mad23 18 Ιανουαρίου 2014 #326 Share 18 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα μιχαλιω...update θα πεσει αυριο αδερφε.Θα στην γεμισω την οθονη,να εισαι σιγουρος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #327 Share 19 Ιανουαρίου 2014 (edited) Καλησπερα σας κυριοι!!Παμε και σ'ενα update μιας και ηρθε ενας φιλος(να ειναι καλα)με καλη φωτογραφικη μηχανη...οπου αποτυπωνει τα χρωματα και την εικονα του κυβου μου...... Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2014 - toyomania8617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Ιανουαρίου 2014 #328 Share 19 Ιανουαρίου 2014 (edited) Ωραία πράγματα λέμε........μόνο αυτές όμως...;;;;Ούτε fts;;;Δεν μ΄αρέσουν αυτά κύριε.......! Edit μετά το edit σου : Κάτι κάνεις τώρα....! Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #329 Share 19 Ιανουαρίου 2014 συνεχεια........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #330 Share 19 Ιανουαρίου 2014 ελα παραπονιαρη κωτσαρι μια FTS βιαστηκες να μιλησεις(χεχεχεχε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Ιανουαρίου 2014 #331 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Τώρα μάλιστα ρε φίλε!Μου τα πέταξες τα μάτια έξω!!Απίστευτη υγεία και πάρα πολύ όμορφα χρώματα φιλαράκι!!Φτου φτου σκόρδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #332 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Τώρα μάλιστα ρε φίλε!Μου τα πέταξες τα μάτια έξω!!Απίστευτη υγεία και πάρα πολύ όμορφα χρώματα φιλαράκι!!Φτου φτου σκόρδα! Ευχαριστω πολυ συνονοματε....σκορδα και κρεμμυδια στα ενυδρεια ολων μας!!!Να εισαι καλα μαν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Ιανουαρίου 2014 #333 Share 19 Ιανουαρίου 2014 (edited) Μπραβο ρε κωστα!!! Απο τα αγαπημενα μου το ενυδρειο σου και φροντιζεις καθε φορα να μου το επιβεβαιωνεις φιλε! Πολυ ωραιες φωτο!Ειδικα αυτη με τα μπλε led! Πολυ ωραια ψαροσυνθεση(εκτος απο τα tang που για τα γουστα μου ειναι πολλα..αλλα ξερεις τι γκρινιαρης-περιεργος ειμαι ),φοβερα κοραλια(ειδικα την κοκκινη μοντι την εβαλες στο καλυτερο σημειο) και για το στησιμο και την τοποθετηση των κοραλιων...απλα τελεια! Μια χαρη.....please....ξυσε τις κοραλινες στα πλαινα τζαμια ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Και παλι μπραβο μπραβο και φτου φτου φτου!! Ωραιο και ευχαριστο update φιλε! Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2014 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #334 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Μπραβο ρε κωστα!!! Απο τα αγαπημενα μου το ενυδρειο σου και φροντιζεις καθε φορα να μου το επιβεβαιωνεις φιλε! Πολυ ωραιες φωτο!Ειδικα αυτη με τα μπλε led! Πολυ ωραια ψαροσυνθεση(εκτος απο τα tang που για τα γουστα μου ειναι πολλα..αλλα ξερεις τι γκρινιαρης-περιεργος ειμαι ),φοβερα κοραλια(ειδικα την κοκκινη μοντι την εβαλες στο καλυτερο σημειο) και για το στησιμο και την τοποθετηση των κοραλιων...απλα τελεια! Μια χαρη.....please....ξυσε τις κοραλινες στα πλαινα τζαμια ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Και παλι μπραβο μπραβο και φτου φτου φτου!! Ωραιο και ευχαριστο update φιλε! Αδερφε να εισαι καλα...σ'ευχαριστω για τα λογια σου!!Προσπαθω φιλαρακι για το καλυτερο...πιστευω πως τωρα σου γεμισα την ΟΘΟΝΗ .Με τα μπλε led οντως μιχαλη εδειχνε απιστευτα χρωματα(πολυ πρασινο ομως ρε παιδι μου)!!Απο ψαρια ολα καλα...αλλα οντως 3 tang παρα ειναι σε 450 λιτρα μεικτα!Ιδιως στα μεγεθη του Νασου και του Χαβα!!Δεν θελω να τα αποχωριστο με τιποτα ομως!!!Οσο αφορα για την μοντι και τα κοραλλια γενικα.....ολα καλα,αλλα ρε bro δεν φραγκαρεις τιποτα acro μιας και απο τι βλεπω σε φωτο σου εχεις λογεις λογεις !!Οι κοραλλινες η αληθεια ειναι οτι δεν με χαλανε στον βαθμο που ειναι...αν δω οτι ξεφευγουν ασχημα,τοτε θα πεσει ξυσιμο!!Ολα τα ενυδρεια του ΑΖ Μιχαλη.......................να ειναι τουμπανα και Υγιει !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιανουαρίου 2014 #335 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Πολυ ομορφο ολο το αποτέλεσμα φαίνεται η αγάπη που του δείχνεις συνέχισε να μας βγάζεις τα μάτια!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Ιανουαρίου 2014 #336 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Κώστα νούμεράκι έχεις κόψει για φράγκ από τον Μιχάλη;Παίζει σειρά!!!χαχαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #337 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Πολυ ομορφο ολο το αποτέλεσμα φαίνεται η αγάπη που του δείχνεις συνέχισε να μας βγάζεις τα μάτια!!!!!! Λυκε να εισαι καλα φιλε μου...αλλα και εσυ δεν πας πισω!!!!Κριμα για τον ψαρι σου...μην ξενερωνεις μαν!!Ολοι μας χασαμε ζωντανα........Υ.Γ. και εσυ απο acro δεν πας πισω.....εχεις πολυ πραμααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #338 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Κώστα νούμεράκι έχεις κόψει για φράγκ από τον Μιχάλη;Παίζει σειρά!!!χαχαχαχαχαχα!!! χεχεχεχε ναι εεε?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Ιανουαρίου 2014 #339 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Κωστα απλα τα σπαει ειδικα τα ζοας τα χρωματιστα ,ενα μεγαλο μπραβο. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #340 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Κωστα απλα τα σπαει ειδικα τα ζοας τα χρωματιστα ,ενα μεγαλο μπραβο. :thumbsu: Νικολα μου ευχαριστω πολυ φιλε....!!!Εχεις μια ταση στα ζοας εε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιανουαρίου 2014 #341 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Μια απορία με τοσα λιτρα γιατι εισαι στα νανο; Ελα εσυ αθηνα και δεν θα φύγεις με αδεια χερια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Ιανουαρίου 2014 #342 Share 19 Ιανουαρίου 2014 χεχεχεχε ναι εεε?????? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Ιανουαρίου 2014 #343 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Μια απορία με τοσα λιτρα γιατι εισαι στα νανο; Ελα εσυ αθηνα και δεν θα φύγεις με αδεια χερια! Λέγε λέγε τέτοια θα σου έρθω με full face!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #344 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Μια απορία με τοσα λιτρα γιατι εισαι στα νανο; Ελα εσυ αθηνα και δεν θα φύγεις με αδεια χερια! Σωστο αυτο...γιατι ντε ειμαι ακομα στα Νανο.....λογω τ'οτι ξεκινησα με 125 λιτρα,και ξεχαστηκα εκει!!!Καποιος mod ας με παει σε Reef κατηγορια!!Και μονο που το λες λυκε...εισαι ωραιοςςςςςςς !!!Υ.Γ. θα γινει μεσα στην ανοιξη μια επιδρομη προς τα κατω.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιανουαρίου 2014 #345 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Θα έχει μεταφερθεί εως το βράδυ..... θα χαρώ να σε δω απο κοντά αναμενω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Ιανουαρίου 2014 #346 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Μεταφορα done Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Ιανουαρίου 2014 #347 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Νικολα μου ευχαριστω πολυ φιλε....!!!Εχεις μια ταση στα ζοας εε?? οχι, μονο οτιδηποτε ομορφο με χρωμα δεν λεω οχι.(κατα την γνωμη μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #348 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Θα έχει μεταφερθεί εως το βράδυ..... θα χαρώ να σε δω απο κοντά αναμενω.... Εγω να δεις ποσο θα χαρω αν με το καλο ερθω......ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 19 Ιανουαρίου 2014 Author #349 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Μεταφορα done Ευχαριστω μιχαλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Ιανουαρίου 2014 #350 Share 19 Ιανουαρίου 2014 Αντε με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος