adlib 13 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 (edited) http://www.facebook.com/santaremdiscusexpeditions?ref=stream δεν ξέρω αν την έχετε δει, αλλα οι τύποι δεν υπάρχουν!! βουτάνε στον Αμαζόνιο και πιάνουν τις Παναγιάς τα μάτια! ριξτε μια ματιά στις φωτογραφίες τους και θα καταλάβετε!! Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 13 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 δεν οργανωνουμε ενα ταξιδι στον αμαζωνιο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 13 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 πραγματικα φοβεροι οι τυποι ,αλλα και αυτα που βγαζουν ειναι αλλού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 14 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Ο κυριος αυτος ειναι εξαγωγεας αγριων δισκων και εχει φαρμα...Σε καποιες φωτο θα δειτε ενα καραφλο κυριο με γυαλια...Αυτος ειναι ο Vitor Hugo Quaresma ο οποιος ειναι και ο ιδιοκτητης της φαρμας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 14 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 εχω παθει πλακα παιδια....για εκει ειμαστεεεεε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 αντε ψηθείτε και φύγαμε! :P το ωραίο είναι οτι βγάζουν ότι βρουν, όχι μόνο δίσκους! βγάζουν κατα καιρούς κάτι τέρατα πλεκο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 15 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 εγω εχω ψηθει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chtsos 16 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 δεν οργανωνουμε ενα ταξιδι στον αμαζωνιο!!!!!! Ένα όνειρο που ευχομαι μια μέρα να το πραγματοποιήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος