VRILO 10 Απριλίου 2013 Author #26 Share 10 Απριλίου 2013 Και πως εγινε το ενυδρειο ...... και 1 γρηγορο βιντεακι... τωρα μας μενει να το γεμισουμε sps και lps ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 10 Απριλίου 2013 #27 Share 10 Απριλίου 2013 (edited) Πολυ ωραιο το αποτελεσμα.Μπραβο Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2013 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Απριλίου 2013 #28 Share 10 Απριλίου 2013 Ααα ωραία πράματα!καθάρισε την πλάτη να δεις που θα δείξει πολύ πολύ πιο όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Απριλίου 2013 #29 Share 11 Απριλίου 2013 Έχει πετύχει τρομερό στήσιμο που αναδεικνύει τα κοράλια! Μπράβο παιδιά! Να ρωτήσω. Τα ψάρια γιατί είναι όλα αριστερά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 12 Απριλίου 2013 #30 Share 12 Απριλίου 2013 Έχει πετύχει τρομερό στήσιμο που αναδεικνύει τα κοράλια! Μπράβο παιδιά! Να ρωτήσω. Τα ψάρια γιατί είναι όλα αριστερά? Δεξιά είναι ο μπαμπούλας...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 12 Απριλίου 2013 #31 Share 12 Απριλίου 2013 Καθαρισε και την πλατηηηηηηη...θα δειξει ολο το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Απριλίου 2013 #32 Share 12 Απριλίου 2013 τρομερο στησιμο! με το που μπουν τα κοραλια θα φανει η δουλεια! τι κοραλια θα βαλει σταυρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 13 Απριλίου 2013 #33 Share 13 Απριλίου 2013 Εδώ στο μικρό θέλω να κάνω τέτοιες δουλειές και κουράζομαι μόνο με την ιδέα...σε αυτό το αεροδρόμιο πρέπει να λιώσατε... Παίχτηκε και αλλαγή φωτισμού με μέταλλα είδα+καινούργια vrilofrag....προορίζετε για δασάκι SPS ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 13 Απριλίου 2013 Author #34 Share 13 Απριλίου 2013 Εδώ στο μικρό θέλω να κάνω τέτοιες δουλειές και κουράζομαι μόνο με την ιδέα...σε αυτό το αεροδρόμιο πρέπει να λιώσατε... Παίχτηκε και αλλαγή φωτισμού με μέταλλα είδα+καινούργια vrilofrag....προορίζετε για δασάκι SPS ε? Μας εφυγε ο κω....... απο δουλεια !!!! Πραγματι αλλαξαμε τις Τ5 (2 Χ 8Χ39 watt) με 4 ΜΗ 150 watt.... ελπιζω να παμε καλυτερα (γνωμη μου) Απο κοραλια θα μπουνε λιγο sps (10-15 απο ) και πολλα ultra lps και κατι λιγα μαλακά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Απριλίου 2013 #35 Share 13 Απριλίου 2013 Μας εφυγε ο κω....... απο δουλεια !!!! Πραγματι αλλαξαμε τις Τ5 (2 Χ 8Χ39 watt) με 4 ΜΗ 150 watt.... ελπιζω να παμε καλυτερα (γνωμη μου) Απο κοραλια θα μπουνε λιγο sps (10-15 απο ) και πολλα ultra lps και κατι λιγα μαλακά..... Θέλουμε φυσικά φωτογραφικό υλικό όταν γ'ίνει. Με το καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος