Αντώνιος 14 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 ενική κατηγορία ενυδρείου ΑσπόνδυλαΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):Συνολικά Λίτρα:15λSump (λίτρα):ΟργανισμοίΦυτάAlternanthera roasaefolia,bacopa caroliniana,ludwigia,echinodorus,cryptocoryne parva και προσεχώς polysperma:Ψάρια:Άλλα είδη:σε κάνα μήνα γαρίδεςΔιακοσμητικά υλικάΦόντο:Πέτρες:ηφαιστιακέςΞύλα:Άλλα διακοσμητικά :Υπόστρωμα:fluvalΒυθός:ΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):ledΔιάρκεια φωτισμού: 9 ώρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:jumbisio φίτλρο και κρεμαστό μόνο με βιολογικό υλικόΘέρμανση/ Ψύξη:15 wΛίπανση:σειρά seachemΠαροχή CO2:Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:ΠαράμετροιpH:7Γενική σκληρότητα (GH):10Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):10Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):26ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:1/ 10 μέρεςΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:αντιχλώριοΆλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίος Αντώνη. Καλή αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Αντωνη,ωραιο το στησιμο σου φιλε. Δεν ξερω τι θα γινει με καποια απο τα φυτα που εχεις βαλει οσον αφορα τον φωτισμο και τα λιπασματα που θα πρεπει να ριχνεις.. Στα γαριδαδικα βαζουμε ευκολα φυτα για να μην ριχνουμε λιπσματα. Επεισης σου λειπει το πιο βασικο φυτο για γαριδαδικο..η μοςς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά rasta έχεις δίκιο ξέχασα να το γράψω στην περιγραφεί στο κενό σημείο ανάμεσα στις 2 πέτρες θα στηθεί ένα moss carpet θαείναι ένα επίπεδο ξύλο που έχω κόψει από πλατάνι που θα του βάλω moss και θα το ντύσω με δύχτι...όσο για τα φυτά την alternathera φοβόμουν αλλά 15 μέρες τώρα χωρίς τίποτα και μου αναπτύσεται καλά....θα δείξει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Σιγουρα θα στο δειξει με τον καιρο πως θα παει,αν χρειαστει να ριξεις λιπασμα να εισαι προσεχτικος και οχι μεγαλες ποσοτητες. Καλη συνεχεια και περιμενουμ την εξεληξη του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Ωραιος!! Ποσο με ψηνεις να φτειαξω κανα μικρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ όμορφο, και όταν πυκνώσουν τα φυτά θα δείξει περισσότερο. Επίσης ένα σκούρο φόντο νομίζω πως είναι απαραίτητο, και θα αναδείκνυε περισσότερο το ενυδρείο σου. Λιπάσματα καλό είναι να ρίχνεις το 1/4 από τις προτεινόμενες αναλογίες, για να μην έχεις προβλήματα με άλγες και να μην επιβαρύνεις το νερό, μιας και θα βάλεις γαρίδες. Μην βιαστείς με τις γαρίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 14 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Πάμε δυνατά Αντώνιε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά και στο άλλο ενυδρείο το 15λ κάνω πολύ προσεγμένη χρήση (με σύριγγα) γιατί οι άλγες παραμονεύουν!!11111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 14 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 ψαγμενο το μινι-ενυδρειακι σ φιλε μ.....για υποστρωμα τ εχεις??τυρφη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #11 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 ΄Οχι υπόστρωμα της fluval Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Εύχομαι να το δεις ζούγκλα Αντώνη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 15 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο φίλε μου!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
romario 20 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 φιλε μπορεις να με βοηθησεις γιατι κι εγω νεος ειμαι. αυτα τα καφε μπιλακια που εχεις για χαλικι. Υποστρωμα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 22 Φεβρουαρίου 2013 Author #15 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 φιλε μπορεις να με βοηθησεις γιατι κι εγω νεος ειμαι. αυτα τα καφε μπιλακια που εχεις για χαλικι. Υποστρωμα ειναι? είναι υπόστρωμα της fluval...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 22 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 καλή αρχή .μου φαίνεται οτι θα γίνει πολύ όμορφο όσο περνάει ο καιρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Φεβρουαρίου 2013 #17 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα ειναι θεμα ποιοτητας και οχι ποσοτητας. Μπραβο φιλε μου πολυ ωραιο. Το εβαλες το moss; βαλε καμια φωτο να ανοιξει το ματι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος