audiodrum 9 Ιουλίου 2013 #101 Share 9 Ιουλίου 2013 αυτο δεν ειναι ενυδρειο ειναι το μητερα το μαιευτηριο!μπραβο φιλε μου!ενας ζωντανος πινακας !!να σαι καλα να το απολαμβανεις ευχαριστουμε που το μοιραζεσαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιουλίου 2013 Author #102 Share 10 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια. Και στα δικα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Σεπτεμβρίου 2013 #103 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ τι γίνεται πατέρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #104 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Χεχεχε αυτο το διαστημα εχουμε κρουσμα Hexamita η οποια θεραπευτηκε και ναι εχουμε γεννητουρια και απ τα κορυ! Βεβαια δεν εμεινε λεπι και δεν κινηματογραφηθηκε το γεγονος! Τα σκαλαρια μου εχουν παρεκτραπει τελειως απο θεμα γεννας αλλα παρατηρω κι αλλες περιεργες συμπεριφορες οπως ενω γενναει το ζευγαρι πεταγεται ενα ξεμπαρκο θηλυκο και τα τρωει απευθειας ή ο μεγαλος δισκος δεν αφηνει το ζευγαρι να γεννησει εκδιωχνοντας το απ το μερος που γενναει και αλλα τετοια ωραια! Προσπαθω να καταλαβω τι συμβαινει και θα επανελθω συντομα με φωτογραφικο υλικο. Επισης εχουμε και ενηλικιωση 2 μικρων σκαλαριων που εχουν γινει τουμπανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Σεπτεμβρίου 2013 #105 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Χαμός ! Δεν σε αφήνει να βαρεθείς ένα τέτοιο ενυδρείο. Περιμένουμε ενημέρωση όταν είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #106 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι το ατιμο ειδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Οκτωβρίου 2013 Author #107 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον ενα μικρο update με λιγο φωτο γραφικο υλικο! Εδω ειναι τα δυο σκαλαρια που ενηλικιωθηκαν. Το ζευγος μου Mikrogeophagus Altispinosus που τον τελευταιο καιρο ειναι ιδιαιτερα δραστηρια ( παλι γεννητουρια μου μυριζει )! Οι δισκοι μου! Και μερικες απ το ενυδρειο. Ελπιζω να σας αρεσουν! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 2 Οκτωβρίου 2013 #108 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Πολύ όμορφο το ενυδρείο και οι ψαρούκλες σου. Αν ημουν στη θέση σου ίσως να καφέτιαζα λίγο παραπάνω το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Οκτωβρίου 2013 Author #109 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Αυτο που μου χαλαει ολο το θεμα ειναι αυτο το χαρτονι εκει πισω που εχει παρει αερα! Τωρα για το νερο δεν μου πολυαρεσει τσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 5 Οκτωβρίου 2013 #110 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Θοδωρή, γιατί δεν δοκιμάζεις αυτοκόλλητη μεμβράνη, σαν αυτή που ¨ντύναμε¨ τα βιβλία μικροί, βέβαια τώρα που είναι γεμάτο είναι λίγο δύσκολο αν δεν έχεις πρόσβαση στην πίσω πλευρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Οκτωβρίου 2013 Author #111 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Εχουν περασει απ το μυαλο μου πολλα αλλα ολα απαιτουν αδειασμα και μετακινηση! Αν γινει αυτο τα αλλα ερχονται! Η μετακινηση ομως ειναι μεγαλη αποφαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 5 Οκτωβρίου 2013 #112 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Ναι, πραγματικά... Το θέμα ήταν να μην χρειάζεται άδειασμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Οκτωβρίου 2013 Author #113 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Πιστευω ειναι θεμα χρονου !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 5 Οκτωβρίου 2013 #114 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Φιλαρακι πολυ ομορφο να το χαιρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 5 Οκτωβρίου 2013 #115 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραιο το ενυδρείο αλλά και τα ψαράκια σου. Να τα χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Οκτωβρίου 2013 Author #116 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Οκτωβρίου 2013 #117 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Που λες ότι έχει πάρει νερό το χαρτόνι ; Εκεί πίσω που φαίνονται κάτι μαύρα ; Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει ... (ωραίος είμαι, έξω από τον χορό...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Οκτωβρίου 2013 Author #118 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Χεχεχεχχε!!! Ελα να βαλεις ενα χερακι! Ναι αυτα τα μαυρα εκει πισω και μου χαλανε ολο το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Οκτωβρίου 2013 #119 Share 5 Οκτωβρίου 2013 πολύ όμορφο με ωραία ζωντανά να τα χαίρεσαι φιλαράκι τωρα για την πλάτη μια απόφαση ειναι που θελει σκεψει και προσοχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Οκτωβρίου 2013 Author #120 Share 5 Οκτωβρίου 2013 πολύ όμορφο με ωραία ζωντανά να τα χαίρεσαι φιλαράκι τωρα για την πλάτη μια απόφαση ειναι που θελει σκεψει και προσοχή! Ευχαριστω φιλαρακι. Εσυ σιγουρα θα ερθεις να βαλεις ενα χερακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Οκτωβρίου 2013 #121 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω φιλαρακι. Εσυ σιγουρα θα ερθεις να βαλεις ενα χερακι! το τηλεφωνο μου το εχεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Οκτωβρίου 2013 Author #122 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νουλα 6 Οκτωβρίου 2013 #123 Share 6 Οκτωβρίου 2013 τελειο το ενυδρειο πολυ ομορφο και τακτοποιημενο να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Οκτωβρίου 2013 Author #124 Share 7 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ και στα δικα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 8 Οκτωβρίου 2013 #125 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Φοβερό ενυδρείο, μπράβο!!! Τα παιδιά μου κυρίως ο μικρός έχει ξετρελαθεί με τα bolivia ram... Τέτοια θέλει!!! Μέχρι και στο youtube τα χάζευε μόνος του!!! Καλό κουράγιο με την πλάτη... Πάντως σου έχω μία λύση! Κάνε πως δεν βλέπεις..... είναι πιό ξεκούραστο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος