nkarvounis 24 Οκτωβρίου 2005 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2005 Από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου απόγευμα έως 31 Δευτέρα πρωί θα είναι στο Ηράκλειο, σε επαγγελματικό ταξίδι. Αυτό ασφαλώς δεν θα σταθεί εμπόδιο για συνάντηση και καφέ. Όσοι επιθυμούν ρίχνουν Post ή PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 25 Οκτωβρίου 2005 Author #2 Share 25 Οκτωβρίου 2005 Μέχρι στιγμής έχουμε συπληρώσει 4άδα... αντε για να δούμε και οι υπόλοιποι που είστε ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemini_str 25 Οκτωβρίου 2005 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2005 Μέχρι στιγμής έχουμε συπληρώσει 4άδα... αντε για να δούμε και οι υπόλοιποι που είστε ;;; 3274[/snapback] Αν αναφέρετε και που και πότε τελικά λέτε να γίνει η συνάντηση ίσως βοηθήσει λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 25 Οκτωβρίου 2005 Author #4 Share 25 Οκτωβρίου 2005 Λέω για την Πέμπτη το απόγευμα, τώρα το μέρος το λέτε εσείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
hejo 25 Οκτωβρίου 2005 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2005 Δεν πιστεύω να μη με υπολογίσατε Θα είμαι στο Ηράκλειο από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή Μόνο να κανονίσουμε γρήγορα τον τόπο συνάντησης, γιατί από αύριο δε θα έχω internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 25 Οκτωβρίου 2005 Author #6 Share 25 Οκτωβρίου 2005 θα έχεις όμως τηλέφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 25 Οκτωβρίου 2005 Author #7 Share 25 Οκτωβρίου 2005 λοιπόν εσείς οι γνώστες του μέρους για πείτε τόπο συνάντησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 28 Οκτωβρίου 2005 Author #8 Share 28 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά είμαι Ηράκλειο, τι λέτε για σήμερα το απόγευμα; Για πείτε κανένα μέρος συνάντησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος