toyomania8617 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #176 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μπραβο γειτονα! Ποσες μερες το ειχες στον αυτοματο? Τι εκανες πριν φυγεις? Ευχαριστω γειτονα(χεχεχεχε)...Ετρεχε στον αυτοματο 10 μερες αλλα με επιβλεψη του σπιτονοικοκυρη μου απο πανω!!Κατεβαινε καθημερινα μια στις 2 το μεσημερι για να ταισει(την ποσοτητα που ειχα ετοιμη εγω) και να αναψει το air conticion....και ξανα κατεβαινε στις 9 για να τσεκαρει αν ολα πηγαιναν περιφημα και να κλεισει τo air contision.Τον επαιρνα τις ωρες που κατεβαινε για να με πει τηλεφωνικος αν ολα ηταν οκ...ηθελε δεν ηθελε ο ανθρωπος εμαθε καποια πραγματακια για το Θαλασσινο στα 55 του :bigemo_harabe_net-74: .Αυτο που εκανα βαλ ηταν να σιφωναρω ελαφρα τον αραγωνιτη απο το Κυανο...γιατι ειχε ηδη απλωσει τρελλα και πλησιαζε τον βραχο και τα κοραλλια(μην γυρνουσα μετα απο 10 μερες και θα τα εβλεπα ολα κοκκινα)και παραλληλα μια καλη αλλαγη νερου στα 50 λιτρα.Ολα τα μηχανηματα τσεκ και καθαρισμο...συνδεμενο κοντρολερ θερμοκρασιας....αυτοματη αναπληρωση με βαρελι 30 λιτρα μεσα στο ντουλαπι....και τελος bak up μπαταρια(πολυ χρησιμη)συνδεμενα επανω το σκιμερ και η αντλια επιστροφης!!Αντεχει μεχρι και 6-7 ωρες σε μια διακοπη ρευματος(δοκιμασμενο-τσεκαρισμενο).Και ο Θεος βοηθος φιλε μου!!!Στην ουσια ειναι χρησιμο ενας ανθρωπος να υπαρχει οποτε φευγουμε για να εχουμε και μια εικονα τηλεφωνικος πως παει το reef μας!!Αυτα....... :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #177 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Κωστα καλο χειμωνα,ετσι ευχαριστα ναναι παντα τα νεα σου. εχουμε μπροστα μας καιρο.Αντε να το δουμε σιγα σιγα να τουμπανιαζει!! Ευχαριστω φιλε Βαλαντη....ευχομαι σε ολους μας τα ενυδρεια να πηγαινουν σφαιρα!!!!Πρεπει να πιουμε ενα καφε να δω τι φωτιστικαρα σε κανε ο Γρηγορης!!!Συντομα θα βρεθουμε απο κοντα πιστευω............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Σεπτεμβρίου 2013 #178 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω γειτονα(χεχεχεχε)...Ετρεχε στον αυτοματο 10 μερες αλλα με επιβλεψη του σπιτονοικοκυρη μου απο πανω!!Κατεβαινε καθημερινα μια στις 2 το μεσημερι για να ταισει(την ποσοτητα που ειχα ετοιμη εγω) και να αναψει το air conticion....και ξανα κατεβαινε στις 9 για να τσεκαρει αν ολα πηγαιναν περιφημα και να κλεισει τo air contision.Τον επαιρνα τις ωρες που κατεβαινε για να με πει τηλεφωνικος αν ολα ηταν οκ...ηθελε δεν ηθελε ο ανθρωπος εμαθε καποια πραγματακια για το Θαλασσινο στα 55 του :bigemo_harabe_net-74: .Αυτο που εκανα βαλ ηταν να σιφωναρω ελαφρα τον αραγωνιτη απο το Κυανο...γιατι ειχε ηδη απλωσει τρελλα και πλησιαζε τον βραχο και τα κοραλλια(μην γυρνουσα μετα απο 10 μερες και θα τα εβλεπα ολα κοκκινα)και παραλληλα μια καλη αλλαγη νερου στα 50 λιτρα.Ολα τα μηχανηματα τσεκ και καθαρισμο...συνδεμενο κοντρολερ θερμοκρασιας....αυτοματη αναπληρωση με βαρελι 30 λιτρα μεσα στο ντουλαπι....και τελος bak up μπαταρια(πολυ χρησιμη)συνδεμενα επανω το σκιμερ και η αντλια επιστροφης!!Αντεχει μεχρι και 6-7 ωρες σε μια διακοπη ρευματος(δοκιμασμενο-τσεκαρισμενο).Και ο Θεος βοηθος φιλε μου!!!Στην ουσια ειναι χρησιμο ενας ανθρωπος να υπαρχει οποτε φευγουμε για να εχουμε και μια εικονα τηλεφωνικος πως παει το reef μας!!Αυτα....... :bigemo_harabe_net-145: τι back up είχες σε σκιμερ και αντλία;; δώσε λίγες πληροφορίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Σεπτεμβρίου 2013 #179 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μπραβο κωστα Καλο χειμωνα και πολυ χαιρομαι φιλε μου που τα βρηκες ολα σωα και τουμπανιασμενα. Οπως τα λες ειναι...το θαλασσινο ειναι μεγααααλη αρρωστια....σχεδον κυριολεκτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #180 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα σας....μερικες φωτο μιας και το ειχα ταξει(καθυστερησα να ανεβασω λογω τ'οτι ηθελε φορματ το λαπτοπ)για παμε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #181 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 τι back up είχες σε σκιμερ και αντλία;; δώσε λίγες πληροφορίες; Φιλε λυκε εχω επανω μονιμως ενα ups δες φωτο.... .Το ειχα παρει πριν κανα 1,5 χρονο απο πλαισιο αν θυμαμαι καλα στα 100 κατι ευρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #182 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μπραβο κωστα Καλο χειμωνα και πολυ χαιρομαι φιλε μου που τα βρηκες ολα σωα και τουμπανιασμενα. Οπως τα λες ειναι...το θαλασσινο ειναι μεγααααλη αρρωστια....σχεδον κυριολεκτικα Καλως σας βρηκα μιχαλη...ευχαριστω φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Σεπτεμβρίου 2013 #183 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 καλημέρα!! όμορφα πράγματα μπράβο σου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Σεπτεμβρίου 2013 #184 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε λυκε εχω επανω μονιμως ενα ups δες φωτο....20130913_073132 (Αντιγραφή).jpg 20130913_073207 (Αντιγραφή).jpg .Το ειχα παρει πριν κανα 1,5 χρονο απο πλαισιο αν θυμαμαι καλα στα 100 κατι ευρω!! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #185 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω! :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Σεπτεμβρίου 2013 #186 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κώστα ωραίο το ενυδρείο σου! Καθαρίζει σιγά σιγά απο άλγες και αρχίζει και δείχνει!!! Λαμπρό μέλλον του επιφυλάσσεται!!! Ωραία και η πατέντα με το ups! Έτσι είσαι σίγουρος ότι σε μια πολύωρη διακοπή θα έχεις τα απαραίτητα σε λειτουργία!! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #187 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κώστα ωραίο το ενυδρείο σου! Καθαρίζει σιγά σιγά απο άλγες και αρχίζει και δείχνει!!! Λαμπρό μέλλον του επιφυλάσσεται!!! Ωραία και η πατέντα με το ups! Έτσι είσαι σίγουρος ότι σε μια πολύωρη διακοπή θα έχεις τα απαραίτητα σε λειτουργία!! Καλή συνέχεια! Ευχαριστω πολυ φιλε Παναγιωτη....το ελπιζω να γινει οπως το ονειρευομαι!!Να εισαι καλα....και που εισαι περιμενουμε να δουμε και το δικο σου να ξερεις........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Σεπτεμβρίου 2013 #188 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλαρακι εχει αρχισει και ομορφαινει το συστημα η διατομικη θα φυγει μην ανυσηχεις [δεν λιγο την διαταξη των κυκλοφορητων ].ο νασο τα σπαει κουκλος και απο οτι βλεπω το τρωει το φαι του :bigemo_harabe_net-74: να τον χαιρεσε εκπληκτικο και πανεμορφο ψαρι ,και μια συμβολη φιλε μου εαν θελεις ο αχινος αυτος ειναι ενα υπεροχο ζωντανο που τρωει τα παντα ομως.εαν θες να δεις κοραλινη στο βραχο σου βγαλτον [θα καθεσε στον καναπε σου και θα ακους κρακ,κρακ και μολις δεις τι κανει θα καταλαβεις] ,επισεις τρωει και κοραλια εαν πεινασει.εκπλητικη οργανωση και αχρειαστο να σου ειναι το ups, :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #189 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλαρακι εχει αρχισει και ομορφαινει το συστημα η διατομικη θα φυγει μην ανυσηχεις [δεν λιγο την διαταξη των κυκλοφορητων ].