20VT 31 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα σε όλους. Χτες μόλις μπήκαν ρίζα και φυτά και δεν άντεξα, πήρα τη μηχανή και άρχισα να τραβάω. Σας δημοσιεύω τις πρώτες φωτό για να ακούσω και τις δικές σας εντυπώσεις και παρατηρήσεις. Το ενυδρείο είναι Rena κύβος 200 lt. Κανονική παρουσίαση θα γίνει αργότερα, να πιάσουν και να μεγαλώσουν λίγο τα φυτά και να μπουν όλα τα ψάρια. Το μικρό ενυδρείο στην 3η φωτό φιλοξενεί τον ταραξία της παρέας. Υ.Γ. Ευχαριστώ τον Nidal για τη βοήθεια και τις συμβουλές του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 31 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Συγχαρητήρια, πολύ ωραίο το ενυδρειάκι σου!!! Όταν το ολοκληρώσεις θα γινει Σούπερ!!! ...Στην Τρίτη φωτογραφία, κάπου στο βάθος βλέπω ακόμα ένα ενυδρείο το οποίο δεν το αναφέρεις στο προφίλ σου, γιατί; umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 31 Ιανουαρίου 2007 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Την ρίζα από πού την προμηθεύτηκες? Αν μπορείς στείλε μου πμ. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
20VT 31 Ιανουαρίου 2007 Author #4 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ, Το μικρό ενυδρειάκι (50lt) το είχα παροπλισμένο στο πατάρι και το έβγαλα για να χωρίσω τους δίσκους μέχρι να στρώσουν. Ελπίζω να φιλοξενήσει κάνα ζευγαράκι στο μέλλον. φίλε Skoni έχεις ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!! Τα συγχαρητήριά μου! Περιμένουμε αναλυτική παρουσίαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 31 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 31 Ιανουαρίου 2007 πολυ ωραιο το ενυδρειο σου Πες μας λιγα λογια για τις συνθήκες του ενυδρειου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 31 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Συγχαρητηρια για το ενυδρειο σου,πολυ ωραιο!! Περιμενουμε και φωτογραφιες απο τους δισκους σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
20VT 1 Φεβρουαρίου 2007 Author #8 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια παιδιά. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τους κόπους μου. Το ενυδρείο όπως είπα, είναι ένα Rena 200 lt καθαρό. Διαστάσεων: 65*55*60 (M*Π*Υ). Τοποθετημένο πάνω σε μια DIY εσωτερικά φωτιζόμενη βάση η οποία φιλοξενεί και τον εξοπλισμό. (έρχεται και φωτό). Ο εξοπλισμός του είναι: Φωτισμός: 4 λάμπες 18w Arcadia Tropic+Arcadia Fresh *12 ώρες λειτουργία Arcadia Tropic+Philips tl-d 89 Aquarelle *10 ώρες λειτουργία Η τελευταία είναι 10000 κέλβιν και πρέπει να αντικατασταθεί Εσωτερικό φίλτρο χωρητικότητας 13lt με αντλία 1000lt/h (5lt βιολογικό και σφουγγάρια). CO2 4lt χωρίς controller DIY UV μέσα στο εσωτερικό φίλτρο (δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμα). Υπόστρωμα από χαλαζιακή άμμο 1χιλ. Νερό: 29 C GH 8 KH 4 PH 6.9 NO2 0 Αλλαγές κάθε εβδομάδα 50% (προετοιμασία σε βαρέλι: R.O 75% βρύση 25%) Υπάρχει και DIY στήλη ανταλλαγής ιόντων. Ελπίζω να μην ξεχνάω τίποτα Και τα δισκάκια μου ως τώρα… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θάνος 1 Φεβρουαρίου 2007 #9 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 Στην 1η φωτό βλέπω ότι έχεις αερόπετρα και διοξείδιο.Και τα δύο μαζί δε νομίζω να ταιριάζουν. Από τη μία δίνεις διοξείδιο και από την άλλη το παίρνεις πίσω.Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσεις την αερόπετρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 2 Φεβρουαρίου 2007 #10 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Πανεμορφο ειναι!!! Που να θεριεψουν και τα φυτα σου!!! Το εχεις το μικροβιο και φαινεται εκ του αποτελεσματος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος