yonigrn 16 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 Εχει κανεις ιδεα αν αξιζει να παραγγειλω το παρακατω DIY CO2 για 28 euros (μαζι με τα ταχυδρομικα)? Εχω το Fluval CO2 20 για το nano μου αλλα θα ηθελα κατι αλλο πιο οικονομικο αφου τα cartridges μιας χρησης του ειναι κι'αυτα αρκετα ακριβα (και δεν μπορω να ξοδεψω για ενα καλο συστημα CO2 αυτη την περιοδο) http://www.fish-street.com/diy_co2_system_complete_kits?category_id=105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 17 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Αφου ψαχνεις για οικονομικο γιατι δεν πας σε σκετο DIY με τις συνταγες των παιδιων? Ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις σκαλα διαχυσης για καλυτερα αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 18 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Το έχω δουλέψει αρκετά το συγκεκριμένο κ έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω: 1) Όντως κάνεις μέσα σε 10΄ co2 2)Με ξύδι δύσκολα δημιουργείς πίεση, χρειάζεται κιτρικό οξύ( Ξυνό) 3) Το μείγμα κρατάει περίπου 5-7 ημέρες, αναλόγως την χρήση ( ο ρυθμός των φυσαλίδων ρυθμίζεται) 4) Κόστος περίπου 5-7€ τον μήνα 5) Είναι απολύτως ασφαλές και δεν κάνει μπαμ όπως φοβούνται πολλοί. Έχει βαλβίδα άμεσης αποσυμπίεσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος