Bloster 10 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Για να τα βγάλουμε όλα στην φόρα…. Έχω πλημυρίσει 2-3-4-7-8…. Κατέληξα και πήρα μια επαγγελματικήσφουγγαρίστρα μόνο και μόνο για το ενυδρείο!!! Αχχχχ καταραμένες αλγείς μπούκωναντην υπερχείλιση και… όλα έξω!!! Όσο είχα γλυκού νερού για έναν περίεργο λόγο μου έφευγε το λάστιχοαπό το φίλτρο… :bigemo_harabe_net-78: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Πλυμμηριζω καθε φορα που γεμιζω το βαρελακι της αναπληρωσης. Ξεχναω να κλεισω την οσμωση.Μα καθε φορα!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 10 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Μία φορά μόνο από συνδιασμό διακοπής ρεύματος (περίπου 6 ώρες) και καμμένης φλάτζας στο φίλτρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Οσο προσεχεις τοσο χειροτερα..... Μου ειχαν φυγει περιπου 30λιτρα σε αλλαγη νερου, σε ξυλινο πατωμα Χωρισα για μια βδομαδα χωρις πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Οσο προσεχεις τοσο χειροτερα..... Μου ειχαν φυγει περιπου 30λιτρα σε αλλαγη νερου, σε ξυλινο πατωμα Χωρισα για μια βδομαδα χωρις πλακα Ατυχος εισαι.Μονο μια βδομαδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Πονεμένη ιστορία με αυτές τις πλημύρες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Πονεμένη ιστορία με αυτές τις πλημύρες !!! καλα εσυ δε βλεπεις και καλα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Ατυχος εισαι.Μονο μια βδομαδα; χαχα, επρεπε να επιστρεψω για τα ψαρια..... ρε τι ειναι αυτες οι γυναικες, δεν καταλαβαινουν τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 καλα εσυ δε βλεπεις και καλα............ Βλέπω βλέπω .............. ότι είναι χαμηλά !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #10 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Χωρισα για μια βδομαδα χωρις πλακα Εμένα ακόμα με απειλεί αλλά ακόμα να το κάνει πράξη :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Επικαιρο!!ξημερωματα σημερα και απο καθαρη τυχη ειδα και παραλληλα το εσωσα το εξης. Στην εισαγωγη νερου στο ενυδρειο απο το σαμπ εχει φρακαρει την εξοδο του νερου ενα απο τα μεξικανικα σωματωδη σαλιγκαρια μου...το αποτελεσμα; Να πιτσιλαει οπου ναναι σε ολοκληρο το σαλονι αλατονερα.σαν να εχεις βαλει λαστιχο στη βρυση και με το δαχτυλο να πιεζεια το νερο να πηγαινει οπου εσυ θελεις!!!! Εβγαλα φρικη λεμε χαχαχα Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 10 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Από τότε που ασχολούμαι με αλάτια 2-3 φορές σίγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Πλυμμηριζω καθε φορα που γεμιζω το βαρελακι της αναπληρωσης. Ξεχναω να κλεισω την οσμωση.Μα καθε φορα!!!!!!!!!!!!!!! και γω τα ίδια. Μα κάθε φορά όμως. Και η πλάκα είναι ότι κάθε τόσο πάω και κοιτάζω και λέω θέλει άλλο λίγο. Λέω θα έρθω σε 5 λεπτά και ξεχνιέμαι και μετά απο 10 - 15 λεπτά το θυμάμαι. Ευτυχώς την βάζω στο μπαλκόνι και βγάζω νερό. Και προσφάτως όπως (ίσως) ξέρετε δάκρυζε το ενυδρείο μου. Πάνω απο 30 λίτρα αλατόνερο στο πάτωμα και γύρω γύρω. Ευτυχώς δεν άνοιξε. Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2013 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 10 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Πλυμμηριζω καθε φορα που γεμιζω το βαρελακι της αναπληρωσης. Ξεχναω να κλεισω την οσμωση.Μα καθε φορα!!!!!!!!!!!!!!! Έχει αναφερθεί η λύση στο φόρουμ και από τότε που την εφάρμοσα σώθηκα. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22744&cat=1022&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #15 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Έχει αναφερθεί η λύση στο φόρουμ και από τότε που την εφάρμοσα σώθηκα. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22744&cat=1022&page=1 Να και κάτι πολύ χρήσιμο!!! :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Έχει αναφερθεί η λύση στο φόρουμ και από τότε που την εφάρμοσα σώθηκα. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22744&cat=1022&page=1 Πολυ καλο κ φθηνο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 10 Φεβρουαρίου 2013 #17 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Οσο προσεχεις τοσο χειροτερα..... Μου ειχαν φυγει περιπου 30λιτρα σε αλλαγη νερου, σε ξυλινο πατωμα Χωρισα για μια βδομαδα χωρις πλακα Καλο το κολπο παιδες δοκιμασμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 10 Φεβρουαρίου 2013 #18 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Μηδέν και ούτε πρόκειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Φεβρουαρίου 2013 #19 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 χαλαρά 3-4 φορές!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 10 Φεβρουαρίου 2013 #20 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 1 φορά μεχρι στιγμης, παραμονή πρωτοχρονιάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Φεβρουαρίου 2013 #21 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Έχει αναφερθεί η λύση στο φόρουμ και από τότε που την εφάρμοσα σώθηκα. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22744&cat=1022&page=1 η αλλη λυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 10 Φεβρουαρίου 2013 #22 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Και γω μετα απο 3-4 πλυληρες στο παλιο μικρό μου, τελικά κατέληξα στην δεύτερη λύση που λέει ο adlib. Το καλο ήταν ότι ξυπνουσα στις 5 το πρωι να πάω στην δουλεια και η γυνεκα μου έμενε για πρωινο σφουγκαρισμα. Μια νύχτα την είπα 7 φορές ναι ναι 7 φορές πάω για ύπνο μην ξεχάσεις την α/ο. Ξυπνάει αφού είχα φύγει για την δουλεια και βρήκε δίπλα στο κομοδινο τα βατραχοπεδιλα απο το ψαροντουφεκο και ένα σημείωμα "θα τα χρειαστείς φιλάκια " Εεε αφού την είπα να την κλείσει ,, εγω φταίω. Αυτο το ποστ πάντα έχει πλάκα όσες φορές και να ανεβεί. Αυτοί που ψάχνουν τους θησαυρός αν κάνουν ένα ψαχτιρι Συγουρα θα βρουν 2-3 θέματα ακομα. Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2013 - bababrilios Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 10 Φεβρουαρίου 2013 #23 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Αυτη που θυμαμαι ποιοι εντονα ειναι και η τελευταια πρειν κανα 7 μηνο.Εσπασε το σαμπ και φειγαν 170λιτ περιπου στα σανιδια της κρεβατοκαμαρας.Αν ηταν η γυναικα μου σπιτι θα ειχαμε σιγουρο το διαζυγιο. ΥΓ Καλα δεν καταλαβαινουν τιποτα αυτες οι γυναικες :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 10 Φεβρουαρίου 2013 #24 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Μηδέν και ούτε πρόκειται. Και εγώ έτσι έλεγα bbetta αλλά δε τη γλίτωσα...... 140 λίτρα θαλασσινό σε όλο (στη κυριολεξία) το σπίτι και τα ψαράκια να σπαρταράνε. Ευτυχώς ήταν 9παρα και πρόλαβα το πετ σοπ.(Καινούργιο ενυδρείο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Φεβρουαρίου 2013 #25 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 παιδεςτο να λεμε δεν προκειται ποτε να πλημμυρισω ειναι σαν να λεει μηχανοβιος οτι ποτε δεν εχω πεσει......απλα δεν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος