mmamatsis 15 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 εχουν αρχισει και κανουν την εμφανισει τους αρκετα σαλιγκαρακια μεσα στο ενυδρειο πως μπορουμε να απαλλαχτουμε απο αυτα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Μια ομαδούλα Helena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 αλλος τροπος??? μπορω να βαλω helena μαζι με τους δισκους που εχω τωρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Άλλος τρόπος είναι να φτιάξεις μια παγιδούλα για τα σαλιγκάρια και να τα αφαιρείς κάθε φορά. Helena με δίσκους έχω δει σε πολλά ενυδρεία , δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolo 15 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Σαλιγκαρια Helena θα βαλεις μεσα και θα απαλλαγεις σε λιγο καιρο. Εγω τα εχω με δισκους μεσα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Εχουν γεννησει κιολας. Στην αρχη ειχα κι εγω πολλα σαλιγκαρια και δεν ηξερα τι να κανω. Πηρα τα Helena και μεσα σε 3 μηνες ησυχασα, τα εφαγαν ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 ποσα helena δηλαδη να βαλω ??? και επισης δεν θελω να απαλλαφω απο τα αλλα και να γεμισω με helena!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolo 15 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεις να βαλεις και 5 Helena μεσα, μπορεις και παραπανω. Τα Helena δεν ειναι ερμαφροδιτα οπως τα αλλα σαλιγκαρια οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να γεμισεις με χιλιαδες τετοια μεσα οπως εχεις γεμισει τωρα με τα αλλα. Αντε να χεις καμια γεννα που και που αλλα οχι τιποτα τρελο, μη φανταστεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 οκ σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolo 15 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Τιποτα, να σαι καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 τα helena γεννανε εναν γονο! οποτε δεν εξαπλωνονται ευκολα. εχθες ριξαμε 5 στο ενυδρειο του γαμπρου μου λαι περιμενουμε αποτελεσματα αλλα απ οτι ειδα ηδη εχουν στρωθει στη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 15 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 το ξαναλέω, εγώ από 2 helena, σε 3-4 μήνες είχα εκατοντάδες...βέβαια οι λαθρεπιβάτες εξαφανίστηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 15 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Αν είχες πολλούς λαθρεπιβάτες θα είχαν τροφή τα χελένα και έτσι αναπαράχθηκαν πολύ γρήγορα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος