g6rtrd 14 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σας,θα ήθελα τη βοήθεια σας για να επιλέξω την καλύτερη σύνθεση για το νέο ενυδρείο μου 140lt καθαρά.Θα μεταφερθούν μέσα 6 neon,3 glowlight και 1 αρσενικό guppy απο το παλιό μου ενυδρείο.Θα φυτευτεί με εύκολα και χωρίς πολλές απαιτήσεις φυτά (θα χρειαζόμουνα και εδώ λίγη βοήθεια).Προσωπικά θα ήθελα αν γίνεται να βάλω και 1 ζευγάρι μεγαλύτερα σε μέγεθος ψαράκια και κάποιες γαριδούλες και ότι αλλο μπορεί να μπεί για να είναι άνετο στα λίτρα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g6rtrd 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Ξέχασα να αναφέρω οτι θα ήθελα και τα ψαράκια να μην είναι δύσκολα και απαιτητικά γιατί είμαι σχετικά νέος στο χώρο και δε θα ήθελα απώλειες από έλλειψη γνώσεων,ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σου φιλε. Καταρχην κανενα ψαρι δεν ειναι ευκολο η δυσκολο. ολα εχουν τις απαιτησεις τους. Δευτερον αφου εχεις λοιπον τα νεον και glowlight κοπαδιασε τα 10 και 10, βαλε και καμια νανοκιχλιδα η καποια απιστογραμμα και εισαι μια χαρα.Τα ψαρακια αυτα ομως να γνωριζεις θελουν μαλακο νερο.οποτε το γκαπυ που θελει πιο σκληρο νερο το βγαζεις και το δινεις αλλου! Εναλλακτικα μπορεις να κρατησεις το γκαπυ και να προσθεσεις κι αλλα γκαπυ με αναλογια 1 αρσενικο προς 3 θηλυκα και θα δεις και γεννες! Απο φυτα θα μπορουσες να βαλεις anubia, java fern, java moss, valisneria. Αυτες ειναι οι δικες μου επιλογες αλλα σιγουρα τα παιδια απο την ομαδα των φυτων μπορουν να σε βοηθησουν παραπανω. Αυτα απο μενα και περιμενουμε να το δουμε ολοκληρωμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος