vales_red 18 Δεκεμβρίου 2013 #301 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 παμε να τους κανουμε εκπληξη? Ελατε να πειτε τα καλαντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #302 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 μπραβο ρε φιλε εκπληκτικο μαζι με τα λεντ τα κοραλια τα σπανε,να το χαιρεσε και σε λιγο που θα αρχισουν να παιρνουν υψος θα ειναι απιστευτο,εκπληκτικες φωτο οι απο πανω,ομορφη συλογη με ζοας,μπραβο Κωστα Ευχαριστω πολυ νικολα μου...ευχομαι να μου πανε τα σκληρα!!Αναμενουμε φωτο με το καινουριο φωτιστικο σου εεε!!Βγαλτε μπολικες να χορτασουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #303 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 Ελατε να πειτε τα καλαντα! Αγριες διαθεσης βαλε...το νου σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Δεκεμβρίου 2013 #304 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 παμε να τους κανουμε εκπληξη?Νικόλα φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Βαλεντίνο έχω "άγριες" διαθέσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 19 Δεκεμβρίου 2013 #305 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ ομορφη η εξελιξει του...ευγε!! Ντουμπανιασετο το ριμαδι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #306 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ ομορφη η εξελιξει του...ευγε!! Ντουμπανιασετο το ριμαδι!! Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα!Θα τουμπανιασει που θα παει...μιας και σημερα παιρνω την δοσομετρικη και θα ησυχασω να ριχνω χερατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Δεκεμβρίου 2013 #307 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Αντε καλως να σου ερθει κωστα! Ποια δοσομετρικη πηρες και τι υλικα θα ριχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #308 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Αντε καλως να σου ερθει κωστα! Ποια δοσομετρικη πηρες και τι υλικα θα ριχνεις? Ευχαριστω φιλαρακι.....πηρα την τριπλη δοσομετρικη FS NT-01.Τα υλικα που θα δουλεψω ειναι Kh-Ca-Mg.Αφου εδω και 2 μηνες και κατι ριχνω χειρατα ξερω ηδη τα ml..οποτε μενει να μπει και να δουλεψει.Μιχαλη για προτεινε μια καλη τροφη σε ζουμι ρε φιλε...για sps!!Για lps ταιζω πελετ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Δεκεμβρίου 2013 #309 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Κωστα μου η καλυτερη τροφη μακραν που βαζω στο ενυδρειο ειναι το μειγμα απο ολες τις τροφες που εχω, για ψαρια και κοραλια,που βαζω σε ενα μιξερ για να αλεσω.Μια φορα την εβδομαδα. Μετα μεμονωμενα,εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα και αντιδραση απο τα κοραλια με το fuel aquavintro,reef snow brightwell,goldpods nyos και καποια της kz αλλα σαν "εξτραδακια". Αντε καλη αρχη και με τη δοσομετρικη! Η αγαλλιαση που νοιωθεις με τη δοσομετρικη,αφου εχεις φαει απειρες φορες το "χερατο"(οπως και εγω για χρονια ολοκληρα ) ειναι απιστευτη κωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Δεκεμβρίου 2013 #310 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα!Θα τουμπανιασει που θα παει...μιας και σημερα παιρνω την δοσομετρικη και θα ησυχασω να ριχνω χερατα. με το καλο φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #311 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Μολις την παρελαβα απο τον Γρηγορη(σ'ευχαριστω φιλαρακι).Νικολα να εισαι καλα αγορι μου χριστουγενιατικο δωρο στον εαυτο μου εκανα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #312 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Κωστα μου η καλυτερη τροφη μακραν που βαζω στο ενυδρειο ειναι το μειγμα απο ολες τις τροφες που εχω, για ψαρια και κοραλια,που βαζω σε ενα μιξερ για να αλεσω.Μια φορα την εβδομαδα. Μετα μεμονωμενα,εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα και αντιδραση απο τα κοραλια με το fuel aquavintro,reef snow brightwell,goldpods nyos και καποια της kz αλλα σαν "εξτραδακια". Αντε καλη αρχη και με τη δοσομετρικη! Η αγαλλιαση που νοιωθεις με τη δοσομετρικη,αφου εχεις φαει απειρες φορες το "χερατο"(οπως και εγω για χρονια ολοκληρα ) ειναι απιστευτη κωστα! Να εισαι καλα αδερφε αντε να ησυχασω λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Δεκεμβρίου 2013 #313 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Μολις την παρελαβα απο τον Γρηγορη(σ'ευχαριστω φιλαρακι).Νικολα να εισαι καλα αγορι μου χριστουγενιατικο δωρο στον εαυτο μου εκανα!! και εγω το ιδιο εκανα χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #314 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Αντε σαν μικρα παιδια που ημαστε να κανουμε δωρα στους εαυτους μας τετοιες μερες!!Επρεπε να μασταν ολοι κοντα σε μια πολη(ας πουμε)και να βγαιναμε για καλαντα...και στο καθε σπιτι του(Reefα)αντι για γλυκα και κερασματα να καναμε ανταλλαγη φραγκακια..... Μεγεια και καλο δουλετο Νικολα!! Έγινε επεξεργασία 19 Δεκεμβρίου 2013 - toyomania8617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Δεκεμβρίου 2013 #315 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 φραγκακια ανεμωνες αντλιες τετοιες μερες να ειμαστε ανοιχτο......χαχαχα :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #316 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Δεκεμβρίου 2013 #317 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 ελα φίλε μου δώσε ένα update χριστουγεννιάτικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Δεκεμβρίου 2013 #318 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Αντε σαν μικρα παιδια που ημαστε να κανουμε δωρα στους εαυτους μας τετοιες μερες!!Επρεπε να μασταν ολοι κοντα σε μια πολη(ας πουμε)και να βγαιναμε για καλαντα...και στο καθε σπιτι του(Reefα)αντι για γλυκα και κερασματα να καναμε ανταλλαγη φραγκακια..... Μεγεια και καλο δουλετο Νικολα!! :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 25 Δεκεμβρίου 2013 Author #319 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 ελα φίλε μου δώσε ένα update χριστουγεννιάτικο! Χρονια Πολλα σε ολα τα μελη του ΑΖ...ευχομαι τα καλυτερα στον καθενας σας!!!Φιλε Λυκε update θα πεσει αυριο,μιας και σημερα δεν θα ειμαι σπιτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Δεκεμβρίου 2013 #320 Share 25 Δεκεμβρίου 2013 Χρονια Πολλα σε ολα τα μελη του ΑΖ...ευχομαι τα καλυτερα στον καθενας σας!!!Φιλε Λυκε update θα πεσει αυριο,μιας και σημερα δεν θα ειμαι σπιτι.... χρονια πολλα φιλε καταλαβα εχει μασα σημερα πιωμα και τα συναφι να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Ιανουαρίου 2014 #321 Share 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα κωστα! Πως πανε τα πραγματα στον υφαλο σου? Βλεπω τη φωτο στο αβαταρ σου και θα ηθελα να δω μερικες μεγαλες φωτο βρε παιδι μου...να γεμισει η οθνονη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Ιανουαρίου 2014 Author #322 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα μιχαλιω...update θα πεσει αυριο αδερφε.Θα στην γεμισω την οθονη,να εισαι σιγουρος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιανουαρίου 2014 #323 Share 18 Ιανουαρίου 2014 σωστος φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Ιανουαρίου 2014 Author #324 Share 18 Ιανουαρίου 2014 σωστος φιλε Καλημερα Νικολη μου.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Ιανουαρίου 2014 #325 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Άντε να πάρουμε λίγο μάτι ρε φίλε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος