ataktoulis 7 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Σήμερα μου συνέβη το εξής περίεργο.. Την ώρα που έκανα την καθιερωμένη αλλαγή μου ακούμπησε καταλάθος το χέρι που κρατούσα τη σκούπα βυθού μέσα στο νερό. Ένιωσα το χέρι να μουδιάζει.. Λέω ιδέα μου είναι.. Δοκιμάζω ξανά, τα ίδια.. Βγάζω ένα ένα τα ρεύματα.. Με το που συνέδεα το ένα φίλτρο συνέβαινε και πάλι το ίδιο. Μίλησα με το κατάστημα που αγόρασα το ενυδρείο και μου είπε πως και στα δικά τους φίλτρα συμβαίνει όταν είναι μπουκωμένα και να μην ανησυχώ, να το βάλω να δουλέψει. Επειδή ήταν και περασμένη ώρα και δεν προλάβαινα να πάω, το καθάρισα, το σύνδεσα ξανά και δεν ξαναέκανε το παραμικρό. Περίεργο;; Παίζει να ισχύει αυτό που μου είπαν στο τηλέφωνο; Το φίλτρο είναι το Aquael Fan Plus 2 και είχε 4 μήνες να καθαριστεί. Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2013 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 εαν δεν υπαρχει γειωση, επαγωγικο ρευμα υπαρχει σε ολα τα ενυδρεια..... βαλε ενα δοκιμαστικο μεσα στο νερο και θα αναψει.....χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 7 Φεβρουαρίου 2013 Author #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτη φορά συνέβη αυτό όμως. Να μην ανησυχήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 (edited) να μην ανησυχήσεις φιλε μου! παρατηρείται πολυ συχνα στα ενυδρεια!! οπως σου ειπε ο κλαζ, γειωσε το και δεν θα εχεις θεμα! Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 7 Φεβρουαρίου 2013 Author #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία.. Με ανακουφίσατε μπορώ να μπω. Το θέμα με το μπουκωμένο φίλτρο προφανώς ήταν άσχετο, σωστά; Πώς μπορώ να το γειώσω; Αν έβαζα ένα πολύμπριζο ασφαλείας θα λυνόταν το πρόβλημα; Μην πάθουμε και καμια ηλεκτροπληξία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 να μην ανησυχήσεις φιλε μου! παρατηρείται πολυ συχνα στα ενυδρεια!! οπως σου ειπε ο κλαζ, γειωσε το και δεν θα εχεις θεμα! (Κωνσταντινε οπου βλεπεις μπλε υπογραμμισμένη λεξη σημαίνει οτι ειναι λινκ και το πατας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος