Josef 8 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους σας. Μετά από την σημερινή συζήτηση και επίσημη γνωριμία που είχα από ένα ξεχωριστό άτομο από το Forum έκανα την εγγραφη μου για να επιστρέψω στο χώρο των Forums. Πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι με τα ενυδρεία το 2005. Η ώθηση μου προς σαυτού του είδους ασχολία ήταν το πάθος μου και η αγάπη που έτρεφα για τα ζώα.Τότε εκτος από τα ψαρια είχα ξεκινήσει να εντάσσομαι και στον κόσμο τον τροπικών ερπετών και παράλληλα σε σχετικά forums.Με τις γνώσεις που απέκτησα στην πορεία, έγινα στηρικτικό μέλος σε Ελληνικό forum και παράλληλα ιδρυτής σε Κυπριακό Forum. Μετά από 3 χρονια ασχολίας με τα τροπικά ψαρια και κατά κύριο λόγο η ένταξη μου στο στρατό για να υπηρετήσω την πατρίδα ( 24 μήνες ), με ανάγκασε να παρατήσω την συλλογή μου. Μετά από 2 χρονια ανενεργός, έριξα το επίκεντρο της ασχολίας μου στα ερπετά ΑΛΛΑ δεν παράτησα τα ενυδρεία! Σήμερα ασχολούμαι ιδιαιτερα με τις υδρόβιες χελώνες, τις χελώνες στεριάς και με μεγάλες σαύρες της οικογενειας Varanidae έχοντας ως απώτερο σκοπό τη σωστή αναθρέψει, τη παρατήρηση και την αναπαραγωγή τους. Σε συνδυασμό με την σπουδή μου στο Tμήμα Θαλασσιας Bιολογίας, θα μπορέσω να μελετήσω και να εμπλουτίσω τις γνώσης μου καλύτερα σε ότι αφορά το Hobby μου. Εύχομαι μέσα από αυτό το Forum να έχουμε ωραίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Στη συνεχεια σας παραχωρώ μερικές φωτογραφίες από τα ενυδρεία μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 καλως ηρθες φιλε μου στο aquazone!! απ'οτι βλεπω και καταλαβαινω, θα εισαι μια πολυ αξιολογη προσθηκη στα μελη του φορουμ μας!! ευχομαι καλη και εποικοδομητική διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλως ηρθες φιλε μου στο Aquazone και στην μεγαλη παρεα μας και απο εδω. Ειναι τιμη μας να σε εχουμε κοντα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Υ.Γ. η τελευταία φωτογραφία όλα τα λεφτά xaxaxa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 καλώς ήρθες............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 8 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 8 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς ήρθες Josef στην ενυδρειοπαρέα μας και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς ήρθες ! Καλή διαμονή εύχομαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2013 #10 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 8 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 8 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B.'Bear' 8 Φεβρουαρίου 2013 #13 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 ....καλή αρχή στα εδώ...καλή συνέχεια στα εκεί....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Φεβρουαρίου 2013 #14 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 8 Φεβρουαρίου 2013 #15 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 καλως ηρθες :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 13 Φεβρουαρίου 2013 #17 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 καλώς όρισες και απο εμένα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts