Jump to content

Καλησπέρα

akisdom

Recommended Posts

καλησπέρα κι από εμένα. Κάτοχος ενός ενυδρείου αλμυρού νερού εδω και 3 περ. χρονια είναι η ΄πρώτη φορά που συμμετέχω σε ένα φόρουμ αυτού του έιδους .

Το ενυδρείο είναι 260lit. και 130lit. είναι το sump το οποίο βρίσκετε δίπλα του.

Τα λάθη σε σχέση με το ενυδρείο μου πολλά εως τώρα σε βαθμό να απορώ πως ζούνε τα καημένα τα ψαράκια ακόμη!!!!

δυστυχώς η απειρία μου συντέλεσε στο να χάσω πολλά ψάρια και μαζί με αυτά και την υπομονή μου για το ενυδρείο.

Αποφάσισα όμως να ασχοληθώ ενεργά πλέον με το χόμπι μου και να πάρω όση βοήθεια μπορέσω μέσα απο τον υπέροχο αυτό χώρο

Ισως να γίνω βαρετός με τις ερωτήσεις μου κάποια στιγμή αλλα παρακαλώ την επιοίκιά σας.

Και για να μην το ξεχάσω , με λένε Στράτο είμαι 43 και μένω στην Καβάλα.

μόλις τα καταφέρω θα ανεβάσω κάποιες φωτό από παλιές δόξες του ενυδρείου μου αλλά και κάποιες τωρινές που προσπαθώ να το φέρω στα ίσα του

fa2af10034e6b20e3fd8a2245edcb25f.jpg

και η ελεεινή σημερινή του κατάσταση...................

864eec65986c4b5f3e2ec87a6f728b0f.jpg

Καλως ηρθες και καλη διαμονη στο φορουμ μας!

Βαρετος δεν γινετε κανεις εδω στην παρεα μας.

Σαν φυτεμενος-γλυκος που ειμαι δεν μπορω να σου πω αν εχεις λαθη η οχι,αυτα θα στα πουν οι αλμυροι του φορουμ στις αναλογες κατηγοριες.

Καλο διαβασμα σου ευχομαι!:)

Καλώς ήρθες φίλε ! Η χαρά της aptaisia το ενυδρείο ! Αστειεύομαι !

Είμαι σίγουρος ότι αν σε αναλάβουν οι θαλασσινοί του φόρουμ , θα λάμπει σε λίγο καιρό ! :)

Καλώς ήρθες φίλε ! Η χαρά της aptaisia το ενυδρείο ! Αστειεύομαι !

Είμαι σίγουρος ότι αν σε αναλάβουν οι θαλασσινοί του φόρουμ , θα λάμπει σε λίγο καιρό ! :)

αστειευεσε δεν αστειευεσε φιλε μου εχεις απολυτο δικιο !!!!!!!!!

καλώς ήρθες!! κανε μια παρουσίαση εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=217 με φωτογραφίες για να βάλουμε μια αρχη και τάξη......

πάντως απο απταισιες δεν μπορω πω έχουν καλη ανάπτυξη!

:);)

Μια μικρή ερώτησουλα

Σκοπεύω να αλλάξω την διάταξη του βράχου , οπότε λέω να τα βγάλω έξω και να τα καθαρίζω και απο την aptaisia

Ποια είναι η γνώμη σας;

Καλώς ήρθες. Η ταπεινή μου γνώμη ότι μάλλον πας για βράσιμο βράχου... δεν νομίζω να υπάρχει γιατρικό για τόσο aptaisia (ίσως με κάποιες γαρίδες ... αλλά...). Καλό κουράγιο

Μια μικρή ερώτησουλα

Σκοπεύω να αλλάξω την διάταξη του βράχου , οπότε λέω να τα βγάλω έξω και να τα καθαρίζω και απο την aptaisia

Ποια είναι η γνώμη σας;

Επειδή εδώ είναι η κατηγορία για το "καλώς ήρθατε" και το θέμα κλειδώνει μετά από μερικές ημέρες, καλύτερα να θέσεις τις ερωτήσεις σου στο θέμα του θαλασσινού. :)

Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...