alatismenos 11 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει ενα βίντεο που κυκλοφορεί τώρα στο internet κ' στο facebookπου δείχνει την εκτέλεση του Ben Laden.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ !ΣΒΥΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΑΣ !!!Η Πληροφορία δόθηκε σήμερα στην Γαλλική TV στο " Télé matin ".Κυκλοφορείστε το στο maximum !!!ΥΓ. Το δημοσιεύω με κάθε επιφύλαξη καθώς είναι αδύνατον να διασταυρώσω την πληροφορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 11 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 πηγη που το διαβασες? ή στο παν οι ιδιοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alatismenos 11 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 πηγη που το διαβασες? ή στο παν οι ιδιοι? To βρηκα σε άλλο φορουμ, και έλεγε να διαδωθεί. Και ένα τέτοιο ζήτημα πιστευω οτι αξιζει να διαδωθει. Εγω ξερω φιλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα. Οποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 11 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 Τρελό σπαμ ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 11 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 To βρηκα σε άλλο φορουμ, και έλεγε να διαδωθεί. Και ένα τέτοιο ζήτημα πιστευω οτι αξιζει να διαδωθει. Εγω ξερω φιλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα. Οποτε... ακουσα πως κατεβηκε ο διαβολος και χτυπαει κουδουνια. μη τυχον και του ανοιξεις καταστρεφει σπιτια διαδωσε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 o bean laden......ZEI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 o bean laden......ZEI. θεος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλα λεω εγω οτι είμαι ο μόνος λογικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 xaxaxaxaxaxa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 12 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 ακουσα πως κατεβηκε ο διαβολος και χτυπαει κουδουνια. μη τυχον και του ανοιξεις καταστρεφει σπιτια διαδωσε το ουχχαχααχαχχαχααχαχαχαχχαχα απιστευτο εκλαψα απο τα γελια ουχαχαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 12 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Ενταξει ρε παιδια. Ο ανθρωπος εβαλε κατι για να μας ειδοποιησει, και αντι να του πειτε μπραβο για την κινηση του, απω πανω κοροιδευετε κιολας. Τουλαχιστον αν θεωρειτε "γελοιο" αυτο το θεμα μην απαντατε. Δεν χρειαζεται να τον καταπατατε ψυχολογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 12 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 vasilispower με πρόλαβες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nieous 12 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Ενταξει ρε παιδια. Ο ανθρωπος εβαλε κατι για να μας ειδοποιησει, και αντι να του πειτε μπραβο για την κινηση του, απω πανω κοροιδευετε κιολας. Τουλαχιστον αν θεωρειτε "γελοιο" αυτο το θεμα μην απαντατε. Δεν χρειαζεται να τον καταπατατε ψυχολογικα. Φιλε δεν συμφωνω μαζι σου. Οταν αναπαραγουμε κατι καλό ειναι να το ψαχνουμε. Χιλιες τετοιες μπουρδες κυκλοφορουν καθε μερα. Να γεμισουμε δηλαδη ολα τα φορουμ και τα mails των γνωστων με σπαμ? Με ενα απλο search βρισκεις τα πάντα και το συγκεκριμμένο κυκλοφορει πολλά χρονια σε διαφορες παραλλαγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 12 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Ενταξει ρε παιδια. Ο ανθρωπος εβαλε κατι για να μας ειδοποιησει, και αντι να του πειτε μπραβο για την κινηση του, απω πανω κοροιδευετε κιολας. Τουλαχιστον αν θεωρειτε "γελοιο" αυτο το θεμα μην απαντατε. Δεν χρειαζεται να τον καταπατατε ψυχολογικα. Φιλε δεν συμφωνω μαζι σου. Οταν αναπαραγουμε κατι καλό ειναι να το ψαχνουμε. Χιλιες τετοιες μπουρδες κυκλοφορουν καθε μερα. Να γεμισουμε δηλαδη ολα τα φορουμ και τα mails των γνωστων με σπαμ? Με ενα απλο search βρισκεις τα πάντα και το συγκεκριμμένο κυκλοφορει πολλά χρονια σε διαφορες παραλλαγες. οτι λεει ο nieous και σιγα την ψυχολογικη καταπατηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 12 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε δεν συμφωνω μαζι σου. Οταν αναπαραγουμε κατι καλό ειναι να το ψαχνουμε. Χιλιες τετοιες μπουρδες κυκλοφορουν καθε μερα. Να γεμισουμε δηλαδη ολα τα φορουμ και τα mails των γνωστων με σπαμ? Με ενα απλο search βρισκεις τα πάντα και το συγκεκριμμένο κυκλοφορει πολλά χρονια σε διαφορες παραλλαγες. Γνωμη σου. Τουλαχιστον οποιος θεωρει το θεμα χαζο μην απανταει. Κοινως μην ριχνει λαδι στην φωτια. Οπως ολοι γνωριζετε, μπορειτε να προσπερασετε θεματα και να μην απαντησετε. Οταν λοιπον θεωρειτε κατι χαζο μην απαντατε. Δεν θα σας κρινουν. οτι λεει ο nieous και σιγα την ψυχολογικη καταπατηση! Δεν μπορεις να ξερεις τι νιωθει ο καθενας. Σκεψου αν ησουν στην θεση του. Θα σου αρεσε αυτο που γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά δεν έχετε δίκιο!! Εμένα δεν θα μου άρεσε καθόλου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 12 Φεβρουαρίου 2013 #17 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Γνωμη σου. 1)Τουλαχιστον οποιος θεωρει το θεμα χαζο μην απανταει. Κοινως μην ριχνει λαδι στην φωτια.2) Οπως ολοι γνωριζετε, μπορειτε να προσπερασετε θεματα και να μην απαντησετε.3) Οταν λοιπον θεωρειτε κατι χαζο μην απαντατε. Δεν θα σας κρινουν. 4)Δεν μπορεις να ξερεις τι νιωθει ο καθενας. 5)Σκεψου αν ησουν στην θεση του. Θα σου αρεσε αυτο που γινεται? 1) το ιδιο θα μπορουσες να κανεις και συ.δεν το κανες. 2)τις ξερω τις δυνατοτητες που εχω 3)μεσα απο το ποστ μου ηθελα να δειξω οτι οταν γραφουμε κατι πρεπει να το στηριζουμε σε μια πηγη.πρωτα ψαχνουμε και μετα ποσταρουμε. 4)δεν ειμαστε 5χρονα για να μας δημιουργηθουν ψυχολογικα θεματα απο τετοια γεγονοτα.ελεος! 5)αν ο συμφορουμιτης θιχτηκε μπορει να το πει ο ιδιος και να μη γινονται αλλοι ο συνηγορος του πολιτη ας μη δημιουργουμε εντασεις απο το τιποτα.ενα χομπι μας ενωνει και ειμαστε εδω.ας ληξει το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Φεβρουαρίου 2013 #18 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως η αλήθεια είναι οτι θα μπορούσαμε με ποιό όμορφο τρόπο να του το εξηγήσουμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 12 Φεβρουαρίου 2013 #19 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 συγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρπαζεστε? ο φιλος ειδε κατι και ειπε να μας ενημερωσει (μπορει να μην εχει εμπειρια απο spam) καλως ή κακως σχολιαστηκε και τωρα το αποτελεσμα ειναι να μανουριαζουμε?? ας χαραμισουμε το χρονο μας στο να βοηθησουμε καποιον που εχει μια απορια ή ενα προβλημα !!! και παλι συγνωμη δεν θελω να προσβαλω κανεναν και οτι κανω το κανω καλοπροαιρετα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Φεβρουαρίου 2013 #20 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 1) το ιδιο θα μπορουσες να κανεις και συ.δεν το κανες. 2)τις ξερω τις δυνατοτητες που εχω 3)μεσα απο το ποστ μου ηθελα να δειξω οτι οταν γραφουμε κατι πρεπει να το στηριζουμε σε μια πηγη.πρωτα ψαχνουμε και μετα ποσταρουμε. 4)δεν ειμαστε 5χρονα για να μας δημιουργηθουν ψυχολογικα θεματα απο τετοια γεγονοτα.ελεος! 5)αν ο συμφορουμιτης θιχτηκε μπορει να το πει ο ιδιος και να μη γινονται αλλοι ο συνηγορος του πολιτη ας μη δημιουργουμε εντασεις απο το τιποτα.ενα χομπι μας ενωνει και ειμαστε εδω.ας ληξει το θεμα Ένταση δεν δημιουργείτε από κανέναν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 12 Φεβρουαρίου 2013 #21 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 συγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρπαζεστε? ας χαραμισουμε το χρονο μας στο να βοηθησουμε καποιον που εχει μια απορια ή ενα προβλημα !!! σωστος. Ένταση δεν δημιουργείτε από κανέναν! εγω πηρα το θεμα στην πλακα οπως εκαναν και αλλοι μετα απο μενα(παραθετω και ποιο πανω τον λογο που του απαντησα ετσι) μεχρι που ειδα καποιους να τους πειραζει η απαντηση μου και να μου την λενε.δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να κατσω να τσακωθω για το τιποτα. peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Φεβρουαρίου 2013 #22 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Peace ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 13 Φεβρουαρίου 2013 #23 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε και πώς (δεν χρειάζοντε και τα ειρωνικά σχόλια). Συμφωνώ με όσα είπε ο vasilispower.Ο φίλος τώρα το έμαθε και κάλα έκανε που μας ενημέρωσε..και για την ιστορία το εν λόγο video (μαζί με τον ιό που σβήνει τα πάντα) υπάρχει απο το 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος