Jump to content

Σαλιγκαρακια

Recommended Posts

εχουν αρχισει και κανουν την εμφανισει τους αρκετα σαλιγκαρακια μεσα στο ενυδρειο

πως μπορουμε να απαλλαχτουμε απο αυτα ??

αλλος τροπος???

μπορω να βαλω helena μαζι με τους δισκους που εχω τωρα ?

Άλλος τρόπος είναι να φτιάξεις μια παγιδούλα για τα σαλιγκάρια και να τα αφαιρείς κάθε φορά.

Helena με δίσκους έχω δει σε πολλά ενυδρεία , δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σαλιγκαρια Helena θα βαλεις μεσα και θα απαλλαγεις σε λιγο καιρο. Εγω τα εχω με δισκους μεσα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Εχουν γεννησει κιολας. Στην αρχη ειχα κι εγω πολλα σαλιγκαρια και δεν ηξερα τι να κανω. Πηρα τα Helena και μεσα σε 3 μηνες ησυχασα, τα εφαγαν ολα.

ποσα helena δηλαδη να βαλω ???

και επισης δεν θελω να απαλλαφω απο τα αλλα και να γεμισω με helena!!!!

Μπορεις να βαλεις και 5 Helena μεσα, μπορεις και παραπανω. Τα Helena δεν ειναι ερμαφροδιτα οπως τα αλλα σαλιγκαρια οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να γεμισεις με χιλιαδες τετοια μεσα οπως εχεις γεμισει τωρα με τα αλλα. Αντε να χεις καμια γεννα που και που αλλα οχι τιποτα τρελο, μη φανταστεις..

τα helena γεννανε εναν γονο! οποτε δεν εξαπλωνονται ευκολα. εχθες ριξαμε 5 στο ενυδρειο του γαμπρου μου λαι περιμενουμε αποτελεσματα αλλα απ οτι ειδα ηδη εχουν στρωθει στη δουλεια!

το ξαναλέω, εγώ από 2 helena, σε 3-4 μήνες είχα εκατοντάδες...βέβαια οι λαθρεπιβάτες εξαφανίστηκαν

Αν είχες πολλούς λαθρεπιβάτες θα είχαν τροφή τα χελένα και έτσι αναπαράχθηκαν πολύ γρήγορα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...