dpap 11 Φεβρουαρίου 2013 #26 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία σε παρακαλώ από τα αυγά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 12 Φεβρουαρίου 2013 Author #27 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 οχι στην λιμνη αλλα στο ενυδρειο τα εδωσα τα αυγα μαζι με το φυτο και τα 2 μωρα γιατι σιγουρα δεν θα τα καταφερναν μαζι μου..θα πω στην φιλο μ να βγαλει φωτο μολις γεννηθουν παντος ηταν ασπρα και ενωμενα μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 12 Φεβρουαρίου 2013 Author #28 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 και δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι χρυσοψαρα αυτο θα το μαθω μολις γεννηθουν.υπαρχει περιπτωση να ειναι κ απο σαλιγκαρι οτι κ να ειναι δεν τα εχω πλεον ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 12 Φεβρουαρίου 2013 #29 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 ετσι ειναι? περιμενουμε και φωτος μη γινονται ετσι υποθεσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Φεβρουαρίου 2013 #30 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης κάτι που δεν ειπώθηκε προηγουμένως : Ποτέ δε κλείνουμε το φίλτρο!Καταστρεφουμε τη βιολογία μας με αυτό τον τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #31 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 οχι ηταν πιο μικρα και λιγο πιο ασπρα λοιπον περιμενω νεα απο τον φιλο μ να με διαφωτισει για το τι ειναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 16 Φεβρουαρίου 2013 Author #32 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 τελικα τα αυγα ειναι σαλιγκαρακια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Φεβρουαρίου 2013 #33 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 Έσκασαν δηλαδή και βγήκαν σαλιγκαράκια ; Τι είδος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 21 Φεβρουαρίου 2013 Author #34 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 δεν ξερω μαλλον απο τα φυτα μεταφερθηκαν στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος