι και οχι στο τελικο τους μεγεθος ειπα να δωσω λιγο χρονο πριν τουσ αλλαξω!σε τελικη αναλυση εχεισ δικιο ομως!παντωσ τα νεον βλεπω να τα δινω την αλλη εβδομαδα και να περνω ροδοστομους!απο οτι ξερω και ποιο θαραλαιοι ειναι και καλυτερο κοπαδι κανουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος