gourtz 16 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 παιδια sorry που δεν τα γραφο σε φορμα... στο αφρικανικο μου ειναι 200l και της τελευταιες 2 3 μερες η επιφανεια του νερου ειναι λιγο περιεργει σαν να εχει κατι το οποιο μοιαζει οπως οταν φτισουμε ας πουμε σε ενα δοχειο με νερο οπως θα ειναι στην επιφανεια... καπως ετσι απο μετρησεις που εχω κανει δεν εχω κατι διαφορετικο απο τις αλλες φορες μονο λιγα νιτρικα αλλα στροσανε... το μονο που εχω λιγο ειναι kh εχω περιπυο 3 δεν εχω υγρο τεστ με χαρτακι το ειδα.....μου ιεπαν οτι για να αυξηθει γινεται κ με σοδα μαγειρικη.. οποιος μπορει να βοηθισει και περισσοτερο με το προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 Η λυση στο θεμα σου βρισκεται εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 16 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω μαν να σαι καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος