AngelinaA 10 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 εκει που αδειαζα το ενυδρειο για να το βαλω στην αποθηκη βλεπω 2 μικρουτσικα πλασματακια να κολυμπανε αδυνατον πως επιβιωσαν χωρις τροφη και δεν εγιναν μεζες ?καταρχας δεν ηξερα καν οτι τα χρυσοψαρα μ ειχαν γεννα και δεν ξερω αν ειναι τον χρυσοψαρων μωρα γιατι φιλοξενουσα 3 γκαπυ και λιγες μερες αφου εδιωξα τα χρυσοψαρα !! μπορειτε ν Μου πειτε τι ειδος ειναι χρυσοψαρα η γκαπυ?? πως να τα μεγαλωσω?? δεν εχω ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 10 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Δε βοηθα η φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 για guppy μου μοιαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Αν ειναι γκαπακια ευκολα τα μεγαλωνεις Τριμμενο φυλλαρακι και κατεψυγμενη αρτεμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 10 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Ότι και να είναι... να σου ζήσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Πιο εύκολα πετυχαίνεις το τζοκερ παρά μωρά από χρυσόψαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια εκει που ηθελα να εγκαταληψω το χομπι μου ηρθε και εδεσε τι να τα κανω τωρα τα λυπαμε μαλλον για γκαπυ τα κοβω φωτο δυστηχος καλητερη δεν μπορω να βγαλω γιατι ειναι μικροσκοπικα αυτο που τα εσωσε ειναι το καλα φυτεμενο ενυδρειο μου δεν ξερω αν υπηρχαν και αλλα και τα πεταξα η φαγωθηκαν σιγουρα θα υπηρχαν και μπορει να μην τα βρηκα ολα λιγο δυσκολο να τα βρω σε 100λ με τοσες κρυψωνες !!! ευχαριστω για την βοηθεια τα εριξα λιγο ψιλοκομενη τροφη και την εφαγαν επισης μηπως να κλεισω τα φιλτρα γτ εχουν δυνατη ροη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 10 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορείς απλά να εκτρέψεις κάπως την έξοδο του φίλτρου; Δηλαδή να πέφτει πάνω στο τζάμι και προς τα πάνω για να χάνει δύναμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Βαλε κι ενα θερμαντηρα να συμπληρωσω.........να μην πεφτει κατω απ τους 22 Προφανως δεν θα ειχες για τα χρυσοψαρα Αυτα, καλο μεγαλωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #10 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 αλλη μια φωτο θα κλεισω το ενα και θα αφησω μονο το αλλο με χαμηλη ροη και προς το τζαμι γιατι φερνουν σβουρες στην επιφανεια οταν πλησιαζουν εκει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #11 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Βαλε κι ενα θερμαντηρα να συμπληρωσω.........να μην πεφτει κατω απ τους 22 Προφανως δεν θα ειχες για τα χρυσοψαρα Αυτα, καλο μεγαλωμα οχι εχω θερμαντηρα το χειμωνα και ας ειναι χρυσοψαρα η θερμοκρασια ειναι 26 καλη ειναι η πρεπει πιο χαμηλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 μπορεις να βαλεις και ψιλο καλτσακι στην εισαγωγη και εξαγωγη του ενυδρειου για να μην τα ρουφηξει το φιλτρο αλλα και να μην τα παρασυρει το ρευμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Και πιο χαμηλα δεν εχουν προβλημα, αστο 24-25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #14 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 παιδια βρηκα 3 νεκρα μεσα στο φιλτρο καλητερα να το κλεισω θα κανω συχνα αλλαγες παρα να τα χασω και αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 αν βαλεις το ψιλο καλτσακι δεν θα εχεις προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 10 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 μπορεις να βαλεις και ψιλο καλτσακι στην εισαγωγη και εξαγωγη του ενυδρειου για να μην τα ρουφηξει το φιλτρο αλλα και να μην τα παρασυρει το ρευμα! Η λύση που σου πρότεινε ο Sturm φαίνεται πολύ καλή για να μην κινδυνέψουν τα ψαράκια σου! Θα σου πρότεινα να την εφαρμόσεις για να μην χρειαστεί να κλείσεις το φίλτρο! πάρε καλτσάκι λεπτό (καλσόν, δέστο με λαστιχάκι και πιστεύω θα είσαι οκ!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #17 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 οκ παιδια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Φεβρουαρίου 2013 #18 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 το εκανα με τα μωρα σκαλαρια και ηταν μια χαρα! ποσο μαλλον με τα γκαπυ που ειναι πολυ πιο μεγαλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #19 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 11 Φεβρουαρίου 2013 Author #20 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 παιδια σημερα βρηκα αυγα κατω απο μια ανουμπια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 11 Φεβρουαρίου 2013 #21 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 ωωωωωωωωω αυτά είναι!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 11 Φεβρουαρίου 2013 Author #22 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 ειναι πολυ σπανιο αλλα ειμαι τυχερη που μου συναιβει αλλα δεν θα τα κρατησω γιατι ειμαι ασχετη θα τα δωσω σε εναν φιλο που ξερει και ασχολειται χρονια και ηστερα θα μπουν μαζι με τους γονεις στην λιμνη ( αν και δεν εχει τελειωσει ακομα )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Φεβρουαρίου 2013 #23 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 Αυγα;;;;; τι αλλο εχεις μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 11 Φεβρουαρίου 2013 Author #24 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 φυτα πολλα τα 2 μικρα το 1 φιλτρο σε λειτουργια κ το θερμοστατη αλλα σημερα η αυριο θα τα δωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 11 Φεβρουαρίου 2013 #25 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 στην λιμνη?? εισαι σιγουρη πως ειναι χρυσοψαρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος