Jump to content

Χειροποιητο Ενυδρειο

nikolas96

Recommended Posts

επειδη αυριο θα φτιαξω ενα ενυδρειο με ενυδρειακη σιλικονη ποσα χιλιοστα πρεπει να ειναι το παχος του τζαμιου(σε 37επι42επι50)δηλ.78 λιτρα??(6 χιλιοστα πρεπει ναα ειναι καλα)εε??

Δε λέει 6 πόντους

Βάζεις τα νούμερα στα κουτάκια με τη σειρά που τα λέει και βάζεις το safety factor στο 3.8

Ναι το ειδα αλλα δεν λεει συγκεκριμενα...δηλ.με 6 ποντους θα ειμαι οκ?

Ναι θα είσαι οκ , αν βάλεις τα νούμερα όπως σου λέει ο Δήμος , το αποτέλεσμα βγαίνει πάχος τζαμιού 6 χιλιοστά.

Δε λέει 6 πόντους

Βάζεις τα νούμερα στα κουτάκια με τη σειρά που τα λέει και βάζεις το safety factor στο 3.8

Γράφω απο τηλ και δεν ανοίγει σε μένα για να δω καιγω τι λέει ακριβώς

Δηλ. Και τα 5 τζαμια που θα κοψω να ειναι 6 ποντους...(εξαλου το παιδι απο το πετ εινΙ αυτος που θα κολησει το ενυδρειο και μου ειπε οτι 6 ποντοι ειναι μια χαρα αφου και αυτος σε ενα θαλασσινο ενυδρειο 70λιτρων τοσο παχος ειχε...βεβαΙα εγω για διΣτασεις του ειχα πει για 40επι40επι40 αλλα δεν νομιζω οτι εχει και μεγαλη διαΦορα.τι λετε?

Η να παρω καλυτερα 8 ποντους για να ειμαι πιο ησυχος..αλλα φοβΑμαι μην ειναι πολυ χοντρο και δεν φενεται ωραια οταν κοληθει το ενυδρειο..

Οσο πιο χοντρό ειναι το τζαμι τόσο πιο ωραίο δείχνει

Και όπως λέει και ο drap 6 χιλιοστά και όχι πόντους

Αμα δεν σε νοιάζει η διάφορα τιμής στα τζάμια (σιγά τη διάφορα δηλαδή ) καντο με 8χταρι

Αμα δεν σε νοιάζει η διάφορα τιμής στα τζάμια (σιγά τη διάφορα δηλαδή ) καντο με 8χταρι

:thumbup:

Ωπα ρε παιδια σιγα μην το κανει και με 10αρι

Κοιτα το link που σου δωσανε

Και με 5αρι παντως μια χαρα εισαι!

Μιλάμε καθαρά για αισθητικους λόγους το 8αρι και όχι απο θέμα ασφαλείας

γνωμη μου ειναι οτι με το 8αρι αν και οντως ο δεικτης ασφαλειας ανεβαίνει, θα χασει χρημα και ογκο νερου. προτεινω 5αρι με κοντρουλες και εισαι αρχηγος! :)

έχω την εντύπωση ότι αν πας με 5αρι και κόντρες ίσως σου βγει οικονομικά το ίδιο με το 8αρι χωρίς κόντρες .γιατί και οι κόντρες χρεώνονται κανονικότατα.

τώρα απο εκεί και πέρα δικιά σου η επιλογή .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...