Jump to content

Η Ξεφτίλα Του Χόμπι

Recommended Posts

Χρόνια τώρα διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω….. περί ανταγωνισμού των διάφορων φόρουμ και ότι κακός υπάρχει αφού όλοι είμαστε χομπιστες κτλ.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα φόρουμ υπάρχει και θα υπάρχει και είναι επιθυμητό να υπάρχει, είναι ένα έναυσμα στο να γίνουν καλύτερα τα φόρουμ ενώ συνάμα βοηθούνται ακόμη ποιο πολύ οι χομπιστες, χωρίς τον ανταγωνισμό θα επικρατούσε η στασιμότητα αφού δεν θα υπήρχε το έναυσμα στο να γίνουν καλύτερα.

Όμως υπάρχουν φόρουμ που θέλουν και το επιδιώκουν να διαφημιστούν και καλά κάνουν (υγιές ανταγωνισμός) και φόρουμ που το κάνουν πρόστυχα και αηδιαστικά. Βασικά δεν φταίνε τα φόρουμ αλλά κάποιοι άνθρωποι σαύρες που βρίσκονται διπλά ή πίσω από το φόρουμ σαν παράσιτα προωθώντας της προσωπικές τους φιλοδοξίες. Όχι όλοι και όχι σε όλα τα φόρουμ δεν τα ισοπεδώνω όλα, αλλά μια κρεατόμυγα αρκεί για να γεμίσει ένα όμορφο τραπέζι με Σ$#!@#α, φανταστείτε να έχουμε 4-5 τη θα κάνουν.

Υπάρχουν άνθρωποι φίδια που στο όνομα της προσφοράς προωθούν την προσωπική τους φιλοδοξία και εμφανίζονται μόνο όπου μπορούν να πάρουν δόξα και ποτέ ανώνυμα πότε στα κρυφά, τους αρέσει να δουλεύουν στην επιφάνεια για να τους βλέπουν όλοι και να ακούν τα πολλά μπράβο. Αυτά τα άτομα πάνε και κολλάνε σε φόρουμ όπου υπάρχει έστω και λίγο σήψη γιατί χωρίς την σήψη δεν μπορούν να επιβιώσουν. Ποιοι είναι αυτοί δεν λέω νοημοσύνη έχει το κάθε μέλος και αν θέλει μπορεί να κρίνει και να τους καταλάβει γιατί επιπλέουν όπως τα Σ%@#$α, και εμφανίζονται όποτε και όπου υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Υπάρχει σαπίλα αυτό είναι ντεφάκτο και υπάρχουν κακοπροαίρετοι άνθρωποι με φιλοδοξίες που πατούν πάνω σε πτώματα.

Δυστυχώς και το τονίζω αυτό βλέποντας αυτήν την σαπίλα κάποια μέλη με πολλές ή λίγες γνώσεις αποφασίζουν να μην γράφουν να μην συμμετέχουν και γενικά να θεωρούν τον εαυτό τους πάνω από τους άλλους αφού πέρασαν σε ανώτερο επίπεδο.

Εγώ πιστεύω ότι μάλλον έπεσαν σε επίπεδο και αντί να κάτσουν να ασχοληθούν με το χόμπι και με μέλη που έχουν ανάγκη από βοήθεια…, αντί να προσφέρουν της γνώσεις τους και να βοηθήσουν…, αντί να αδιαφορούν για της κόντρες των λίγων (γιατί περί λίγων πρόκειται)…, επιλέγουν τον εύκολο δρόμο της εγκατάλειψης στο όνομα της δήθεν ανωτερότητας τους με σαθρές δικαιολογίες.

Επιτέλους ας ασχοληθούμε με το χόμπι και ας αφήσουμε της δικαιολογίες του τύπου, κουράστηκα, διαγράψτε με, φεύγω, αντίο δεν ξανά μπαίνω, και παρόμοιες καθαρά ανώριμες συμπεριφορές τύπου νηπιαγωγείου.
Αφήστε αυτούς να κάνουν την δικιά τους διαστρωμένη προσπάθεια και ας κάνουμε εμείς αυτά που πρέπει να κάνουμε, το χόμπι μας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο μας, και για όσους πιστεύουν στον θεώ είναι μια ελεημοσύνη αυτή η προσφορά και για όσους όχι είναι μια προσφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο που έχει ανάγκη.

Αν όλοι ασχοληθούμε με το χόμπι και αν όλοι αγνοήσουμε της σαύρες αυτές θα χαθούν.
Μην περιμένετε το τέλειο φόρουμ μην περιμένετε να σας αγαπούν όλοι και να τα πάτε καλά με όλους. Μην πιστεύεται στο αλάθητο και μην θίγεστε με το παραμικρό. Αν παρεξηγήθηκες με 3,4,5,6,7 άτομα μην αποκαρδιώνεσαι και αποχωρείς δεν σου φταίνε τα εκατοντάδες μέλη του παρόντος και του μέλλοντος που έχουν ανάγκη από την δικιά σου βοήθεια.

Πιστέψτε με δεν με προβληματίζουν τόσο η διάφορες κόντρες και ίντριγκες ανά τα φόρουμ όσο το πόσο εύκολα κάποιοι τα παρατούν και φεύγουν είτε δηλώνοντας το είτε απλά χάνονται. Δεν καταλαβαίνω τόσο ανώτεροι αισθάνονται τη έγιναν ημίθεοι και φεύγουν.

Τα λεγόμενα μου αφορούν όλους από πρώην συντονιστές έως και μέλη σε όλα τα φόρουμ
Και μακάρι όλα όσα γράφω να φτάσουν και στα αυτιά των άλλων φόρουμ και αυτά με την σειρά τους να απομονώσουν στην γωνία τα μέλη που προσπαθούν για τον εαυτό τους και όχι για το κοινό καλό.

Εμείς η απλοί αλλά και πολλοί χομπιστες έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε και να απομακρύνουμε τα φίδια από τον κόρφο μας. Είναι λάθος τακτική η αποχώρηση από το πεδίο

μάχης.

Με όλα αυτά που κάνουν οι κρεατόμυγες και οι σαύρες και με την συμπεριφορά αυτών που αποχωρούν λόγο δήθεν ανωτερότητας ξεφτιλίζεται το χόμπι, αφού ποιο μπροστά ξεφτίλισαν τον εαυτό τους. Δεν έχετε αντιληφτεί ότι δεν είμαστε βόδια που δεν καταλαβαίνουμε και δεν βλέπουμε, μιλώ σε εσάς που γράφατε και χαθήκατε ξαφνικά από μια παρεξήγηση ή γιατί δεν σας έκατσε κάτι καλά, μιλώ σε εσάς που γράφετε μόνο εκεί που έχει φασαρίες και κόντρες και μιλώ σε εσάς που παρακολουθείτε ως άλλοι θεοί του Ολύμπου απαξιώνοντας να γράψετε λόγο ανωτερότητας.

Το επαναλαμβάνω πρώτα ξεφτιλίζεστε εσείς και μετά το χόμπι.

Εσείς είστε η ξεφτίλα του χόμπι

Ευτυχως που υπαρχεις εσυ χρηστο και με γλυτωνεις απο τοσο γραψιμο.δεν θα τα ελεγα καλυτερα.μπορει ισως να ειμαι ελαχιστα πιο ομορφος απο σενα,αλλα η πενα σου βρισκεται ετη δωτος μακρια καλε μου φιλε και συνοδοιπορε.

Mobile klaz speaking...

Θα συμφωνησω με αρκετα απ'οσα γραφτηκαν,αν και προτιμω τα λιγα και ουσιωδη σε ενυδρειακα θεματα ποστ.

Ποτε δεν μπορεις να ξερεις,γιατι καποιος δεν γραφει πλεον.Ισως εχει αλλα προβληματα,οικογενειακα,προσωπικα,οικονομικα.Σε αυτες τις περιπτωσεις,τα ενυδρειακα ενδιαφεροντα πανε περιπατο.Και προσωπικα προτιμω να μην γραψω αν νοιωθω κουρασμενος ή ειμαι γεματος προβληματα ή νοιωθω απογοητευμενος απο προσωπα ή πραγματα..Ειναι πολυ καλυτερο,απο το να βαζω σπιθες,να ανοιγω θεματα,να βαζω υπογραφες,avatar που μπορει με πονηρο τροπο να φωτογραφιζει μελη,μοντ ή ακομη και τον αντμιν.(αντιθετα πχ εδω,αναφερεσαι σε καποιους).Τετοιες καταστασεις ξενερωνουν και διωχνουν τον κοσμο,τον πολυπληθη κοσμο,που πρεπει να καταφερουμε να γραψει.Ετσι θα φτιαχτει και η επομενη γεννια.Οι κοντρες,ιντριγκες κτλπ κουραζουν.Προσωπικη μου θεση βεβαια.

Και πολυ σωστο τα περι κοντρας διαδυκτιακης,ολοι κοινο παρανομαστη το χομπυ εχουμε.Και ειναι βλακεια να τσακωνεται κοσμος για ψαρια,σε εποχες που παμε κατα διαολου και εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα και εδω απλα θα πρεπει να αναζητουμε ξεκουραση,γνωση και λιγο χαβαλε.

Αρκει απλα οταν καποιος εχει διαθεση,να μπαινει να κανει 2-3 ωραια ψαρο ποστ.Για διαδυκτιο μιλαμε και δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχουμε μαθει να κανουμε σωστη χρηση.Και σωστα λες Χρηστο πως υπαρχουν ατομα πυ εμφανιζονται ισως μονο για το θεαθηναι,εμπιστεψου ομως και λιγο την κριση του συνολου.Αλανθαστος βεβαια δεν υπηρξα ποτε μου,οποτε εμμενω πλεον μονο στα ψαρια.

:)

Χρόνια τώρα διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω….. περί ανταγωνισμού των διάφορων φόρουμ και ότι κακός υπάρχει αφού όλοι είμαστε χομπιστες κτλ.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα φόρουμ υπάρχει και θα υπάρχει και είναι επιθυμητό να υπάρχει, είναι ένα έναυσμα στο να γίνουν καλύτερα τα φόρουμ ενώ συνάμα βοηθούνται ακόμη ποιο πολύ οι χομπιστες, χωρίς τον ανταγωνισμό θα επικρατούσε η στασιμότητα αφού δεν θα υπήρχε το έναυσμα στο να γίνουν καλύτερα.

Όμως υπάρχουν φόρουμ που θέλουν και το επιδιώκουν να διαφημιστούν και καλά κάνουν (υγιές ανταγωνισμός) και φόρουμ που το κάνουν πρόστυχα και αηδιαστικά. Βασικά δεν φταίνε τα φόρουμ αλλά κάποιοι άνθρωποι σαύρες που βρίσκονται διπλά ή πίσω από το φόρουμ σαν παράσιτα προωθώντας της προσωπικές τους φιλοδοξίες. Όχι όλοι και όχι σε όλα τα φόρουμ δεν τα ισοπεδώνω όλα, αλλά μια κρεατόμυγα αρκεί για να γεμίσει ένα όμορφο τραπέζι με Σ$#!@#α, φανταστείτε να έχουμε 4-5 τη θα κάνουν.

Υπάρχουν άνθρωποι φίδια που στο όνομα της προσφοράς προωθούν την προσωπική τους φιλοδοξία και εμφανίζονται μόνο όπου μπορούν να πάρουν δόξα και ποτέ ανώνυμα πότε στα κρυφά, τους αρέσει να δουλεύουν στην επιφάνεια για να τους βλέπουν όλοι και να ακούν τα πολλά μπράβο. Αυτά τα άτομα πάνε και κολλάνε σε φόρουμ όπου υπάρχει έστω και λίγο σήψη γιατί χωρίς την σήψη δεν μπορούν να επιβιώσουν. Ποιοι είναι αυτοί δεν λέω νοημοσύνη έχει το κάθε μέλος και αν θέλει μπορεί να κρίνει και να τους καταλάβει γιατί επιπλέουν όπως τα Σ%@#$α, και εμφανίζονται όποτε και όπου υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Υπάρχει σαπίλα αυτό είναι ντεφάκτο και υπάρχουν κακοπροαίρετοι άνθρωποι με φιλοδοξίες που πατούν πάνω σε πτώματα.

Δυστυχώς και το τονίζω αυτό βλέποντας αυτήν την σαπίλα κάποια μέλη με πολλές ή λίγες γνώσεις αποφασίζουν να μην γράφουν να μην συμμετέχουν και γενικά να θεωρούν τον εαυτό τους πάνω από τους άλλους αφού πέρασαν σε ανώτερο επίπεδο.

Εγώ πιστεύω ότι μάλλον έπεσαν σε επίπεδο και αντί να κάτσουν να ασχοληθούν με το χόμπι και με μέλη που έχουν ανάγκη από βοήθεια…, αντί να προσφέρουν της γνώσεις τους και να βοηθήσουν…, αντί να αδιαφορούν για της κόντρες των λίγων (γιατί περί λίγων πρόκειται)…, επιλέγουν τον εύκολο δρόμο της εγκατάλειψης στο όνομα της δήθεν ανωτερότητας τους με σαθρές δικαιολογίες.

Επιτέλους ας ασχοληθούμε με το χόμπι και ας αφήσουμε της δικαιολογίες του τύπου, κουράστηκα, διαγράψτε με, φεύγω, αντίο δεν ξανά μπαίνω, και παρόμοιες καθαρά ανώριμες συμπεριφορές τύπου νηπιαγωγείου.

Αφήστε αυτούς να κάνουν την δικιά τους διαστρωμένη προσπάθεια και ας κάνουμε εμείς αυτά που πρέπει να κάνουμε, το χόμπι μας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο μας, και για όσους πιστεύουν στον θεώ είναι μια ελεημοσύνη αυτή η προσφορά και για όσους όχι είναι μια προσφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο που έχει ανάγκη.

Αν όλοι ασχοληθούμε με το χόμπι και αν όλοι αγνοήσουμε της σαύρες αυτές θα χαθούν.

Μην περιμένετε το τέλειο φόρουμ μην περιμένετε να σας αγαπούν όλοι και να τα πάτε καλά με όλους. Μην πιστεύεται στο αλάθητο και μην θίγεστε με το παραμικρό. Αν παρεξηγήθηκες με 3,4,5,6,7 άτομα μην αποκαρδιώνεσαι και αποχωρείς δεν σου φταίνε τα εκατοντάδες μέλη του παρόντος και του μέλλοντος που έχουν ανάγκη από την δικιά σου βοήθεια.

Πιστέψτε με δεν με προβληματίζουν τόσο η διάφορες κόντρες και ίντριγκες ανά τα φόρουμ όσο το πόσο εύκολα κάποιοι τα παρατούν και φεύγουν είτε δηλώνοντας το είτε απλά χάνονται. Δεν καταλαβαίνω τόσο ανώτεροι αισθάνονται τη έγιναν ημίθεοι και φεύγουν.

Τα λεγόμενα μου αφορούν όλους από πρώην συντονιστές έως και μέλη σε όλα τα φόρουμ

Και μακάρι όλα όσα γράφω να φτάσουν και στα αυτιά των άλλων φόρουμ και αυτά με την σειρά τους να απομονώσουν στην γωνία τα μέλη που προσπαθούν για τον εαυτό τους και όχι για το κοινό καλό.

Εμείς η απλοί αλλά και πολλοί χομπιστες έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε και να απομακρύνουμε τα φίδια από τον κόρφο μας. Είναι λάθος τακτική η αποχώρηση από το πεδίο

μάχης.

Με όλα αυτά που κάνουν οι κρεατόμυγες και οι σαύρες και με την συμπεριφορά αυτών που αποχωρούν λόγο δήθεν ανωτερότητας ξεφτιλίζεται το χόμπι, αφού ποιο μπροστά ξεφτίλισαν τον εαυτό τους. Δεν έχετε αντιληφτεί ότι δεν είμαστε βόδια που δεν καταλαβαίνουμε και δεν βλέπουμε, μιλώ σε εσάς που γράφατε και χαθήκατε ξαφνικά από μια παρεξήγηση ή γιατί δεν σας έκατσε κάτι καλά, μιλώ σε εσάς που γράφετε μόνο εκεί που έχει φασαρίες και κόντρες και μιλώ σε εσάς που παρακολουθείτε ως άλλοι θεοί του Ολύμπου απαξιώνοντας να γράψετε λόγο ανωτερότητας.

Το επαναλαμβάνω πρώτα ξεφτιλίζεστε εσείς και μετά το χόμπι.

Εσείς είστε η ξεφτίλα του χόμπι

:bigemo_harabe_net-92:

:bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92:

Αγαπητε μου Χρηστο.

Εχω μια απορια.Εκατσες εγραψες ενα κειμενο,το οποιο απο οτι καταλαβαινω σωστα, εγω τουλλαχιστον,(αν κανω λαθος διορθωσε μαι)

ξεκινας με τον ανταγωνισμω των φορουμμ(στο οποιο γενικα θα συμφωνουσα) ,και καταληγεις σε ξεφτιλισμενους πρωην συντονιστες και μελη.

Το ερωτημα μου ειναι,αν τετοια κειμενα ,και τετοιες εκφρασης,συνδραμουν στην ενοτητα,αν ειναι καλεσμα,προσκληση,η ειναι μην ξαναγραφετε εσεις οι πρωην συντονηστες και μελη,γιατι εστε ξεφτιλισμενοι?

Αυτοι που δεν γραφουν,ειναι παιδια που εχουν προσφερει πααααααρα πολλα σε αυτο το φορουμ,διδαξαν ηθος και γνωση,και για καποιους λογους τωρα δεν γραφουν.Αντι εσυ,εγω και πολλοι αλλοι,να τους καλεσουμε ξανα,για να ειναι μαζι μας,εμεις με τετοια κειμενα τους απομακρινουμε περοσσοτερο απο το φορουμ.

Παντα στο φορουμ αυτο υπηρχε οι μεν και οι δε,τωρα εγινε μια σωστη κινηση απο τον Admin,για νεα αφθαρτα παιδια,ας τους στηριξουμε εμεις οι παλαιοτεροι,για να μπουν σε μια ταξη τα πραγματα.Γιατι αυτα και αυτα μας φερανε εδω που ειμαστε,να μην μιλιομαστε μεταξυ μας,για βλακειες, σαν μωρα παιδια.

Υ.Γ και εγω δεν γραφω τον χειμωνα,γιατι ετσι μου αρεσει :)

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos

Και για να βοηθήσω όλους τους φίλους του χόμπι σας παραθέτω ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό για την αναγνώριση του συγκεκριμένου

είδους οπού αναφέρεται ο χρήστος με σκοπό την αποφυγή αν βρεθείτε κοντά του!!

post-43593-0-78796200-1360662983_thumb.jpg

Θα συμφωνησω με αρκετα απ'οσα γραφτηκαν,αν και προτιμω τα λιγα και ουσιωδη σε ενυδρειακα θεματα ποστ.

Ποτε δεν μπορεις να ξερεις,γιατι καποιος δεν γραφει πλεον.Ισως εχει αλλα προβληματα,οικογενειακα,προσωπικα,οικονομικα.Σε αυτες τις περιπτωσεις,τα ενυδρειακα ενδιαφεροντα πανε περιπατο.Και προσωπικα προτιμω να μην γραψω αν νοιωθω κουρασμενος ή ειμαι γεματος προβληματα ή νοιωθω απογοητευμενος απο προσωπα ή πραγματα..Ειναι πολυ καλυτερο,απο το να βαζω σπιθες,να ανοιγω θεματα,να βαζω υπογραφες,avatar που μπορει με πονηρο τροπο να φωτογραφιζει μελη,μοντ ή ακομη και τον αντμιν.(αντιθετα πχ εδω,αναφερεσαι σε καποιους).Τετοιες καταστασεις ξενερωνουν και διωχνουν τον κοσμο,τον πολυπληθη κοσμο,που πρεπει να καταφερουμε να γραψει.Ετσι θα φτιαχτει και η επομενη γεννια.Οι κοντρες,ιντριγκες κτλπ κουραζουν.Προσωπικη μου θεση βεβαια.

Και πολυ σωστο τα περι κοντρας διαδυκτιακης,ολοι κοινο παρανομαστη το χομπυ εχουμε.Και ειναι βλακεια να τσακωνεται κοσμος για ψαρια,σε εποχες που παμε κατα διαολου και εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα και εδω απλα θα πρεπει να αναζητουμε ξεκουραση,γνωση και λιγο χαβαλε.

Αρκει απλα οταν καποιος εχει διαθεση,να μπαινει να κανει 2-3 ωραια ψαρο ποστ.Για διαδυκτιο μιλαμε και δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχουμε μαθει να κανουμε σωστη χρηση.Και σωστα λες Χρηστο πως υπαρχουν ατομα πυ εμφανιζονται ισως μονο για το θεαθηναι,εμπιστεψου ομως και λιγο την κριση του συνολου.Αλανθαστος βεβαια δεν υπηρξα ποτε μου,οποτε εμμενω πλεον μονο στα ψαρια.

Δημήτρη εδω και χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα έχει κόντρες, μαλώματα και ίντριγκες, και μέσα από αυτές της αντίξοες συνθήκες υπήρξαν άνθρωποι που μεγαλούργησαν και πρόσφεραν, οπότε στο ΑΖ και σε κάθε ΑΖ αυτά τα προβλήματα δεν θα εξαλειφτούν ποτέ. Στο χέρι μας είναι εμείς να κάνουμε την δικιά μας δουλειά και αυτοί την δικιά τους. Τα μέλη δεν διώχνονται αλλά φεύγουν από μόνα τους. Δεν κάνω προσωπική επίθεση σε κανέναν και έχω από τον Μάρτιο έως τα μέσα του καλοκαιριού είχα χαθεί λόγο πολλών προσωπικών προβλημάτων από θάνατο έως ενεργεία και άλλα πολλά. Δεν πέρασαν τα προβλήματα αλλά σε κάποια φάση μαθαίνεις να ζεις μαζί τους και κάνεις το χόμπι σου για να περνάς καλά. Έκανα και έκανες και κάναμε λάθη, πικράθηκα, πικράθηκες και πικραθήκαμε, αλλά σε κάποια φάση ο πόνος απαλύνεται ο θυμός κατασταλάζει και επανερχόμαστε, αυτό είναι το φυσιολογικό. Το αφύσικο είναι κάποιοι να τα κρατάνε αιώνια μέσα τους, τέτοιοι άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι και δημιουργούν πάντοτε προβλήματα.

Τέλος πάντων δεν άνοιξα αυτό το θέμα για να απολογηθεί κάποιος η κάποιοι ούτε να γίνει μια ακόμη εστία αντιπαραθέσεις αλλά να το διαβάσουν και να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους. Όλα έχουν ένα τέλος ο εγωισμός όμως όχι είναι ένα σαράκι που σε κάνει να πιστεύεις ότι πάντοτε έχεις δίκαιο και πάντοτε ότι δεν φταις.

Αυτούς τους εγωιστές θέλω πραγματικά να διώξω από εδώ και να ηρεμήσουμε εν μέρει γιατί όπως είπα στην αρχή η απόλυτη ηρεμία δεν ήρθε εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν θα την φέρει τώρα το ΑΖ.

Αγαπητε μου Χρηστο.

Εχω μια απορια.Εκατσες εγραψες ενα κειμενο,το οποιο απο οτι καταλαβαινω σωστα, εγω τουλλαχιστον,(αν κανω λαθος διορθωσε μαι)

ξεκινας με τον ανταγωνισμω των φορουμμ(στο οποιο γενικα θα συμφωνουσα) ,και καταληγεις σε ξεφτιλισμενους πρωην συντονιστες και μελη.

Το ερωτημα μου ειναι,αν τετοια κειμενα ,και τετοιες εκφρασης,συνδραμουν στην ενοτητα,αν ειναι καλεσμα,προσκληση,η ειναι μην ξαναγραφετε εσεις οι πρωην συντονηστες και μελη,γιατι εστε ξεφτιλισμενοι?

Αυτοι που δεν γραφουν,ειναι παιδια που εχουν προσφερει πααααααρα πολλα σε αυτο το φορουμ,διδαξαν ηθος και γνωση,και για καποιους λογους τωρα δεν γραφουν.Αντι εσυ,εγω και πολλοι αλλοι,να τους καλεσουμε ξανα,για να ειναι μαζι μας,εμεις με τετοια κειμενα τους απομακρινουμε περοσσοτερο απο το φορουμ.

Παντα στο φορουμ αυτο υπηρχε οι μεν και οι δε,τωρα εγινε μια σωστη κινηση απο τον Admin,για νεα αφθαρτα παιδια,ας τους στηριξουμε εμεις οι παλαιοτεροι,για να μπουν σε μια ταξη τα πραγματα.Γιατι αυτα και αυτα μας φερανε εδω που ειμαστε,να μην μιλιομαστε μεταξυ μας,για βλακειες, σαν μωρα παιδια.

Υ.Γ και εγω δεν γραφω τον χειμωνα,γιατι ετσι μου αρεσει :)

Όπως απάντησα και στον Δημήτρη έτσι και σε εσένα όλοι μας κάνουμε λάθει όλοι έχουμε πικραθεί και θυμώσει και μέχρι να κατασταλάξει ο θυμός κρατάμε μια απόσταση από το φόρουμ, αυτό είναι φυσιολογικό και λογικό. Σε κάποια φάση όμως ο πόνος και ο θυμός θα κατασταλάξει και λογικά θα επανέλθουμε, αν δεν θέλουμε να επανέλθουμε είναι επιλογή μας, αλλά, ας μην δημιουργούμε προβλήματα με επιθέσεις οπότε βρίσκουμε πρόσφορο έδαφος.

Η φεύγεις μια για πάντα για τους δικούς σου λόγους και μας αφήνεις ήσυχους η επανέρχεσαι στο χόμπι και ασχολισε με αυτό. Αυτό το ενδιάμεσο να έρχεσαι να σπέρνεις φασαρίες και να βλέπεις μετά το μπάχαλο αυτό δεν το μπορώ. Ναι αυτά τα άτομα θέλω να φύγουν και να μην ξανά γράψουν γιατί δεν προσφέρουν τίποτε εκτός από αρνητισμό και διαμελισμό.

Αν θες να κρατήσεις την ενότητα γιατί κινδυνεύεις από διχασμό κοιτάς πρώτα να ενώσεις πολεμάς και παλεύεις, όταν όμως κάποιοι δεν θέλουν την ένωση και δεν κάνουν πίσω τότε το επόμενο βήμα είναι να τους απομακρύνεις γιατί αργά η γρήγορα θα σου κάνουν ζημιά.

Το κάλεσμα μου είναι απλό ή επιστρέψτε στο χόμπι ξεχνώντας ότι έγινε ή αν δεν μπορείτε να ξεχάσετε και δημιουργείτε μόνο φασαρίες τότε στο καλό.

Και δεν αναφέρομε σε αυτούς που γράφουν ανά περιόδους και όποτε έχουν όρεξη, μπορεί εσύ να γουστάρεις να γράψεις για 3 μήνες και μετά να μην γράψεις για 5 μήνες αυτό δεν με προβληματίζει αρκεί στο μέσο διάστημα να μην μπαίνεις και δημιουργείς φασαρίες.

Το επισημάνω αυτό το γράφω για όλα τα φόρουμ όχι αποκλειστικά για το ΑΖ

Πιστεύω να έγινα κατανοητός

ΥΓ

Το πρώτο πρόσωπο δεν αναφέρετε σε εσένα μην με παρεξηγήσεις γενικά αναφέρομε

Επί χρόνια είχα συμμετοχή μόνο σε ξένα ψαροφόρουμ.

Και εκεί συνέβαινε το ίδιο πράγμα...αλλά ο τάδε χημικός μάλωνε με κάποια εταιρία(γκοτζίλα εναντίων κίνκ κόνκ για να καταλάβετε) και η εταιρία απαντούσε.

Ποτέ δεν είδα να μαλώνουν φόρουμ μεταξύ τους..σίγουρα συμβαίνουν διάφορα αλλά δεν βγαίνουν προς τα έξω.

Εκεί το πρώτο πράγμα που άκουγες είναι να ενταχθείς στην τοπική κοινότητα...(Local Reef Club) ανεξάρτητα από φόρουμ.Επιτέλους μετά από 9 χρόνια σχεδόν έχω βρει την τοπική μας κοινότητα.Με πολλούς φίλους μάλιστα έχουμε καθημερινή επικοινωνία...Διάφορα παιδιά που γνώρισα και μοιραστήκαμε σκέψεις ιδέες,κοράλλια....παραγγελίες,χιλιόμετρα,χαρές και λύπες.

Επίσης γνώρισα παιδιά που είχανε όντως πρόβλημα και δεν το μοιράστηκαν....(πως να καταλάβεις ότι ο άλλος έχει 2 μήνες ζωής...αν δεν στο πει)

Για μένα μεγάλη ξεφτίλα είναι να είσαι συντονιστής και να στέλνεις τα μέλη σου(παιδιά που είχαν άγνοια αλλά και 1-2 κακοπροαίρετους μαζί) να σπείρουν διχόνοια σε άλλο φόρουμ,να χαλάσουν το κλίμα...και εσύ να θαυμάζεις το έργο σου ρίχνοντας και λάδι στη φωτιά... ενώ μιλάς για 2 ρινγκ...μακρυά από το σπίτι μου δλδ και ας είναι στου γείτονα...

ύστερα να βγαίνεις και να μιλάς για σεβασμό,και άλλα τέτοια κουφά...

Ο φανατισμός κύριοι είναι κακό πράγμα...και δυστυχώς ο Έλληνας το έχει μέσα του..αν δεν ήταν έτσι δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

Χρηστο μου,το ΑΖ ειναι βακτηριο καλο ,που οταν μπαινει μεσα σου ,δεν μπορεις να το αποβαλεις γρηγορα.Οπως παραδεχεσαι και εσυ,ολοι κανουμε λαθη,αλλα εδω το ΑΖ ειναι μια παρεα με ολη την σημασια της λεξεως,για να μαθουμε ,να χαλαρωσουμε,και εαν απο τα γραφομενα καποιου τον συμπαθησουμε,μπορουμε να ανταλλαξουμε και τηλεφωνα ,γιατι οχι και να γινουμε φιλοι.Μεχρι εδω πιστευω να συμφωνεις μαζι μου.Και τωρα σε καλω να διαβασεις ,και να συγκρινεις το υφος του πρωτου σου ποστ,με τις απαντησεις που δεινεις σε μενα και στον Δημητρη.Εμεις οι παλαιοτεροι (εσυ εισαι πιο παλια καραβανα απο εμενα)πρεπει να ειμαστε πιο πολυ ενωτικοι σε αυτα που γραφουμε,

Ανοιξες ενα θεμα ,που κατηγορεις παλιους συντονιστες,που επειδη τωρα δεν ειναι,δεν γραφουν.Συνφωνω απολυτα μαζι σου.Το εχω κατακρινει και εγω ,πολυ πιο πριν απο εσενα,στην προσκληση που εγινε ,για να φτιαξουμε προφιλ των αφρικανων .Αλλα οπως θα ξερεις ειναι γνωστο το φαινομενο.Υπηρχε παλια γενικος συντονηστης (και οχι μονο),που οταν επαψε να ειναι,δεν εγραφε για αρκετο καιρο,μετα οταν αρχισε να γραφει,εγω προσωπικα του εστηλα πμ για να του δειξω την χαρα μου,που ειναι παλι στην παρεα μας,και ας ειχα διαφωνισει μαζι του για διαφορα θεματα.

Λιγοι ειναι πλαιι συντονηστες που γραφουν με το ιδιο παθος που εγραφαν,οταν ηταν συντονηστες.Και φερνω παραδειγμα τον Κωστα (Klaz)

Πολυ σωστα αναφερεις,οτι ο θυμος ξεθυμαινει,ειδικα σε ενα τετοιο θεματικο φορουμ,ολοι θα επρεπε να ειμαστε χαρουμενοι και γελαστοι,γιατι μας ενωνει ενα χομπι,αλλα ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι οι ιδιοι,τι να κανουμε τωρα με το ζορι θα τους βαλουμε να γραφουν? Αλλο αυτο και αλλο ετσι οπως ξεκινισες το θεμα.Και σε μενα λειπουν πολλα παιδια που εγραφαν και τωρα δεν γραφουν,.αλλα πρεπει να σεβαστω την επιθυμια τους,και οχι να τους κραξω.

Παντος εγω πιστευω,οτι πολοι που δεν ειναι στην παρεα μας τωρα,θα γυρισουν ,γιατι μια δωση απο το ΑΖ κανει τον γιατρο περα :)

Δεν υπαρχουν αυτα...Ο καθενας μας σκεφτεται διαφορετικα και ολοι θελουμε να σκεφτονται οι αλλοι οπως θα θελαμε εμεις.Αν καποιος ειδε τις σαυρες και τα φιδια ας τις δειξει και ονομαστικα.Με γενικοτητες δεν πετυχαινεις τιποτα.Εγω ειμαι απο το 2007 στο φορουμ και απλως βλεπω να φευγουν ατομα απο αυτο με τον φυσικο τροπο.Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κατι αλλο...Μηπως οτι γινεται τελικα ειναι εξω απο τα φορουμ...

Δεν υπαρχουν αυτα...Ο καθενας μας σκεφτεται διαφορετικα και ολοι θελουμε να σκεφτονται οι αλλοι οπως θα θελαμε εμεις.Αν καποιος ειδε τις σαυρες και τα φιδια ας τις δειξει και ονομαστικα.Με γενικοτητες δεν πετυχαινεις τιποτα.Εγω ειμαι απο το 2007 στο φορουμ και απλως βλεπω να φευγουν ατομα απο αυτο με τον φυσικο τροπο.Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κατι αλλο...Μηπως οτι γινεται τελικα ειναι εξω απο τα φορουμ...

Δεν είχα ούτε έχω σκοπό να καταναλωθώ με το να επιδείξω ποιοι είναι τη και τη κάνουν και να πέσω στην παγίδα μιας νέας μεγαλύτερης αντιπαράθεσης. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αλλιώς δεν θα είχαμε από το πουθενά συνέχεια φασαρίες όχι μόνο εδώ στο ΑΖ αλλά και σε πολλά άλλα φόρουμ. Η εντάσεις δεν δημιουργούνται μόνες τους κάποιος βάζει ένα μικρό σπόρο άθελα του η θελημένα και έρχονται από πίσω κάποιοι άλλοι να τον ποτίσουν. Αν δεν συνέβαιναν αυτά δεν θα είχαμε φασαρίες και παρεξηγήσεις. Δεν βλέπω φαντάσματα, αλλά κοίταξε λίγο το φόρουμ αρχίζοντας από σήμερα και πήγαινε προς τα πίσω να δεις φασαρίες και τσακωμούς κτλ και πόσα άλλα θέματα που διαγράφησαν τελείως, ποιος μπορεί να τα αμφισβητήσει αυτά;

Ας μην τα ωραιοποιούμε όλα και ας μην κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα ας δούμε την αλήθεια κατάματα και ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε και όσοι δεν θέλουν να αλλάξουν απλά παρακαλώ ας μας αφήσουν ήσυχους. Εχω λίγο χρόνο και μια ζωή γεμάτες σκοτούρες μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω να γράψω κάτι για το χόμπι και να βοηθήσω κάποιον συνάνθρωπο μου και όχι για να βλέπω τσακωμούς και ούτε θέλω να το παίζω ο γκρινιάρης και ο φιλόσοφος του φόρουμ δεν συνηθίζω να διαμαρτύρομαι αλλά που και που πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους έστω έμμεσα χωρείς ακριβείς στόχους γιατί αν στοχοποιήσω τότε είναι σαν να βαράω τον εχθρό και αυτός θα αντισταθεί και θα γίνουμε εκ νέου μπάχαλο και θα μπει ο Θανάσης και θα το κλειδώσει και στο τέλος θα μείνει στην ιστορία έως ένα ακόμη μπάχαλο θέμα που κλείδωσε.

Στο χέρι μας είναι όταν βλέπουμε τέτοια άτομα που πάνε να δημιουργήσουν θέμα να τους κόψουμε τον βήχα απλά αγνοώντας τους και να μην συμμετέχουμε.

Και γενικά αυτό που με φοβίζει και δεν γράφω τέτοια θέματα είναι ότι αντί κάποιοι (δεν λέω για εσάς) να δουν το μήνυμα που θέλω να περάσω κολλούν σε κάποιες λάθος διατυπωμένες λέξεις η ψάχνουν να βρουν υπονοούμενα και να δημιουργήσουν θέμα, δεν θέλω να δημιουργήσω θέμα δεν είμαι λογοτέχνης δεν μπορώ να εκφραστώ άρτια μην ψάχνετε κρυφά νοήματα γράφω αυτά που γράφω και θέλω να φύγουν αυτοί που δημιουργούν θέματα από το τίποτα βλέποντας κάποιο λάθος διατυπωμένο ποστ ή κάποιον που πάνω στον πόνο του και στα νεύρα του εκφράστηκε λάθος κτλ.

Oλα αυτα που λες Χρηστο υπαρχουν,οποιος εχει μνημη θυμαται,αλλα αυτο ειναι το θεμα;Τα προβληματα δημιουργουνται απο λιγους και αποτελουν ελαχιστο μερος σε αναλογια των μελων.Την επιπληξη,συμμορφωση ή απομακρυνση αυτων αναλαμβανει η συντονιστικη ομαδα.Τα ποστ ολων ειναι στην διαθεση ολων και σε βαθος χρονου τα παντα φαινονται.Και ξαναλεω,ενδιαφερει καποιον αυτο;ΟΧΙ,τουλαχιστον για οποιον αντιλαμβανεται οτι κανει χομπυ.Σε αντιθετη περιπτωση ο κοσμος φευγει.Αρκει λοιπον να μεινουμε επιτελους σε ενυδρειακα θεματα και μονο.Χερακια,φατσουλες,ενημερωσεις καταστασης,βλαπτουν.Οποιος δεν εχει διαθεση να γραψει,ας μην γραψει,1000 φορες απο το να μπει να κανει κακο.Αυτοκριτικη αλλα και αυτοσεβασμος.Χομπυ ειναι,δεν μπορουμε να βαλουμε κανονα στον αλλο.Ο κακοβουλος κα ο 'κοκορας'5 μπραβο θα παρει και 50 συναμα θα τον αποφυγουν.

Έγινε επεξεργασία - DIMITRIOS

Αρκει λοιπον να μεινουμε επιτελους σε ενυδρειακα θεματα και μονο.

Δημήτρη κρατώ αυτό και θα χαρώ να σε δω να γράφεις στα ενυδρειακα.

Δεν ξερω για παλαιοτερα, μιας και δεν βρισκω κατι σχετικο.Αλλα αν ηταν και αυτες οι προστριβες σαν τις τελευταιες και γελειες κατα την γνωμη μου αντιπαραθεσεις, που οταν τις διαβαζα δεν μπορουσα να συγκρατησω το δακρυ μου απο το γελια...Τι να πω...Ας γινονται για να γελαει το χειλακι μας που και που. :bigemo_harabe_net-134:

Προσωπικα θα ηθελα να σας πω καποια πραγματα.

Η τωρινη συντονιστικη ομαδα απαρτηζεαι απο νεα παιδια,γεματα ορεξη για δουλεια και ιδεες.Πιστευω οτι ολοι σας εχετε δει οτι πλεων πνεει νεος αερας δημιουργειας στο φορουμ με διαφορες ομαδες που δουλευουν για να ανεβει το αγαπημενο μας φορουμ ακομη πιο ψιλα!

Σ αυτη μας την προσπαθεια σας θελουμε διπλα μας,πρωην συντονιστες,παλια και νεα μελη,ολοι μπορειτε να βαλετε το χερακι σας και απο ενα λιθαρακι ο καθενας ωστε να παει το ΑΖ ακομη ψιλοτερα!Ξεχαστε τις εχθρες και τους τσακωμους και ενωθειτε ολοι μαζι μας για να κανουμε αυτο που ολοι αγαπαμε,το χομπι μας!

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Απο το 2006 που ειμαι μελος και στα δυο φορουμ(aquatek-aquazone) οι ιδιες κοντρες μεταξυ των δυο φορουμ,οι ιδιες κοντρες

μεσα στα φορουμ.Ενα πραγμα δεν καταλαβατε οτι ο κοσμος συχαθηκε αυτες τις καταστασεις και λακιζει και εσεις μιλατε για

τοσες χιλιαδες μελη που στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν γιατι δεν ενεργα.Συνεχισετε ετσι στο τελος θα μεινεται μονοι σας.

................................................ Ξεχαστε τις εχθρες και τους τσακωμους και ενωθειτε ολοι μαζι μας για να κανουμε αυτο που ολοι αγαπαμε,το χομπι μας!

Εγω έκανα μισό βήμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=82987&p=764270

αγνοήθηκα όμως ......... τι άλλο θα πρέπει να κάνω ;

Ζήταγαν να φύγω και απο την ηγεσία του ΑΖ ........... κι αυτό το έκανα με όμορφο τρόπο ( πιστεύω ) .

Κατάφεραν εναν άνθρωπο σαν εμένα με μεγάλη προσφορά ( θελω να πιστεύω ) ανιδιοτελώς (όπως απεδείχθη στη διάρκεια του χρόνου ) να τον παγώσουν , όταν είχε ακόμα πολλά να προσφέρει .

Το κουφό είναι οτι δεν γνωρίζω ακόμα το λόγο .... ????

Ελα και πές μου την επόμενη φορά που θα δω οτι συμβαίνει κάτι θα φταίω εγω που θα εμπλακώ σε μια διαδικασία αντιπαραθέσεων ;

Ελα και πές μου πως να ξεχάσω ;

Αν δεν μου δωθεί εξήγηση πλέον για το πού έφταιξα δεν ξανακάνω αλλο βήμα πίσω .

Θέλω να μάθω το λόγο !!! ...... ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΑΙΞΕΙ !!! :veryangry::angry:

Χρήστο τόσο καιρό ήσουνα self banned όπως δήλωνες και τώρα ανοίγεις αυτό το θέμα. Θεωρείς ότι σαν παλαιό μέλος και με την ωριμότητα της ηλικίας σου, έδωσες το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους και δη στους νεότερους; Μη το πάρεις προσωπικά, θέλω να πω ότι όλοι ψάχνουμε και βλέπουμε τα στραβά του απέναντι πολύ πιο εύκολα από τα δικά μας στραβά.

Επι της ουσίας θα συμφωνήσω μαζί σου για το πόσο ανώφελο είναι να τσακώνεσαι πάνω από κάτι που αποτελεί το χόμπυ σου, δηλαδή κάτι που θα έπρεπε να σε χαλαρώνει και να σε ψυχαγωγεί. Βέβαια μην ξεχνάς ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα φανταζόμαστε, γιατί στην ζωή του άλλου δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και σίγουρα δεν περιστρέφονται όλα γύρω από το ΑΖ και από τα ενυδρεία.

Σε ότι με αφορά πάντως και σαν πρώην συντονιστής του ΑΖ, δεν έχω κόντρα, έχθρα, πρόβλημα ή οτιδήποτε με κανέναν. Δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση για να εμπλακώ σε αντιπαραθέσεις μέσα σε ένα ενυδρειακό φόρουμ. Όσο για την συμμετοχή μου, αυτή εξαρτάται αποκλεστικά από τον χρόνο και την διάθεση μου. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Κώστα από τον Μάρτιο έως τα μέσα καλοκαιριού ήμουν self bann δεν έμπαινα ούτε σχολίαζα ούτε δημιούργησα πρόβλημα τα αίτια δεν τα κρύβω, συνέβηκε κάτι με κάποιον από εδώ και πικράθηκα πρόσεξε το σημειώνω με έναν όχι πολλούς
(αν που το επιτρέψει μπορώ να αναφερθώ και με όνομα). Σχεδόν ταυτόχρονα από τα μέσα του Μάρτη βαραίνει ο πατέρας μου και τον Απρίλη πέθανε, στο καπάκι μένω άνεργος εγώ και από πίσω η γυναίκα μου η διάθεση μου έπεσε στο ναδίρ και δεν είχα διαθέσει να ασχοληθώ με το χόμπι.

Με αυτόν που πικράθηκα πλέον δεν τρέχει τίποτα προτού καν αρχίσω να ξανά γράφω.

Το μπανερ μου το άλλαξα όταν μάζεψα τα κομμάτια μου και έβαλα ξανά μια τάξη στην ζωή μου και έμαθα να χειρίζομαι τα νέα δεδομένα στην ζωή μου.

Για αυτό ποτέ δεν κρίνω κάποιον που δεν γράφει και που απέχει γιατί κάνεις δεν ξέρει τα προβλήματα του άλλου.

Αλλά κρίνω όλους αυτούς που εμφανίζονται κατά καιρούς πετάνε κανα δυο χολές και εξαφανίζονται έως ότου ξανά πετάξουν την επόμενη χολή, κρίνω αυτούς που όταν αποφασίσουν να γράψουν γράφουν μόνο

για να κάνουν φασαρία, κρίνω αυτούς που δεν έχουν χρόνο και διάθεση αλλά μόλις γίνει νταλαβέρι εμφανίζονται σχεδόν όλοι μαζί λες και είναι συνεννοημένοι.

Εσύ συμφωνείς με αυτήν την τακτική;

Κώστα από τον Μάρτιο έως τα μέσα καλοκαιριού ήμουν self bann δεν έμπαινα ούτε σχολίαζα ούτε δημιούργησα πρόβλημα τα αίτια δεν τα κρύβω, συνέβηκε κάτι με κάποιον από εδώ και πικράθηκα πρόσεξε το σημειώνω με έναν όχι πολλούς

(αν που το επιτρέψει μπορώ να αναφερθώ και με όνομα). Σχεδόν ταυτόχρονα από τα μέσα του Μάρτη βαραίνει ο πατέρας μου και τον Απρίλη πέθανε, στο καπάκι μένω άνεργος εγώ και από πίσω η γυναίκα μου η διάθεση μου έπεσε στο ναδίρ και δεν είχα διαθέσει να ασχοληθώ με το χόμπι.

Με αυτόν που πικράθηκα πλέον δεν τρέχει τίποτα προτού καν αρχίσω να ξανά γράφω.

Το μπανερ μου το άλλαξα όταν μάζεψα τα κομμάτια μου και έβαλα ξανά μια τάξη στην ζωή μου και έμαθα να χειρίζομαι τα νέα δεδομένα στην ζωή μου.

Για αυτό ποτέ δεν κρίνω κάποιον που δεν γράφει και που απέχει γιατί κάνεις δεν ξέρει τα προβλήματα του άλλου.

Αλλά κρίνω όλους αυτούς που εμφανίζονται κατά καιρούς πετάνε κανα δυο χολές και εξαφανίζονται έως ότου ξανά πετάξουν την επόμενη χολή, κρίνω αυτούς που όταν αποφασίσουν να γράψουν γράφουν μόνο

για να κάνουν φασαρία, κρίνω αυτούς που δεν έχουν χρόνο και διάθεση αλλά μόλις γίνει νταλαβέρι εμφανίζονται σχεδόν όλοι μαζί λες και είναι συνεννοημένοι.

Εσύ συμφωνείς με αυτήν την τακτική;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα τα παραπάνω. Αυτοί που λες οτι εμφανίζονται σχεδόν όλοι μαζί σαν συνενοημένοι με υπογραφές, ενημερώσεις κατάστασης, μπιχτές κλπ άσχετα δηλαδή πράγματα με το χόμπυ μας, συντέλεσαν και στην δική μου αποστασιοποίηση, όπως φαντάζομαι και πολλών άλλων.

Συλληπητήρια για τον πατέρα σου, να είσαι καλά να τον θυμάσαι.

Εγω, απλα ηθελα να χαιρετησω ολη την παρεα μια που καποιος μπορει να αναρωτηθηκε που πηγε αραγε και αυτος ο Rik.

Δυστηχως ή ευτηχως οι καιροι με οδηγησαν σε καποιες επαγγελματικες επιλογες και για την ωρα ειμαι σε ενα καινουργιο τομεα για εμενα και εχω χαθει απο την πιατσα ψαχνομενος και τρεχοντας για το στησιμο της ολης νεας επαγγελματικης αποκαταστασης.

Απο οτι καταλαβαινω εχασα καποια επεισόδια, και καποιο ψιλομπαχαλο πρεπει να εγινε.

Επι της ευκαιριας να αναφερω οτι τυχαια ειδα ενα απο τα θεματα μου να λειπει ολη η δουλεια που ειχα κανει και απο οτι καταλαβα γενικος, καποια αξιολογα θεματα λογο καποιας νεας καταραμενης αναβαθμησης παλι, χαθηκε πλουσιο υλικο απο το φορουμ. Παρακαλω παρα πολυ τους διαχηρηστες προσωπικα να μην επαναληφθη!!! οχι ειδικα και προσωπικα για το θεμα μου, αλλα οπως καταλαβαινεται το υλικο της βιβλιοθηκης που με κοπο καποιοι ανθρωποι εκατσαν και αφιέρωσαν χρονο και κοπο για να εμπλουτισουν το φορουμ να χανονται σαν καραμελες, ειναι τουλαχιστων εξοργιστικό. Για μενα ειναι αμαρτια μεγαλη να χανονται οι γνωσεις και μετα να πρεπει να ξαναγραφονται απο την αρχη, οπως πχ το θεμα διαγνωσης προβληματων των φυτων ή το fish και plant index η και εγω δεν ξερω τη!

Κανω την αναφορα μου εδω μεσα, γιατι πιστευω πως και αυτο ειναι ενα σοβαρο προβλημα που πρεπει να τεθει στο φως και να μας προβληματισει.

Καλη καρδια παιδια

Κατι αλλο φταιει μαλλον Ρικαρντο για την περιπτωση που αναφερεις.Οχι οι διαχειριστες........

Δεν ριχνω το φταιξιμο σε καποιον συγκεκριμενα, και παρακαλω πολυ παιδια μην χαθουμε στην μεταφραση. Εγω απευθύνομε στην διαχειρηση γιατι αυτη θα γνωριζει σιγουρα περι του προβληματος.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...