ο νασο τα σπαει κουκλος και απο οτι βλεπω το τρωει το φαι του :bigemo_harabe_net-74: να τον χαιρεσε εκπληκτικο και πανεμορφο ψαρι ,και μια συμβολη φιλε μου εαν θελεις ο αχινος αυτος ειναι ενα υπεροχο ζωντανο που τρωει τα παντα ομως.εαν θες να δεις κοραλινη στο βραχο σου βγαλτον [θα καθεσε στον καναπε σου και θα ακους κρακ,κρακ και μολις δεις τι κανει θα καταλαβεις] ,επισεις τρωει και κοραλια εαν πεινασει.εκπλητικη οργανωση και αχρειαστο να σου ειναι το ups, :bigemo_harabe_net-145: Νικολα μου μερσυ για τα καλα σου λογια....να εισαι καλα και να χαιρεσαι την ReeFαρα σου!!!Ο Νασο οντως ειναι υπεροχος ψαρις και εχει απιστευτο καλο χαρακτηρα!!Οσο για τον αχινο τον ελεγχο προς τον παρων...αλλα το εχω στα υποψιν οταν θ'αρχισει να κανει ζημιες....εχει φυγει εχθες!!!!!Ευχαριστω καλε μου φιλε.......... :bigemo_harabe_net-146: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Σεπτεμβρίου 2013 #190 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 έλα! κανένα update; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Σεπτεμβρίου 2013 #191 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #192 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια...λυκε και μιχαλη update δεν ακομα...περιμενω να τελειωσω μεσα στο σαμπ κατι ψιλο πραγματα οπως και να μου ερθει η δοσομετρικη και μολις μπουν ολα....θα γινει το αναλογο Update..ολα ειναι οπως τελευταια καμμια προσθηκη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 2 Οκτωβρίου 2013 Author #193 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Update σε ψαρακια και μια και μια ειπα να τραβηξω και τα λιγα κοραλακια μου λιγες φωτο............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 2 Οκτωβρίου 2013 Author #194 Share 2 Οκτωβρίου 2013 .........συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 2 Οκτωβρίου 2013 #195 Share 2 Οκτωβρίου 2013 ομορφιεεεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 2 Οκτωβρίου 2013 Author #196 Share 2 Οκτωβρίου 2013 και Τελος για σημερα...................... . Μολις μπει επανω η δοσομετρικη και κρατησω σταθερες τιμες......ξεκιναω για το δυσκολο κομματι.......να γινω Σκληρος!!Πιστευω να μπορω να τα κρατησω.......μια δοκιμη δεν βλαπτει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 2 Οκτωβρίου 2013 Author #197 Share 2 Οκτωβρίου 2013 ομορφιεεεες ευχαριστω φιλος να εισαι καλα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Οκτωβρίου 2013 #198 Share 2 Οκτωβρίου 2013 ΦΟΒΕΡΟ!! Μπραβο ρε toyo...πανεμορφο,με πανεμορφα κοραλια-ψαρια,πολυ μελλον,τρομερο aquascape κτλ κτλ! Ανυπομονω για τη συνεχεια του! Να'σαι καλα και να το χαιρεσαι! Ευχαριστουμε για τις φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Οκτωβρίου 2013 #199 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Τρομερό! Όμορφα ζωντανά! Προβλέπεται τρομερή εξέλιξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 2 Οκτωβρίου 2013 Author #200 Share 2 Οκτωβρίου 2013 ΦΟΒΕΡΟ!! Μπραβο ρε toyo...πανεμορφο,με πανεμορφα κοραλια-ψαρια,πολυ μελλον,τρομερο aquascape κτλ κτλ! Ανυπομονω για τη συνεχεια του! Να'σαι καλα και να το χαιρεσαι! Ευχαριστουμε για τις φωτο! Ευχαριστω μιχαλη για τα καλα σου λογια....εχει ακομα πολυ μελλον μπροστα του.....να εισαι καλα και να καμαρωνεις και εσυ το δικο σου!!! :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος