Jump to content

Τι Μπορο Να Βαλο Στο Φιλτρο Μ Για Την Κιτρινιλα

MADMAX

Recommended Posts

καλισπερα σας το ενιδριο εχη ενα χρομα κιτρινηλας απο τα Ξιλλα πος μπορο να το κα8αρισο.... παλια μου ηχε πι ενας pet shopas να βαλο ενα ιλικο στο φιλτρο μου αλλα δεν το 8ημαμε μιπος μπορητε να με βοι8ησετε ? ευχαριστω

ΦΙΛΙΚ: ΑΛΕΚΟΣ

Θα φύγει μονη της με τον καιρό , ειναι οι τανινεσ απο τα ξυλα ασε που κανει καλο στα ψάρια

τορα που το ενιδριο μ τρεχη γηρο στουσ 6 μινεσ ιδια ηνε η κιτρινιλα ακομα και δεν πολι μου αρεση σε ενφανιση :bigemo_harabe_net-127::bigemo_harabe_net-127:

Θα φύγει με τις αλλαγές του νερού δεν υπάρχει κατι αλλο εκτός και αν βάλεις άνθρακα στο φιλτρο

και ποσο καιρο μπορο να αφισο τον αν8ρακα μεσα στο φιλτρο μου

Ο ανθρακας πρέπει να αλλαζεται κάθε 4 εβδομάδες το πολυ

Επίσης έχει περιορισμούς όταν πρόκειται για θεραπείες

Οταν ρίχνουμε φάρμακα η λιπάσματα ο ανθρακας δεν πρέπει να ειναι μέσα

Για άμεση αντιμετώπιση της κιτρινίλας από το ενυδρείο χρησιμοποιείς ενεργό άνθρακα (για 2-3 μερες), αλλά εαν προέρχεται η κιτρινίλα από τα ξύλα μετά από λίγο καιρό πάλι το ίδιο θα είναι.

Βγάλε τα ξύλα και αφού τα ξεπλύνεις καλά τα βάλτα μέσα σε ζεστό νερό και αφησέ τα για να βγαλουν όσο περισότερο από το χρώμα γίνεται. Ετσι θα υπάρχει αρκετή βελτίωση.

Για άμεση αντιμετώπιση της κιτρινίλας από το ενυδρείο χρησιμοποιείς ενεργό άνθρακα (για 2-3 μερες), αλλά εαν προέρχεται η κιτρινίλα από τα ξύλα μετά από λίγο καιρό πάλι το ίδιο θα είναι.

Βγάλε τα ξύλα και αφού τα ξεπλύνεις καλά τα βάλτα μέσα σε ζεστό νερό και αφησέ τα για να βγαλουν όσο περισότερο από το χρώμα γίνεται. Ετσι θα υπάρχει αρκετή βελτίωση.

σε ευχαριστς πολλι φιλε μ νασε καλλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...