aka68 8 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Το φονικό θαλάσσιο σαλιγκάρι-κώνος Θαλάσσια σαλιγκάρια-κώνοι, δηλητηριώδη, αρπακτικά, σαρκοφάγα!! Με ένα αισθητήριο όργανο (osphradium) αντιλαμβάνονται την παρουσία του θηράματος, χωρίς να το βλέπουν. Χρησιμοποιούν ένα δηλητηριώδες καμάκι για να συλλάβουν την κινούμενη λεία τους, κυρίως ψάρια. Το δηλητήριο παραλύει τα μικρά ψάρια σχεδόν αμέσως. Τα μεγάλα είδη του σαλιγκαριού-κώνος έχουν τόσο ισχυρό δηλητήριο που μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο!! http://aksioperierga.blogspot.gr/2012/01/blog-post_7759.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 (edited) φοβερο βιντεο! τρομερο ζωντανο...αντε τωρα να ερθει σε κανενα βραχο και να σε περασει για μεζεδακι οταν ασχοληθεις με το ενυδρειο! παντως δεν εχω ακουσει ποτε για κανενα ατυχημα με ανθρωπο. εχει διαβασει κανεις κατι? Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 φοβερο!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 8 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Πάει το bicolor, πολύ ωραίο το βίντεο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=d71knSJYSGI Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 πλακα κανεις!!! απ'οτι καταλαβα το δευτερο σαλιγκαρι δεν τσιμπαει καν το ψαρι! ριχνει στο νερο τα χημικα και με αυτο τον τροπο το παραλυει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 8 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Έμενα μου θυμίζει Nassarius λίγο… και μου θυμίζει πολύ την πεθερά μου όταν τρώει!!!! :bigemo_harabe_net-72: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά αυτό είναι predator με καβούκι. Τι λές τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 κώνος είναι απλά τρέχει σε night mode..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 εκπληκτικα βιντεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος