Jump to content

Καλώς Σας Βρήκα :) (Μια Μικρή Βοήθεια???)

ndonald

Recommended Posts

• Απαντήσεις 126
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τα εβαλα μεσα στο ενυδρειο οπως μου πες φιλεεεεε samilias21.

Sturm εχω ενα καραβι σπασμενο και ενα αλλο που μοιαζει με ξυλο και εχει τρυπες και χωνονται εκει μεσα!

εφτιαξα και μια γεφυρουλα με 3 πετρες που χα μαζεψει απο θαλασσα (τις εβρασα πριν τισ βαλω)

ακομη εκστασιασμενος ειμαι (η αληθεια ειναι χεχεχεχε )

:bigemo_harabe_net-64:

ωραια αντε και εις ανωτερα!

αποφασισε λοιπον πια ψαρακια θα κρατησεις ( για μενα κρατα την μαμα και τα μωρα ) και τα αλλα πισω! επισης ολα αυτα τα πλαστικα αλλα και οι πετρες θαλασσσης πρεπει να φυγουν και να αντικατασταθουν με αληθινα ξυλα και πετρες καταλληλες για το ενυδρειο σου!

ελπιζω να μην σε απογοητευσαμε με ολα αυτα! :bigemo_harabe_net-135:

oxiiiiii προς Θεου!!!! χαχαχα ολα σκαρτα μου τα βγαλατε :P (πλακιτσα) απλως μου αρεσε οπως το διακοσμησα

ρεεεεεεε αυτα ειναι πιο μαυρα και απο σοκολατα υγειαααας ένα πράμα :P θα μαυρίσει ο τόπος! εγω ήθελα κανενα να αστάφτει :P xixixixi

Όλα καλά θα πάνε !

Αύριο πάρε κ υγρά τεστ νερού κάνε μετρήσεις κ έλα να μας τα πεις

Να μας κανείς κ μια παρουσιαση του ενυδρείο κθα τα φτιάξουμε όλα

Είσαι σε καλά χέρια τα παιδιά του ΑΖ είναι τα καλύτερα!

ειστε τυχεροι που δεν μπορω να κανω like στα σχόλιά σας:P

θα σας είχα γεμίσει τώρα!!!!!! :P

τα τεστ ειναι φθηνα? γιατί είμαι και ψιλομπατίρης χαχαχα :) θα παω αυριο να παρω προυνο προυνο κ ο Θεος βοηθός :)

επειδη τα υγρα τεστ ειναι ψιλοακριβα αυτα που προεχουν ειναι αμμμωνια και νιτρωδη!

Όπως είπε ο φίλος από πάνω μην σε παραμυθιασει ο πετσοπας κ πάρεις στικς

Μόνο υγρά τεστ θα πάρεις

ναι εψαξα λίγο για τιμές και πονάνε λιγο!

επειδη δεν θα μου φτασουν σιγουρα για να τα παρω όλα μαζι

λετε να πάρω για αρχή για αμμωνία/νιτρώδη/νιτρικά? και κατι αλλο που να επειγει?

αν μπορεις ναι παρε αυτα τα 3! και προσπαθησε να μην ειναι της sera γιατι δεν ειναι και πολυ ακριβη!

Έγινε επεξεργασία - Sturm

παιδια τα sticks δεν πεφτουν πολύ έξω.....λολ

τα υγρά τεστ είναι σε στυλ τιτλοδοτησης? και εξουδετερωσης?

για pH παντως εχω χαρτι σιγουρα λοοοολ

(οχι να το παινευτω :P αλλά στη φωτο μετρω το νερό του ηρακλείου για σκληρότητα ,αλκαλικότητα κ.α)

αν το ξερα θα παιρνα σε μπουκαλακι αντιδραστηρια να πειραματιζομουν χιχιχιχι :P

το χουμε σε λεωωωω :bigemo_harabe_net-115:

Νομιζω σου τα ειπαν ολα τα παιδια και μπραβο τους!!για μενα αμμωνια νιτρωδη κ νιτρικα ειναι τα απολυτως απαραιτητα!αμμωνια κ no2 θελουμε 0 και no 3 οσο πιο κοντα στο 0 κ οχι περισσοτερο απο 20.λογο γεννας μπορει να ανεβει λιγο η αμμωνια οποτε ισως χρειαστει να κανεις καμια αλλαγουλα στο νερο!τα μικρα τα εχεις ακομα σε αλλο βαζο και δεν εχεις κ στα δυο θερμοστατη κ φιλτρο;αν ναι για μενα το πιο καλο κ οικονομικο ειναι να παρεις μια γεννηστρα,να βγαλεις το διαχοριστικο και να κλεισεις τα πλαινα με τουλι πιανοντας το με λαστιχακι!το εκανα εγω προσφατα κ στο προτεινω!απο κει και περα μην αγχωνεσαι για τιποτα κ ολα θα φτιαξουν αρκει να εχεις υπομονη κ να διαβαζεις!!

Καλως ηρθες στο φορουμ μας και καλη διαμονη!

Οπως πολυ σωστα σου ειπαν τα παιδια χρειαζεται τεστ για να δεις σε τι φαση ειναι το ενυδρειο σου.

Εχεις κανει αρκετα λαθη σαν αρχαριος και ειναι φυσιολογικο,ολα ομως μπορουν να φτιαξουν.

Καταρχην εχεις λαθος ψαροσυνθεση την οποια θα πρεπει να διορθωσεις.

Και θα σου πω και κατι για να το ξερεις καθως πορευεσαι στον κοσμο του ευδρειο.

Δεν ακους ποτε τους πετσοπαδες,πριν αγορασεις κατι ρωτας πρωτα εδω αν ειναι σωστο και μετα αγοραζεις.

Αυτο θα σε γλυτωσει απο πεταμενα λεφτα και απο αχρηστα πραγματα που θα σε φορτωσουν.

Το χομπι μας θελει υπομονη!:)

Νομιζω σου τα ειπαν ολα τα παιδια και μπραβο τους!!για μενα αμμωνια νιτρωδη κ νιτρικα ειναι τα απολυτως απαραιτητα!αμμωνια κ no2 θελουμε 0 και no 3 οσο πιο κοντα στο 0 κ οχι περισσοτερο απο 20.λογο γεννας μπορει να ανεβει λιγο η αμμωνια οποτε ισως χρειαστει να κανεις καμια αλλαγουλα στο νερο!τα μικρα τα εχεις ακομα σε αλλο βαζο και δεν εχεις κ στα δυο θερμοστατη κ φιλτρο;αν ναι για μενα το πιο καλο κ οικονομικο ειναι να παρεις μια γεννηστρα,να βγαλεις το διαχοριστικο και να κλεισεις τα πλαινα με τουλι πιανοντας το με λαστιχακι!το εκανα εγω προσφατα κ στο προτεινω!απο κει και περα μην αγχωνεσαι για τιποτα κ ολα θα φτιαξουν αρκει να εχεις υπομονη κ να διαβαζεις!!

ακριβως ετσι

παρε αυτα τα 3 για αρχη που ειναι sos (πως το λενε αν δεν διαβασεις αυτα τα 3 εχασες το μαθημα χεχεχε)

και γραψε τα νουμερα που βλεπεις

Καλως ηρθες στο φορουμ μας και καλη διαμονη!

Οπως πολυ σωστα σου ειπαν τα παιδια χρειαζεται τεστ για να δεις σε τι φαση ειναι το ενυδρειο σου.

Εχεις κανει αρκετα λαθη σαν αρχαριος και ειναι φυσιολογικο,ολα ομως μπορουν να φτιαξουν.

Καταρχην εχεις λαθος ψαροσυνθεση την οποια θα πρεπει να διορθωσεις.

Και θα σου πω και κατι για να το ξερεις καθως πορευεσαι στον κοσμο του ευδρειο.

Δεν ακους ποτε τους πετσοπαδες,πριν αγορασεις κατι ρωτας πρωτα εδω αν ειναι σωστο και μετα αγοραζεις.

Αυτο θα σε γλυτωσει απο πεταμενα λεφτα και απο αχρηστα πραγματα που θα σε φορτωσουν.

Το χομπι μας θελει υπομονη! :)

να συπμληρωσω πως θελει και λαπτοπ :sarcasm::sarcasm::sarcasm::sarcasm:

ενα pet shop με ψαρια και ενυδρεια εχουμε!!! και το μονο τεστ που ειχε ηταν sticks gia ph kg gh! 3 se 1 looool

προφανω και δεν τα πηρα!!!

ουτε γεννηστρα, είχε ούτε τίποτα!!!!

σ/κο θα κατεβω αθηνα!

αν παρω τότε, θα χω μεγάλο πρόβλημα????

καλα εκανες και δεν πηρες !καλυτερα να κανεις υπομονη 2 μερες παρα να αρχισεις να πετας τα λεφτα σου!

οσον αφορα τα τεστ ειναι σαν να εισαι γιατρος και ερθει καποιος και σου πει γιατρε ειμαι ή δεν ειμαι καλα

εσυ δεν θα χρειαστει να του κανεις καποιες εξετασεις? και μετα να κανεις διαγνωση με τα αποτελεσματα των εξετασεων ωστε αν εχει κατι να τον συμβουλευσεις το τι θα κανει! (ζωγραφιζω!!!!)

σου στελνω και ενα λινκ για να δεις τι χρειαζεσαι!

http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2086

τα sos ειναι αμμωνια, νατρικα, και νιτρικα

τα ψαρακια τι γινανε? ολα καλα?

βγαλε καμια φωτο να φαινεται ολο το ενυδρειο!

Κοιτα εδω μηπως καποιος φιλος ειναι κοντα σου να παρεις λιγο μπολι και να ησυχασεις μια και καλη.:)

συμπληρωσε την φορμα να εχουμε μια εικονα του ενυδρειου και του εξοπλισμου σου

Στοιχεία Ενυδρείου
Τύπος Ενυδρείου:
Μήκος :
Πλάτος:
Ύψος :
Λίτρα:

Ψάρια :

φυτά:

Εξοπλισμός
Φιλτράρισμα:

Θερμοστάτης:

Φωτισμός: .

Λίπανση: Παροχή CO2:

Λοιπός Εξοπλισμός:

Διακοσμητικά υλικά:

Φόντο:

Λοιπές πληροφορίες:
Αλλαγές νερού:
Θερμοκρασία:

Παράμετροι:
PH:
GH:
KH:
NO2:
NO3:
NH3/NH4:

PO4:
Fe:

ψαράκια υπάρχουν 5-6 ακόμη

3 είναι τέρμα πάνω, 1 κάτω από ένα πλατύ φύλλο ένα στο καράβι και ένα φέρνει σβούρες στο θερμοστάτη

για μπόλι ο κοντινότερος είναι αθήνα...μιας και δεν υπάρχει κανείς άλλος κοντά στη Θήβα

όσον αφορά τη φόρμα, θα τη συμπληρώσω αλλά πρέπει να κάνω τα τεστ 1α :/post-52507-0-64584300-1360838120_thumb.jpgpost-52507-0-38936100-1360838125_thumb.jpg

συμπληρωσε με οτι εχεις και ξερεις

και οταν κανεις τεστ τα συμπληρωνεις τοτε

μια χαρα οι μπομπιρες

καλημερα!

εκεινο το πλατυφυλλο φυτο στο βαθος στην 2η εικονα ειναι anubia? αν ναι θελει δεσιμο σε ξυλο η πετρα!

και η πλαστικουρα οπως ειπαμε πρεπει να φυγει!

Έγινε επεξεργασία - Sturm

kalhmeraaa Sturm...ετσι μου πανε στο πετ σιτυ, πως λεγεται ανουμπια και να το παιρνα γιατι ηταν ανθεκτικτό στα χρυσόψαρα που πρωτοέβαλα.

πως μπορώ να το δέσω? είχε αποκτήσει τρύπες ένα φύλλο του και το έκοψα, πέταξε ένα άλλο καταπράσινο απο την άλλη μεριά, τους έβαλα και λίπασμα σε σταγόνες που μου δώσανε.

χιχιχιχιχιχ ναι samilias21!!!!! δεν έχουν πλάκααααα!!!!!?? κοιτα πως είναι :D

θα παρεις πετονια η λαστιχακι η κλωστη και θα το δεσεις δεν ειναι δυσκολο. απλα πρεπει να βαλλεις καποιο αληθινο ξυλο και πετρες που να μην ειναι ασβεστολιθικες και να το στερεωσεις πανω! ποσες ωρες εχεις ανοιχτα τα φωτα σου; η ανουμπια θελει σκιερο μερος και οχι πολλες ωρες φως! και προσοχη με το λιπασμα μην το παρακανεις και να το ριχνεις κανα 2ωρο αφου εχουν ανοιξει τα φωτα! ποιο λιπασμα ειναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...