rastafarian 21 Φεβρουαρίου 2013 #51 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Αν διαβασεις το προφιλ τους που σου εδωσα πιο πανω θα καταλαβεις γιατι δεν κανει το ενυδρειο σου γι αυτα τα ψαρια.Θελουν πολυ μεγαλητερο ενυδρειο,φυτεμενο και κοπαδι για να μην εχεις τα προβληματα που εχεις τωρα.Εσυ πιστευεις οτι αν τα αφησεις εκει θα συνελθουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 21 Φεβρουαρίου 2013 Author #52 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Δεν πιστεύω τίποτα γιατί απλα δεν ξέρω....γι'αυτο κ ρωτάω εσάς τόσες μέρες....προσπαθώ να βρω μια λύση χωρις να τα αποχωριστω κ χωρις να πεθάνουν....αν λοιπόν δεν υπάρχει μέση λύση οκ...θα δώ τι θα κανω ανάμεσα στα δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 21 Φεβρουαρίου 2013 #53 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι θελουν λιτρα....εγω σου προτηνα να βγαλεις τα παντα για να μην σου τρωνε τα λιγοστα αυτα λιτρα, αμα το ενυδρειο σου ελεγε οτι ειναι 50 λιτρα καθαρα ειναι περιπου 45 και αν βαλες και πετρες και λοιπα πας ακομα πιο κατω, τον ανθρακα τον εχεις λογο της φαρμακευτικης αγωγης;; Αν τον εχεις 5 μερες βγαλτον(γιατι και με τις αλλαγες θα εχει φυγη οσο επρεπε) και μην βαλεις αλλων....επΙσης εαν η μια εστω ειναι ασβεστολιθηκη εχεις θεμα με το ph... Τωρα τη να σου πω, ψαξε εαν ενδιαφερεσαι στις αγγελιες εδω στο φορουμ γιατι μπορει να βρεις ενυδρειακια με πολυ καλα λεφτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 21 Φεβρουαρίου 2013 Author #54 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Να τον βγάλω εντελώς τον άνθρακα?κανει κακό?τον εχω απο την αρχή του ενυδρειου.... Τωρα αν η πέτρα ειναι ασβεστολιθικη ένας θεός ξέρει...τι να σου πω...ούτως ή άλλως θα βγουν... Θα κοιτάξω τα ενυδρεια που λες κ βλέπουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Φεβρουαρίου 2013 #55 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Να τον βγάλω εντελώς τον άνθρακα?κανει κακό?τον εχω απο την αρχή του ενυδρειου.... Τωρα αν η πέτρα ειναι ασβεστολιθικη ένας θεός ξέρει...τι να σου πω...ούτως ή άλλως θα βγουν... Θα κοιτάξω τα ενυδρεια που λες κ βλέπουμε.. Να τον βγάλεις εντελώς ναι. Όπως σου είπε και ο Άγγελος τον χρησιμοποιούμε μετά από θεραπείες στα ενυδρεία μας. Δεν έχει καμιά χρήση αυτή τη στιγμή μέσα στο ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Φεβρουαρίου 2013 #56 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Ετσι κι αλλιως ο ανθρακας αν ειναι εκει 2-3 μηνες πλεον πρεπει να εχει γινει πολτος οποτε καμια χρηση δεν εχει! Οταν ειχα πρωτοασχοληθει με τα σκαλαρια ειχα διαβασει καπου οτι αν τα ψαρια δεν εχουν τα καταλληλα λιτρα και το καταλληλο υψος ( γυρω στα 50 εκ ) καποια αρχιζουν και στρεσαρονται τοσο πολυ που αρνουνται την τροφη, τα κοιλιακα τους πτερυγια αρχιζουν και σαπιζουν και στο τελος ... . αντριαννα δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα. ειναι σαν να βαζαμε εσενα να ζησεις μεσα σε ενα κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 22 Φεβρουαρίου 2013 Author #57 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Ετσι κι αλλιως ο ανθρακας αν ειναι εκει 2-3 μηνες πλεον πρεπει να εχει γινει πολτος οποτε καμια χρηση δεν εχει! Οταν ειχα πρωτοασχοληθει με τα σκαλαρια ειχα διαβασει καπου οτι αν τα ψαρια δεν εχουν τα καταλληλα λιτρα και το καταλληλο υψος ( γυρω στα 50 εκ ) καποια αρχιζουν και στρεσαρονται τοσο πολυ που αρνουνται την τροφη, τα κοιλιακα τους πτερυγια αρχιζουν και σαπιζουν και στο τελος ... . αντριαννα δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα. ειναι σαν να βαζαμε εσενα να ζησεις μεσα σε ενα κουτι. όχι είναι σε πολύ καλή κατάσταση..αλλά θα τον βγάλω εντάξει..δεν το ήξερα.. τελικά δεν ήξερα κ τίποτα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #58 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Έκανα μετρήσεις. Ενημερωτικά σας λέω οτι NH3/NH4 : 0 No3 : 10 No2 : 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Φεβρουαρίου 2013 #59 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 το ψαρακι συνηλθε καθολου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #60 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Εχθές ηταν πολυ χάλια...συν ολα τα αλλα είχε διογκωθει το ματακι του..σημερα το βλέπω λιγο καλύτερα.αυριο όμως θα του ρίξω ενυδρειακο αλάτι οπως μου είπαν κατι φίλοι .τους πήρα κ βιταμίνες.. Μάλλον δυσκολεύεται στην αναπνοή γιατί ανοίγει το στόμα κ κάθεται κοντά στην αεραντλια. Πάντως σαν συνολική εικόνα σημερα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #61 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης έβγαλα τις πέτρες .εκανα δοκιμή με ακουαφορτε κ η φυσική πέτρα ειναι ασβεστολιθικη πράγματι.η άλλη η τεχνητή ειναι οκ αλλα δεν την έβαλα καθόλου για να να μείνει περισσότερος χώρος. Το καλό ειναι οτι το βλέπω να κολυμπάει σημερα....!!!κ με εχει χαροποιησει...μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Φεβρουαρίου 2013 #62 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 (edited) μπορει να μην εχει και οξυγονο. αναπνεει απ την επιφανεια; αν ναι εχεις θεμα με αμμωνια. Έγινε επεξεργασία 25 Φεβρουαρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Φεβρουαρίου 2013 #63 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Αλατι γιατι να ριξεις?Να ξερεις οτι δεν ανεχονται ολα τα ψαρια αλατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Μαρτίου 2013 #64 Share 11 Μαρτίου 2013 Aντριαννα κανα νεο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 14 Μαρτίου 2013 Author #65 Share 14 Μαρτίου 2013 Το ψαρακι πέθανε σημερα..... δεν κατάφερα να το σωσω τελικά...δοκίμασα τα πάντα απο φάρμακα αλλα μάλλον άργησα... Το θέμα ειναι οτι έμαθα πολλα... Ευχαριστώ πολυ πάντως για τη βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Μαρτίου 2013 #66 Share 14 Μαρτίου 2013 Ωχ! Μακαρι να ειναι το τελευταιο σου που πεθαινει και απο δω και μπρος προσεκτικα και μονο χαρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 14 Μαρτίου 2013 Author #67 Share 14 Μαρτίου 2013 Το ελπίζω...στεναχωρεθηκα πολυ!!!δεν περίμενα να δεθω ετσι με ενα ψαρακι...αλλα δυστυχώς δέθηκα πολυ!!δεν πειράζει..θα το θυμάμαι σίγουρα σαν το πρώτο μου ψαρακι..!τωρα σκέφτομαι το άλλο που έμεινε μονο του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Μαρτίου 2013 #68 Share 14 Μαρτίου 2013 Το αλλο καλυτερα να το δωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 14 Μαρτίου 2013 Author #69 Share 14 Μαρτίου 2013 Λες ε?δυσκολευομαι να το αποχωριστω...θέλω να πάρω μεγαλύτερο ενυδρειο ρε γαμωτο...τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν ακόμα όμως...ελπίζω να μπορέσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Μαρτίου 2013 #70 Share 14 Μαρτίου 2013 Κοιτα κι αυτο θα δυσκολευτει λιγο να σε αποχωριστει αλλα αν παει σε ενα καλυτερο σπιτι θα του περασει! Δυστυχως δεν κανουν ολα τα ψαρια για ολα τα ενυδρεια! Εγω εχω 8 σκαλαρια στο δικο μου και παλι καποιες φορες, ειδικα στις γεννες, μου φαινονται πολλα! Βρες ψαρακια που να ταιριαζουν στα λιτρα σου και πιστεψε με θα το χαρεις πολυ περισσοτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriana86 14 Μαρτίου 2013 Author #71 Share 14 Μαρτίου 2013 Πρέπει να σκεφτώ το ψαρι κ οχι εμένα η άληθεία ειναι....αλλα δυσκολευομαι........ μπορει να το δώσω σε κατι παιδιά που εχουν μαγαζι με ενυδρεια κοντά μου... Μου το είπαν κ εκει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Μαρτίου 2013 #72 Share 14 Μαρτίου 2013 Κανε λιγο υπομονη. Δεν ξερω αν στο event με ανταλλαγες θα εχει και ψαρια. Αν ναι μπορει καποιον συνφορουμιστα να βρεις που να το θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος