filfilip 18 Φεβρουαρίου 2013 Author #26 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Να ευχαριστήσω τον Αργύρη για τα σαλιγκαράκια που έφερε μαζί του χθες στην συνάντηση!!!! Μερικά από αυτά βρήκαν καινούριο σπίτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 18 Φεβρουαρίου 2013 #27 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο Φίλλιπα. Εκανες πραγματικά πολύ προσπάθεια, και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 18 Φεβρουαρίου 2013 Author #28 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Σωτήρη σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πραγματικά χωρίς εσένα δεν θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Φεβρουαρίου 2013 #29 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα τι να πει κανείς για αυτό το παιδί τον Φίλλιπο…. Στα είπα και από κοντά στην πίτα και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα….. Είχες από την αρχή όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλού χομπιστα και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενα! Το ενυδρείο σου είναι ένα στολίδι και ελπίζω να το χαρείς για πολλά πολλά χρόνια ακόμα… Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκεσαι στην παρέα μας και ότι χρειαστείς μην διστάσεις… Και πάλι, καλή συνέχεια σε αυτόν τον απίστευτο κόσμο του ενυδρείου… Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 18 Φεβρουαρίου 2013 #30 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Να ευχαριστήσω τον Αργύρη για τα σαλιγκαράκια που έφερε μαζί του χθες στην συνάντηση!!!! Μερικά από αυτά βρήκαν καινούριο σπίτι! Και όχι μόνο.... είναι πραγματικά αυτό που λέμε "από σπίτι" ώντας μεγαλωμένα σωστά (με το που του είπα του Αργύρη ότι μου κάναν και γέννα δε με πίστευε!! xexe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 19 Φεβρουαρίου 2013 Author #31 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα τι να πει κανείς για αυτό το παιδί τον Φίλλιπο…. Στα είπα και από κοντά στην πίτα και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα….. Είχες από την αρχή όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλού χομπιστα και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενα! Το ενυδρείο σου είναι ένα στολίδι και ελπίζω να το χαρείς για πολλά πολλά χρόνια ακόμα… Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκεσαι στην παρέα μας και ότι χρειαστείς μην διστάσεις… Και πάλι, καλή συνέχεια σε αυτόν τον απίστευτο κόσμο του ενυδρείου… Πραγματικά Νίκο σε ευχαριστώ πολύ! Και εγώ χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας και που πλέον έχω τελικά αυτό το ενυδρείο να φροντίζω! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή και δεύτερο... εξάλλου όπως σου είπα στην συνάντηση υπάρχει και ένας κρυφός πόθος που λέγεται reef! Και όχι μόνο.... είναι πραγματικά αυτό που λέμε "από σπίτι" ώντας μεγαλωμένα σωστά (με το που του είπα του Αργύρη ότι μου κάναν και γέννα δε με πίστευε!! xexe) Αυτά είναι Πάνο! Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 19 Φεβρουαρίου 2013 Author #32 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Και μία φωτό με πολύ λιγότερη άλγη... να ναι καλά τα σαλιγκαράκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 19 Φεβρουαρίου 2013 #33 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Φεβρουαρίου 2013 #34 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Και μία φωτό με πολύ λιγότερη άλγη... να ναι καλά τα σαλιγκαράκια!!! Μπραβο φιλε μου πολυ καλη η δουλεια σου! Μονο ειδα κατι που δεν μου πολυ αρεσε! Βλεπω στην φωτο σου στα αριστερα το ενυδρειο δεν παταει σε βαση! Σωστα βλεπω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 19 Φεβρουαρίου 2013 #35 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 Και μία φωτό με πολύ λιγότερη άλγη... να ναι καλά τα σαλιγκαράκια!!! Όσο πάει μ' αρέσει όλο και πιο πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 20 Φεβρουαρίου 2013 Author #36 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Μπραβο φιλε μου πολυ καλη η δουλεια σου! Μονο ειδα κατι που δεν μου πολυ αρεσε! Βλεπω στην φωτο σου στα αριστερα το ενυδρειο δεν παταει σε βαση! Σωστα βλεπω? ίσως δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία επειδή είναι τραβηγμένη ελαφρώς από πάνω! Το ενυδρείο πατάει κανονικά σε βάση!!! Για την ακρίβεια σε έπιπλο που είχα από πριν και έκατσε κουτί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 20 Φεβρουαρίου 2013 Author #37 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Όσο πάει μ' αρέσει όλο και πιο πολύ!! Να είσαι καλά Πάνο!!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 27 Φεβρουαρίου 2013 #38 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!!Πολλά συγχαρητήρια!!!! Ήδη έχούν εμφανιστεί και άλγες, πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 27 Φεβρουαρίου 2013 Author #39 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη! Οι άλγες εμφανίστηκαν και σχεδόν έχουν εξαφανιστεί πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Φεβρουαρίου 2013 #40 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη! Οι άλγες εμφανίστηκαν και σχεδόν έχουν εξαφανιστεί πάλι Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι θα πει…. Αλγες….. Έχεις να περάσεις πολλέεεεες ακόμα…. Υπομονή…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 27 Φεβρουαρίου 2013 Author #41 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι θα πει…. Αλγες….. Έχεις να περάσεις πολλέεεεες ακόμα…. Υπομονή…… με τρομάζεις αλλά δεν πειράζει!!! χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 28 Φεβρουαρίου 2013 #42 Share 28 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι θα πει…. Αλγες….. Έχεις να περάσεις πολλέεεεες ακόμα…. Υπομονή…… +1.000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 2 Μαρτίου 2013 Author #43 Share 2 Μαρτίου 2013 και μερικές νέες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 2 Μαρτίου 2013 #44 Share 2 Μαρτίου 2013 Φίλιππα το ενυδρείο σου έχει αρχίσει και γίνεται ένας μικρός παράδεισος Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 2 Μαρτίου 2013 Author #45 Share 2 Μαρτίου 2013 Φίλιππα το ενυδρείο σου έχει αρχίσει και γίνεται ένας μικρός παράδεισος Σε ευχαριστώ πολύ Μάνο!!! Πραγματικά το έχω χαρεί για τα καλά και όλο θέλω να ασχολούμαι μαζί του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 2 Μαρτίου 2013 #46 Share 2 Μαρτίου 2013 Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο να ασχολείσαι με κάτι το οποίο αγαπάς.Και από ότι φαίνεται σίγουρα το αγαπάς πολύυυυυυυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 2 Μαρτίου 2013 Author #47 Share 2 Μαρτίου 2013 Απορώ με τον εαυτό μου πως δεν είχα ασχοληθεί νωρίτερα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Μαρτίου 2013 #48 Share 3 Μαρτίου 2013 Αχα….τα πας καλά βλέπω εσύ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Μαρτίου 2013 #49 Share 3 Μαρτίου 2013 Μπράβο και από μένα , πανέμορφο. Τα σαλιγκαράκια με τις ρίγες (nerite) υπάρχει περίπτωση να σου γεμίσει το ξύλο με τα αυγά του. Στο λέω ενημερωτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 3 Μαρτίου 2013 #50 Share 3 Μαρτίου 2013 :bigemo_harabe_net-180: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος