Sturm 25 Νοεμβρίου 2015 Author #826 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Κριμα ρε Θοδωρη,ειχες μια ευκαιρια να γινεις ανθρωπος αλλα την εχασες... Περα απο την πλακα ευχομαι να χαρεις τα ψαρια που θες και να το κανεις ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη με ειχατε καταφερει. Ημουν ενα βημα απ την αλλαγη. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 25 Νοεμβρίου 2015 #827 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον,επειδή εμεις οι ψαροκαμενοι δεν χορτενουμε να βλέπουμε ψαρια κ επειδή μας εχεις μπριζωσει ασχημα για ποτα λες να χουμε το φωτογραφικο υλικο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 26 Νοεμβρίου 2015 #828 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Να βλέπουμε φωτογραφίες παρακαλω... και σου δινουμε 6 μηνες να ερθεις Αφρική... σε καταλαβαίνω που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις απο τον Αμαζόνιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Νοεμβρίου 2015 #829 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Να βλέπουμε φωτογραφίες παρακαλω... και σου δινουμε 6 μηνες να ερθεις Αφρική... σε καταλαβαίνω που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις απο τον Αμαζόνιο... +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Νοεμβρίου 2015 Author #830 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Mεχρι να μπουν τα αλλα, δειτε αυτα που μου κανουν ζευγαρι τωρα που θα το αδειασω. Ελεος! Αρσενικο και θηλυκο παομακρυνουν οτι πλησιαζει και πιο πολυ το αντιπαλο αρσενικο. Το βραδυ ισως εχει βιντεο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Νοεμβρίου 2015 Author #831 Share 26 Νοεμβρίου 2015 (edited) Να και το βιντεακι. Βαλτε το 720 hd! Στα τελευταια δευτερολεπτα μου κανει πεσιμο η κορη μου εξ ου και η ασταθεια! Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2015 - Sturm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 26 Νοεμβρίου 2015 #832 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Εισαι σιγουρος οτι θες να το χαλασεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Νοεμβρίου 2015 Author #833 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Εισαι σιγουρος οτι θες να το χαλασεις???Το set up ; ναι φιλαρακι, ηρθε η ωρα. Απλα ξενερωσα λιγο με το ζευγαρι που ετοιμαζεται.Send from the heart of the Amazonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 26 Νοεμβρίου 2015 #834 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Το set up ; ναι φιλαρακι, ηρθε η ωρα. Απλα ξενερωσα λιγο με το ζευγαρι που ετοιμαζεται. Send from the heart of the Amazonas Κρίμα είναι δεν το αναβάλλεις λίγο...?? εκτός και αν ξαναβαλεις τα ίδια ψάρια.... γιατί το χαλάς δεν κατάλαβα, για την γρατζουνιά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Νοεμβρίου 2015 Author #835 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Οχι δεν θα μπουν τα ιδια ψαρια. Τα ψαρια μπηκαν αγγελια. Να το αναβαλω δεν γινεται. Ναι για την γρατζουνια αλλα και το πειραμα που εκανα με το κοπαδι δεν πετυχε και γενικα εχω ξενερωσει. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 26 Νοεμβρίου 2015 #836 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Οχι δεν θα μπουν τα ιδια ψαρια. Τα ψαρια μπηκαν αγγελια. Να το αναβαλω δεν γινεται. Ναι για την γρατζουνια αλλα και το πειραμα που εκανα με το κοπαδι δεν πετυχε και γενικα εχω ξενερωσει. Με το καλό λοιπόν στο επόμενο και μην ξενερώνεις!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Νοεμβρίου 2015 Author #837 Share 28 Νοεμβρίου 2015 Να σαι καλα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2015 Author #838 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Χαιρετω την παρεα! Σημερα ειχαμε εργασιες! Μας πηρε γυρω στις 5 ωρες να αδειασουμε και να κανουμε γυαλι το ενυδρειο για την αυριανη επισκευη. Αναμεικτα τα συναισθηματα μιας και ειχα στησει αυτο το ενυδρειο με κοπο παρα τις αναποδιες που ειχε. Παραθετω μερικες φωτο απο την ολη ιστορια και ευχαριστω για αλλη μια φορα το φιλαρακι georgerocks που ειναι παντα παρον, το φιλο μου Αpollwnas και τον φιλο μου τον Αλεξανδρο για την πολυτιμη βοηθεια τους! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2015 Author #839 Share 29 Νοεμβρίου 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2015 Author #840 Share 29 Νοεμβρίου 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 29 Νοεμβρίου 2015 #841 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Τι λες τώρα? Η κούραση φαίνεται στα πρόσωπά σας αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2015 Author #842 Share 29 Νοεμβρίου 2015 (edited) Και μολις αδειασε και το ειδα καθαρο..... Αντε παμε γι αλλα! Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2015 - Sturm 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 29 Νοεμβρίου 2015 #843 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2015 Author #844 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Η κουραση ειναι γραμμενη στο προσωπο του φιλου του Αλεξανδρου που τραβηξε μεγαλο μανικι στο φυσα ρουφα του σιφωναρισματος! Χαχαχαχαχαχα Κι εδω αλλες 2 που ξεχασα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 29 Νοεμβρίου 2015 #845 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Κλαίω.... σκέφτομαι οταν μετακόμισα που ξεστησα 3 ενυδρεία.... παντως το κάνατε γυαλί... θα εκανε ωραιο αφρικανικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 29 Νοεμβρίου 2015 #846 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Πες μου λιγο (μη με βαζεις να διαβαζω #845 post) γιατι το ξεστυσες,ποια γρατσουνιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2015 Author #847 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Πες μου λιγο (μη με βαζεις να διαβαζω #845 post) γιατι το ξεστυσες,ποια γρατσουνιά?Χαχαχα. Δεν ειναι μια, ειναι μπολικες. Γιαυτο και μιας και ξενερωσα με τα ψαρια που ειχα, και αφου θα το εκανα ανακαινιση για να τα πιασω ρτσι κι αλλιως, πηρα και την μεγαλη αποφαση. Απο βδομαδα ξεκιναμε απ την αρχη.Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 29 Νοεμβρίου 2015 #848 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο παιδιά. Καλή αρχή, και ας παν στη ευχή τα παλιά. Καλογέμιστο Θοδωρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 29 Νοεμβρίου 2015 #849 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο στο παρεακι!!!Γυαλι το κανατε!!!Το photo-story ειναι ολα τα λεφτα(Προφανως επειδη τις φωτογραφιες δεν τις εβγαζε ο Θοδωρης :thumbsu: mpoyaxaxaxaxaxa).Καλο νεο ξεκινημα φιλαρακι μου!!!!Με το καλο να το δεις οπως θες!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 30 Νοεμβρίου 2015 #850 Share 30 Νοεμβρίου 2015 Θοδωρη με τις γρατζοθνιες τι θα κανεις τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος