Jump to content

Η Ξεφτίλα Του Χόμπι

Recommended Posts

Καταρχήν να κάνω μια διευκρίνηση ίσος εγώ να έγραψα κάτι λάθος ή να εξελίχθηκε το θέμα έτσι δεν ζητώ απολογία από κανέναν γιατί χάθηκε και που πήγε και τη έγινε αλλοίμονο έχουμε το άγχος της ζωής δεν χρειάζεται να έχουμε και το άγχος του ΑΖ

Εγώ για τελευταία φορά σήμερα επαναλαμβάνω ότι ο πρωταρχικός μου σκοπός είναι να απαλλαγούμε από αυτούς που δημιουργούν προβλήματα εσκεμμένα και εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχει και το ανάλογο έδαφος, θέλω να μας αφήσουν ήσυχους να απολαύσουμε το χόμπι μας, και σε δεύτερη φάση να ενεργοποιήσω όλους τους πικραμένους και τους απογοητευμένους που εξαιτίας κάποιον γεγονότων αποστασιοποιήθηκαν.

Δεν έχω να προσθέσω η να αφαιρέσω κάτι από όσα είπα, θα το ξαναπώ σκληρά θέλω να απαλλαγούμε από αυτούς που ξεφτιλίζουν το χόμπι μας

Να στε καλά και συγγνώμη αν καταλάβατε κάτι άλλο.

Τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο.

Αυτο θα ελεγα και εγω αλλα παλι με προλαβες...απο δω και στο εξης οτι λες συμφωνω οποτε κερδιζουμε χρονο και δεν κουναω και εγω ασκοπα τα δαχτυλα μου.

Mobile klaz speaking...

Καταρχήν να κάνω μια διευκρίνηση ίσος εγώ να έγραψα κάτι λάθος ή να εξελίχθηκε το θέμα έτσι δεν ζητώ απολογία από κανέναν γιατί χάθηκε και που πήγε και τη έγινε αλλοίμονο έχουμε το άγχος της ζωής δεν χρειάζεται να έχουμε και το άγχος του ΑΖ

Εγώ για τελευταία φορά σήμερα επαναλαμβάνω ότι ο πρωταρχικός μου σκοπός είναι να απαλλαγούμε από αυτούς που δημιουργούν προβλήματα εσκεμμένα και εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχει και το ανάλογο έδαφος, θέλω να μας αφήσουν ήσυχους να απολαύσουμε το χόμπι μας, και σε δεύτερη φάση να ενεργοποιήσω όλους τους πικραμένους και τους απογοητευμένους που εξαιτίας κάποιον γεγονότων αποστασιοποιήθηκαν.

Δεν έχω να προσθέσω η να αφαιρέσω κάτι από όσα είπα, θα το ξαναπώ σκληρά θέλω να απαλλαγούμε από αυτούς που ξεφτιλίζουν το χόμπι μας

Να στε καλά και συγγνώμη αν καταλάβατε κάτι άλλο.

Τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο.

Αυτο ειναι ευκολο,αν θελουμε,

1ον γραφουμε μονο σε ενυδρειακα θεματα,ειτε μπουμε συχνα ειτε οχι,οπως βγαινει στον καθενα,κανονας δεν υπαρχει

2ον ατομα που υποσκαπτουν με υπογραφες,σχολιακα και πολλα απ'οσα ανεφερε ο Κωστης,απλα αγνοουνται απο ολους μας και εκτελουνται απο την συντονιστικη ομαδα.

Ποσο μπορει να νοιωθουμε ή οχι καλα με καποιους ειναι θεμα προσωπικο εξωδιαδικτυακο.Δεν διοικουμε κρατος,ουτε πολυεθνικη.Χαλαρα και ομορφα :)

Το Aquazone αλλάζει σελίδα αφήνοντας οτι πίκρανε κάποιος πίσω και κρατώντας τα καλά που περάσαμε όλοι μαζί παλιότεροι και νεότεροι...

Θέλουμε και Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι και να ανεβάσουμε το χόμπι μας και το ΑΖ μας ένα σκαλί πιο πάνω.

Πιστεύω σε αυτό και θεωρό ότι είναι εφικτό αρκεί να το πιστέψουμε όλοι μας.....

Ας μην το αναλύσουμε άλλο και ας κάνουμε το χόμπι μας γράφοντας και βοηθώντας στα ενυδρειακα θέματα του φόρουμ

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση...

Το Aquazone αλλάζει σελίδα αφήνοντας οτι πίκρανε κάποιος πίσω και κρατώντας τα καλά που περάσαμε όλοι μαζί παλιότεροι και νεότεροι...

Θέλουμε και Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι και να ανεβάσουμε το χόμπι μας και το ΑΖ μας ένα σκαλί πιο πάνω.

Πιστεύω σε αυτό και θεωρό ότι είναι εφικτό αρκεί να το πιστέψουμε όλοι μας.....

Ας μην το αναλύσουμε άλλο και ας κάνουμε το χόμπι μας γράφοντας και βοηθώντας στα ενυδρειακα θέματα του φόρουμ

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση...

Τα ειπες ολα .-

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...