magganas 15 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Θα μπορουσε καποιος να με βοθησει και να μου πει την γνωμη του για τον συγκεκριμενο Κυκλοφορητη η ακομα και για τον 8 αρι η ,9 ,10!!!................................450 λιτρα...το ενυδρειο...δεν ξερω που να καταληξω στην αγορα κυκλοφορητη!!!!!! Ποια αγορα θα ειναι αυτη ,που θα συνδιαζει ανεση στην τσεπη ..και κυκλοφορια στο ενυδρειο...την γνωμη σας .....Ευχαριστω ΠΕΤΡΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 tunze.κανε ερευνα για το ποια κανει για σενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 15 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Το χαμηλο κοστος για την κυκλοφορια 450 λιτρων ειναι σχετικο,μιας και δεν νομιζω να καλυπτεσαι μονο με εναν κυκλοφορητη εκτος αν βαλεις Vortech. Αναλογα με το ποσα διαθετεις θα κινηθεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 15 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 tunze.κανε ερευνα για το ποια κανει για σενα. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 16 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια θελω να βαλω τεσσερις κυκλοφορητες,,εχουν πει... !!..........η και λενε οτι καλυτερα τουρλουμπουκι απο πολους κυκλοφορητες..Μεσα στο ενυδρειο...παρα μια δυνατη δεσμη απο εναν..ας πουμε Vortech.εγω θα ηθελα την γνωμη σας για αυτην την τετραδα κυκλοφορητων..ευχαριστω!!εχω εναν ειδη tunze 6065... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 βαλε περισσοτερους οπου χρειαζεται.εμειςδεν μπορουμε να ξερουμε τι χρειαζεσαι απο ροες,πως εχεις στησει βραχο κλπ. καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο. μονος σου θα βρεις τι ροες χρειαζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος