Sturm 20 Οκτωβρίου 2014 Author #526 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Kαλημερα παιδια, η γεννες εκει μεσα δεν προκειται να μεινουν! Θελει να τα βγαλω και να τα βαλω σε γεννηστρα αλλα χωρος δεν παιζει για κατι τετοιο. Σταματη μου, αυτα τα ψαρια ολο εμπειριες με εχουν γεμισει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 20 Οκτωβρίου 2014 #527 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Ποτε πρόλαβαν και γέννησαν; ο.Ο Πανέμορφο βιοτοπικο ενυδρειο, να το χαιρεσε Θοδωρη!! Αδυναμίες μου τα corydoras που κάνανε schooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 20 Οκτωβρίου 2014 #528 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Kαλημερα παιδια, η γεννες εκει μεσα δεν προκειται να μεινουν! Θελει να τα βγαλω και να τα βαλω σε γεννηστρα αλλα χωρος δεν παιζει για κατι τετοιο. Σταματη μου, αυτα τα ψαρια ολο εμπειριες με εχουν γεμισει! Έτσι και σε μένα, γεννούν αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να ασχοληθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 20 Οκτωβρίου 2014 #529 Share 20 Οκτωβρίου 2014 ωραιος! θα ηθελα κι αλλες ριζες να μπουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Οκτωβρίου 2014 Author #530 Share 20 Οκτωβρίου 2014 (edited) Οριστε και μερικες ακομη με καλυτερη φωτογραφικη γιατι ειστε καλα παιδακια! Οι φωτο ειναι ευγερνικη χορηγια του Husky! Το καμαρι μου και τα υπολοιπα αρσενικα. Κορυ και ραμ Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2014 - Sturm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Οκτωβρίου 2014 Author #531 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Γενικη αποψη! Ελπιζω να σας αρεσουν! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Οκτωβρίου 2014 #532 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Τώρα μάλιστα Θοδωρή !! Όχι ότι δεν βγάζεις ποιοτικές φωτογραφίες αλλά .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Οκτωβρίου 2014 Author #533 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα ε αλλο απο το κινητο και αλλο απο την μηχανη! Μερικες διορθωσεις τις παιρνει ακομη και θα γινουν! Και για να σας προλαβω, θα αλλαχτει και το φοντο. Εχει δρομολογηθει! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Οκτωβρίου 2014 #534 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα ε αλλο απο το κινητο και αλλο απο την μηχανη! Μερικες διορθωσεις τις παιρνει ακομη και θα γινουν! Και για να σας προλαβω, θα αλλαχτει και το φοντο. Εχει δρομολογηθει! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Χαρά στο κουράγιο σου !! Φαντάζομαι όμως ότι θα έρθει και βοήθεια από τα φιλαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Οκτωβρίου 2014 Author #535 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Θα ρθει ναι! Παντα στηριζομαι σε αυτους ( μιας και αυτοι με ζαλισανε να το αλλαξω ) αλλα αυτη τη φορα θα βαφτει. Δεν ειμαστε για ξεκολληματα και κολληματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 20 Οκτωβρίου 2014 #536 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα ε αλλο απο το κινητο και αλλο απο την μηχανη! Μερικες διορθωσεις τις παιρνει ακομη και θα γινουν! Και για να σας προλαβω, θα αλλαχτει και το φοντο. Εχει δρομολογηθει! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Επιτέλους https://www.youtube.com/watch?v=E1-6qSGAIyk Όποτε θες βοήθεια φώναξε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Οκτωβρίου 2014 Author #537 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Νατος! Τσουπ φαντης μπαστουνης! Εσυ εισαι ο πρωτος που θα ρθει! Παντως παιδια απο τις φωτο χανει πολυ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 20 Οκτωβρίου 2014 #538 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Τώρα μάλιστα. Με αυτές τις φωτογραφίες μας έστειλες μεσημεριάτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 20 Οκτωβρίου 2014 #539 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Πανεμορφα ψαρια να τα χαιρεσαι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 20 Οκτωβρίου 2014 #540 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Ετσι και μπορουσες να βαλεις και κανενα φυτο επιφανειας θα πηγαινε σε αλλο επιπεδο το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Οκτωβρίου 2014 #541 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Απλα συγχαρητηρια φιλε Θοδωρη. Απογειωθηκε το ενυδρειο! Φαντασου και με αλλο φοντο τι θα γινει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 20 Οκτωβρίου 2014 #542 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Πανέμορφα τα ψάρια σου και πολύ ωραιες ρίζες. Να το χαίρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Οκτωβρίου 2014 Author #543 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω παιδια! Κι εγω να πω πως εχω ξετρελαθει και δεν το χορταινω! Φυτο επιφανειας εχω, λευκοκεφαλα αλλα περιμενω να πιασει και να μεγαλωσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 20 Οκτωβρίου 2014 #544 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Φιλε...εγινε πανεμορφο!!! Τα ψαρακια πως το πηρανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 20 Οκτωβρίου 2014 #545 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Το νερό μπορείς να αρχίσεις να το σκουραίνεις ελαφρώς όμως μέχρι να αλλάξεις το φόντο . . . Πολύ όμορφη δουλειά κύριοι μπράβο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Οκτωβρίου 2014 Author #546 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν βλεπεις, απο την στενοχωρια τους γεννησαν κιολας! Για να χρησιμοποιησω την εκφραση του Husky: "Τα ψαρια ειναι αμασητα"! Χαχαχαχα!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotisss17 20 Οκτωβρίου 2014 #547 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Αν και ειμαι φαν τηs αφρικηs και τηs πετραs πραγματι ειναι φανταστικο ολο το συνολο μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Οκτωβρίου 2014 #548 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Θοδωρα μ αρεσει αλλα..θα εκανα τα παρακατω! 1)Θα αλλαζα σιγουρα φοντο σε κατι πιο σκουρο. 2)Θα εβαζα και αλλες ριζες αλλα στον βυθο,οπως και κλαρια. 3)Θα εβαζα ξερα φυλλα,πλατανου κατα προτίμηση. 4)Θα σκουρενα λιγο το νερο με τρυφη. Αυτα τα λιγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Οκτωβρίου 2014 #549 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Μπράβο ρε Θοδωρη, παρα πολυ όμορφο το έχεις κάνει και θεωρώ οτι θα "δείξει" ακόμη περισσότερο με άλλο φόντο. Φτού φτού σκόρδα λέμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 20 Οκτωβρίου 2014 #550 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Συγχαρητήρια φίλε μου έγινε πολύ όμορφο!!! Αφού το πήρες επιτέλους απόφαση, είμαι σίγουρος ότι με μαύρο φόντο θα "απογειωθεί ''. Καμιά ρίζα ακόμη νομίζω σηκώνει και ίσως στο βυθό να μήν δείχνει τόσο άδειο κάτω. Τα ψαράκια σου ήδη το χαίρονται άντε να το απολαύσεις και εσύ τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος