Jump to content

Δικτυακό Μάρκετινγκ Και Δουλειά

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω πεισμώσει τον τελευταίο καιρό να βρω μια δουλειά που μπορεί να μου αποφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με την κατανάλωση προϊόντων με βάση την αλόη βέρα, λόγω του ότι είχα πρόβλημα με το γονατο μου (Taek WonDo+Σκι) και μιας και ο μπαμπας μου ως παιδιατρος έκρινε οτι θα μου εκανε καλό, είπαμε να το δοκιμάσουμε. Δεν ήξερα όμως, ότι εκτός από την ιδιοκατανάλωση, υπάρχει και το "επιχειρηματικό" κομμάτι, όπου μέσω της προώθησης προϊόντων (πάνω απο 200 φυτικά και ποιοτικά προϊόντα) μπορείς να βγάλεις χρήματα, τα οποια είναι χρηματα καθαρά, βγαίνουνε με αξιοπρέπεια, και το καλύτερο δεν υπαρχει ταβάνι.

Εχθές επισκέφτηκα Κοζάνη, Καστοριά και Πτολεμαϊδα για να ενημερώσω κάποιους φίλους οικογενειακούς που έχω σε αυτά τα μέρη.

Απευθύνομαι σε όσους έχουν δουλειά και θέλουν να ενισχύσουν αυτον τον μισθό, σε όσους έχουν χάσει τη δουλειά τους, σε όλους τους συνομηλίκους μου που βαρέθηκαν να τους τσοντάρει χαρτζιλίκι η μαμά/μπαμπάς/γιαγιά/παππούς!

Μιλάμε για δουλειά μες στο 2013, που η ανεργία έχει χτυπήσει το 40%...και μιλάμε για δουλειά σοβαρή, αξιοπρεπής και καθαρή (διαφάνεια σε όλα), και το υπογράφω με κεφαλαία γράμματα. Αν δεν έβλεπα με τα μάτια μου (ισως γνωριζετε κάποια άτομα δικά μου πόσο καχύποπτος είμαι) δεν θα το πίστευα.

Όποιος λοιπόν είναι εργατικός και θέλει να βγάλει φράγκα ή έχει περιέργεια να ακούσει 5 πράγματα, παρακαλώ να με ενοχλήσει με πμ τώρα! :bigemo_harabe_net-66:

Η δουλειά είναι σοβαρή και δεν μπορώ να το περιγράψω σε 20 γραμμές. Μόνο σοβαρές προτάσεις, απο σοβαρά άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλο και βλέπουν την ευκαιρία που βρίσκεται μπροστά τους.

Από το να κάθεται κανείς άνεργος στον καναπέ, νομίζω είναι καλύτερο να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό του. Απόσο ξέρω οι δουλειές δεν βγαίνουν ούτε μέσα απο την TV ούτε πέφτουν απο το ταβάνι..

Φιλικά και με την ελπίδα να σας ταρακούνησα,

Κοκκινίδης Βαλεντίνος

Με καινοτόμες ιδέες θα πάμε μπροστά σ' αυτό τον τόπο, εύγε για την κίνηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...