Jump to content

Αεραντλία-Αερόπετρες

ataktoulis

Recommended Posts

Αν βάλω την αερόπετρα (15cm) κάτω από το χαλίκι για να μη φαίνεται θα έχω πρόβλημα; Θα μου σηκώνει μπίχλα όταν λειτουργεί;

Επίσης, είδα σε πετ να λειτουργεί αντλία με σταθερό ρυθμό, όχι συνεχόμενα. Δηλαδή κάθε 10 δευτερόλεπτα ας πούμε δημιουργούσε κάτι τεράστιες φυσαλίδες που ανέβαιναν πολύ ήρεμα προς την επιφάνεια. Έχει δει κανείς κάτι ανάλογο; Τι χρειάζεται για να δημιουργήσω το παραπάνω φαινόμενο;

Έγινε επεξεργασία - ataktoulis

Εγώ θα σου απαντήσω με ερώτηση. Γιατί θέλεις να βάλεις αεραντλία ; Για ομορφιά ή για κάποιο λειτουργικό λόγο ; :)

Για ομορφιά καθαρά. Θα χρησιμοποιείται ελάχιστα και όχι καθημερινά εννοείται

Για ομορφιά καθαρά. Θα χρησιμοποιείται ελάχιστα και όχι καθημερινά εννοείται

γιατι "εννοειται" δηλαδη?

οσο για αυτο που λες, δεν το καταλαβαινω. τι εννοεις ανεβαιναν ηρεμα στην επιφανεια? αργα εννοεις? Οι κλασσικες και φθηνες (και ακριβες) ειναι οπως τις ξερεις, συνεχομενες.

Κατω απο το χαλικι βαλτην, δε θα σου σηκωνει μπιχλα. Αν ομως την ανοιγεις οποτε θυμασαι τοτε και βρωμα μπορει να σου σηκωνει και να σου ενοχλει τα ψαρια

"Εννοείται" = Έτσι γουστάρω να τη χρησιμοποιήσω στο ενυδρείο μου / δε με ενδιαφέρει η οξυγόνωση όπως προκύπτει από τις περιγραφές μου / δε θέλω να ξοδέψω πολλά χρήματα.

Εσύ ποια προτείνεις Βαγγέλη ως Best Value for Money για τη χρήση που θέλω;

Αυτό εννοώ ήρεμα, ναι.. Αργά.. Πολύ αργά. Τι μηχανισμός απαιτείται;

Υ.Γ.: Παρακαλώ ενώστε τα θέματά μου για τις αεραντλίες, άνοιξα δεύτερο καταλάθος

αυτο που λες Κωνσταντινε το εχω δει σε κατι διακοσμητικά οπως π.χ. ενα κοχυλι που ειχα καποτε(ναι ρε μην γελατε!! :P ) οπου η αεραντλια εβαζε αερα μεσα στο κοχυλι και οταν μαζευονταν αρκετος αερας, σήκωνε το καπακι απο το κοχυλι και εβγαιναν 2-3-4 φυσαλιδες αρκετα μεγαλες!

παντως αν βαλεις αεροπετρα κατω απο το χωμα θα στο σηκώνει και με τον καιρο θα βγει στην επιφανεια! εκτος αν την κολλησεις στον πατο με σιλικονη και φροντισεις σε εκεινο το σημειο να μην εχεις αρκετη αμμο!

Μάλιστα.. Ακριβώς αυτό που λες Στάθη, έχω δει τέτοια κοχύλια και έκαναν αυτό το πράγμα ακριβώς που έχω στο μυαλό μου ;)

Θα δω πώς θα το κάνω και θα ενημερώσω.. Ευχαριστώ!

αυτο που λες Κωνσταντινε το εχω δει σε κατι διακοσμητικά οπως π.χ. ενα κοχυλι που ειχα καποτε(ναι ρε μην γελατε!! :P ) οπου η αεραντλια εβαζε αερα μεσα στο κοχυλι και οταν μαζευονταν αρκετος αερας, σήκωνε το καπακι απο το κοχυλι και εβγαιναν 2-3-4 φυσαλιδες αρκετα μεγαλες!

παντως αν βαλεις αεροπετρα κατω απο το χωμα θα στο σηκώνει και με τον καιρο θα βγει στην επιφανεια! εκτος αν την κολλησεις στον πατο με σιλικονη και φροντισεις σε εκεινο το σημειο να μην εχεις αρκετη αμμο!

Το λες δημόσια ότι είχες ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ και δεν ντρέπεσαι?? άντε να το έκανε ο οποιοσδήποτε αλλά εσύ??? πέφτω από τα σύννεφα τώρα... με απογοήτευσες!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxa :hysterical: :hysterical: πλάκα έτσι να μη παρεξηγηθούμε :thumbup:

Καλη τυχη με οτι κανεις, απλα η γνωμη ειναι οτι αεραντλια που δουλευει μονο μερικες ωρες την ημερα, μονο κακο μπορει να κανει στο ενυδρειο

Τι εννοεις μ αυτο?

Τι εννοεις μ αυτο?

Στο ενυδρειο που ειχα στο δωματιο που κοιμομουν για λιγο καιρο εβγαζα απο την μπριζα το βραδυ την αεραντλια γιατι εκανε θορυβο. Τα προβληματα που ειδα ηταν

- το πρωι με την επανεκκινηση σηκωσε αμμο και βρωμιες

- τρομαζουν τα ψαρια με καθε επανεκκινηση

- εβγαιναν πιο ευκολα τα λαστιχα απο την αεραντλια (νταξει μπορει να μην τα στερεωνα και τελεια αλλα με συνεχη λειτουργια δεν εβγαιναν)

Εγω προσωπικα θα πω οτι αν εχεις φυτα να μην βαλεις αεραντλια γιατι θα χανεις το co2

Το λες δημόσια ότι είχες ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ και δεν ντρέπεσαι?? άντε να το έκανε ο οποιοσδήποτε αλλά εσύ??? πέφτω από τα σύννεφα τώρα... με απογοήτευσες!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxa :hysterical: :hysterical: πλάκα έτσι να μη παρεξηγηθούμε :thumbup:

εψαχνα να βρω καμια φωτο απο εκεινο το ενυδρειο να γελουσαμε λιγο αλλα δυστυχως δεν βρηκα! εκτος αυτο το κοχυλι ειχα και πολυ πλαστικο φυτο! αστα Πανο!!! :P :P :P

εψαχνα να βρω καμια φωτο απο εκεινο το ενυδρειο να γελουσαμε λιγο αλλα δυστυχως δεν βρηκα! εκτος αυτο το κοχυλι ειχα και πολυ πλαστικο φυτο! αστα Πανο!!! :P :P :P

Εγώ παίδες χάρη σε εσάς (πρέπει να τα λέμε φωναχτά αυτά!) ξεκίνησα ακόμα πιο σωστά από αυτό που είχα σχηματίσει στο μυαλό μου, χάρη στα αμέτρητα άρθρα και στα θέματα με τις εμπειρίες των χομπιστών εδώ! Εεε ένας μήνας και, δεν είναι και λίγο να διαβάζεις αρκετές ώρες τη μέρα (ούτε για το σχολείο διάβαζα τόσο πολύ και ασταμάτητα) :bowdown: :bowdown:

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...