odis 9 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 παιδες εχω αυτο το πολιμπριζο http://www.newa.it/EN/produits_accessoires_naturalwave_eaudemer.php# αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα και φοβαμαι να το δοκιμασω κ ολας να πω την αληθεια γιατι σκεφτομαι μηπως μου καψει τους κυκλοφορητες τι λετε εχει καπιος ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 γνωριζει κανεις τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 πως αγοραζεις κατι που δεν εισαι σιγουρος αν δουλευει....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Το θέμα είναι ποιους κυκλοφορητές έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 μου το δωσανε δεν το αγορασα αλιος θα ρωτουσα πρωτα εχω 1 sun sun jvp- 102 και ενα jvp 202 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 ελα μωρε.κινεζους στον κινεζο θα βαλεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 πρεπει να νε συμβατοι aiole? αν ναι ειναι συμβατοι αυτοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά θέλει κυκλοφορητές ανθεκτικούς... από την άλλη οι SUN SUN είναι και φτηνοί, οπότε αν στους κάψει πας για νέους !!! Δοκίμασε σε χρόνους με αργότερους ρυθμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 οκ ευχαριστω πολυ πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος