niknik 30 Μαρτίου 2013 Author #26 Share 30 Μαρτίου 2013 ετσι κανουν βγαζουν βλεννες αλαξε του θεση,εφοσον ειδες πολιποδες σημαινει οτι ειναι καλα και καποια στιγμη θα ανοιξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Μαρτίου 2013 #27 Share 30 Μαρτίου 2013 Τα σαρκοφυτα γενικα οταν "φτιαχνονται" μενουν κλειστα... Με αυτο τον τροπο, βγαζοντας μια βλεννα απο γυρω τους, φρεσκαρονται. το δικο μου σαρκοφυτο, οταν ηταν πιο μικρο βεβαια και μεγαλωνε γρηγοροτερα, εμενε κλειστο συχνα πυκνα για καμια βδομαδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 30 Μαρτίου 2013 #28 Share 30 Μαρτίου 2013 (edited) Τι να πω...;το δικό μου έχει γίνει τούμπανο και ακριβώς από πάνω του πάει σφαίρα μια ακρο...σφαίρα όμως!φαίνεται είναι καλό το δικό μου!!εκπαιδευμένο!! Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Μαρτίου 2013 #29 Share 30 Μαρτίου 2013 κωστα μου χρησιμοποιεις ομως ανθρακα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 30 Μαρτίου 2013 #30 Share 30 Μαρτίου 2013 (edited) 24/7!Έχω και πλούσιο νεράκι σε θρεπτικά,αλλά πάντα σε επιτρεπτά για sps όρια! Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Μαρτίου 2013 #31 Share 30 Μαρτίου 2013 γι'αυτο σε ρωτησα πρωτα κωστα,ισως εαν δεν ειχες ανθρακα να μην πηγαινε σφαιρα η ακρο! η υπαρξη σαρκοφυτου στο ενυδρειο μαζι και με σκληρα,κανει απαραιτητη την χρηση ανθρακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Απριλίου 2013 Author #32 Share 7 Απριλίου 2013 και εγω κραταω την κουπα ψηλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Απριλίου 2013 #33 Share 7 Απριλίου 2013 Τι αρνητικό έχει η χρήση ενεργού άνθρακα στο σύστημα μας ρε παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Απριλίου 2013 Author #34 Share 7 Απριλίου 2013 ρουφαει και στοιχεια που το συστημα τα χρειαζετε.αλλοι τον βαζουν 5 μερες και μετα εξω καθε μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος