ΛΑΖΑΡΟΣ 29 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Παρουσίαση ενυδρείου 2,400 Λίγα λόγια για την θέση του ενυδρείου Το ενυδρείο βρίσκεται στο κεντρικό χώρο της κατοικίας (χώρο υποδοχής) με κύριο σκοπό όταν ο επισκέπτης εισέρχεται στον χώρο σαν πρώτη εικόνα να έχει το ενυδρειο.Εχει χρησιμοποιηθεί σαν μεσοτοιχία μεταξύ υποδοχής και κουζινας.και είναι ορατό και από της δυο πλευρές επίσης ορατό είναι και από το σαλόνι. Η κατασκευή και μελέτη έγινε ταυτόχρονα με την όλη κατασκευή της κατοικίας καθώς επίσης είχε προβλεφθεί και το βάρος που επρόκειτο να έχει. Επισκέψιμο για της αλλαγές νερού τροφής κ.λ.π είναι από το χώρο της κουζίνας ,καθώς επίσης και στο κάτω μέρος του ενυδρείου είναι όλος ο εξοπλισμός του (φίλτρα κυκλοφορίες κ.λ.π) Κατασκευή Κρύσταλλο πάχους 20mmμε 4 τρύπες στον πυθμένα για τις εισαγωγές –εξαγωγές των φίλτρων. Διαστάσεις 3m (μήκος)Χ 80cm (πλάτος)Χ 1m(ύψος) Εξοπλισμός 1) 2 φίλτρα μάρκας LIFEGARD από 6 στοιχεία έκαστο (σύνολο 12) δυο από κάθε πλευρά υπάρχει εξάρτημα σε σχήμα φυσαρμόνικας που κάνει την δουλεία του φιλτραρίσματος και επίσης στο ίδιο φίλτρο στο κέντρο του τοποθετείτε ο ενεργός άνθρακας .Στα υπόλοιπα 8 στοιχεία περιέχουν βιόσφαιρες για τον βιολογικό καθαρισμό. 2) 5 θερμοστάτες της Rena, 300 W ο καθένας, που βρίσκονται μέσα σε 5 στοιχεία του φίλτρου 3) 1 Αεραντλία μάρκας shegoΜ2 Κ3 4) 2 κυκλοφορητές της AQUA MEDIC με κυκλοφορία νερού 3500 λίτρα/ώρα Φωτισμός 8 λάμπες φθορισμού SYLVANIA 120 cm, 36 W Διακόσμηση αμμος Πέτρες μαζεμένες από το βουνό Τραγανές Συντήρηση Αλλαγή 10-15% κάθε 15-20 μέρες Καθάρισμα φίλτρων κάθε 25-30ημέρες καθαρισμός πυθμένα κάθε 2 μήνες Ψαριά Malawiκαι 8 αμερικανές κιχλιδες με σκοπό συντομα να μεταφερθούν σε άλλο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΖΑΡΟΣ 29 Ιανουαρίου 2007 Author #2 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας.αν και εδω και πολλους μηνες σας ειχα υποσχεθει να στειλω μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου διαφοροι λογοι με εκαναν να αθετησω την υποσχεση μου.βρηκα λοιπον την ευκαιρια και σας στελνω μερικεσ φωτο και περημενω τα σχολια σας,της παρατηρησεις σας και φυσικα ειμαι ολος αυτια για τυχον λογω της εμπειρια σας να βελτηωσω το ενυδρειο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaropouli 29 Ιανουαρίου 2007 #3 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 29 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Λάζαρε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το ενυδρείο σου! Ομολογουμένως είναι από τα πιο ωραία και σωστά σχεδιασμένα ενυδρεία που έχω δει (μεγάλου μεγέθους). Πόσο καιρό το έχεις στημένο? Από γέννες πως πας? Τι συνθήκες κρατάς στο νερό σου? Τέλος, να σημειώσω πως η θέση του είναι αυτή που του αξίζει στο χώρο!!!! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 29 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Τι λες τωρααααααααααααααα!!! Αξιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΖΑΡΟΣ 29 Ιανουαρίου 2007 Author #6 Share 29 Ιανουαρίου 2007 καταρχειν ευχαριστω για τα πολυ καλα λογια σας.το εχω στημενο εδω και τεσερα χρονια μπορω να πω αλλα χωρις να ασχολουμε οσο θα ηθελα.στην αρχη οταν το πρωτοεστησα η αμλον οταν μου το εστησαν οι πετρες ηταν στο κεντρο με αποτελεσμα και να μην εχω καλη εικονα κατι σαν να μην μου πηγαινε καλα στο ματι,τα ψαρια τα μισα ηταν κριμενα απο την μια μερια τα δε αλλα απο την αλλη.ειχαν βαλει χαλικι...ειχαν βαλει ψευτικα φυτα...οποτε τον τελευταιο καιρο ειπα η θα το φτιαξω ετσι οπως θελω και μονος μου η θα βαλω την πεθερα μου να κολυμπαει.ετσι αποφασησα καλυτερα να το φτυαξω απο την αρχη και νομιζω το αποτελεσμα ειναι καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΖΑΡΟΣ 29 Ιανουαρίου 2007 Author #7 Share 29 Ιανουαρίου 2007 α σορυ δεν απαντησα σε ολες της ερωτησεις απο γεννες γινετε ο χαμος.τωρα οσο για της μετρησεις ντρεπομαι αλλα θα στο πω οτι ποτε δεν εχω μετρησει και σπανια να χασω ψαρια.εχω την εντυπωσει με εχει σωσει το γεγονος οτι εχει πολλα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 29 Ιανουαρίου 2007 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2007 Απλα ΘΕΙΚΟ δεχεσαι να με φιλοξενησεις καμια εβδομαδα θα στρωσω μπροστα απο το ενυδρειο και τηα χαζευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΖΑΡΟΣ 29 Ιανουαρίου 2007 Author #9 Share 29 Ιανουαρίου 2007 οποτε θες κερναω καφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaropouli 29 Ιανουαρίου 2007 #10 Share 29 Ιανουαρίου 2007 οποτε τον τελευταιο καιρο ειπα η θα το φτιαξω ετσι οπως θελω και μονος μου η θα βαλω την πεθερα μου να κολυμπαει. Α είσαι παντρεμένος ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 30 Ιανουαρίου 2007 #11 Share 30 Ιανουαρίου 2007 Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 30 Ιανουαρίου 2007 #12 Share 30 Ιανουαρίου 2007 To ενυδρείο σου φίλε μου είναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....... Από τις καλύτερες κατασκευές που έχω δει στην Ελλάδα... Τα λόγια είναι Περιττά που λέει και το άσμαα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 30 Ιανουαρίου 2007 #13 Share 30 Ιανουαρίου 2007 (edited) Επίσης να σου πώ ότι θα χαρώ πολύ να το δώ στον διαγωνισμό Ενυδρείο του Αquazone!!! Aν σε ενδιαφέρει κοίτα το παρακάτω λίνκ... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4443 Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2007 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_2600 30 Ιανουαρίου 2007 #14 Share 30 Ιανουαρίου 2007 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ...ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣΣΣ ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ!!!!!!!ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 30 Ιανουαρίου 2007 #15 Share 30 Ιανουαρίου 2007 Επίσης να σου πώ ότι θα χαρώ πολύ να το δώστον διαγωνισμό Ενυδρείο του Αquazone!!! Σιγά τώρα μην κερδίσει αυτό το κατασκεύασμα.... Και τα δικά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Είναι, είναι, πως να το πω? Άστο καλύτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 30 Ιανουαρίου 2007 #16 Share 30 Ιανουαρίου 2007 δεν εχω ξαναδει τοσο ομορφο ενυδρειο απλα ΦΟΒΕΡΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 30 Ιανουαρίου 2007 #17 Share 30 Ιανουαρίου 2007 νομιζω οτι με το ενυδρειο που εχεις μπορεις να κατεβεις σε παγκοσμιο διαγωνισμο ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Ιανουαρίου 2007 #18 Share 30 Ιανουαρίου 2007 Πιστεύω άμα είχαμε τον χορό όλοι θα θέλαμε ένα τέτοιο ενυδρείο. Βλέπω το δικό μου και νομίζω έχω γυάλα. Τη να πω έτσι μου έρχεται να γκρεμίσω κανένα τοίχο και να κάνω ενυδρείο. Λόγια χαρακτηρισμού είναι περιττά το ενυδρείο μιλάει μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 30 Ιανουαρίου 2007 #19 Share 30 Ιανουαρίου 2007 ειναι STATE OF THE ART thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Barb 30 Ιανουαρίου 2007 #20 Share 30 Ιανουαρίου 2007 Συγχαρητηρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex23 30 Ιανουαρίου 2007 #21 Share 30 Ιανουαρίου 2007 ειναι τελειο φιλε λαζαρε, συγχαρητητια και απο εμενα. μου βγηκαν τα ματια και αρχισα να κανω ονειρα θελω και εγω ενα ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
periklis 30 Ιανουαρίου 2007 #22 Share 30 Ιανουαρίου 2007 giasou file poli oreo enidrio ...pistevo omos oti ginate sinostismos apo psaria.to exis parakani mou fenete .... kata tin gnomimoy....me tin amo pos ta pas ?vriskis amo sto foltro sou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
periklis 30 Ιανουαρίου 2007 #23 Share 30 Ιανουαρίου 2007 file telio oti ke na po liga ine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΖΑΡΟΣ 31 Ιανουαρίου 2007 Author #24 Share 31 Ιανουαρίου 2007 καταρχειν να ευχαριστησω ολουσ σας για τα καλα σας λογια.η αληθεια ειναι οτι ακουγοντας σας ολα αυτα τα σχολια με κανουν να νιωθω πολυ ομορφα και περιφανος για το ενυδρειο μου. Η αλλη πευρα του ενυδρειου δηλαδη απο την κουζινα ειναι αυτη που εχει ολα τα μηχανηματα και φυσικα απο εδω ριχνω και την τροφη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 31 Ιανουαρίου 2007 #25 Share 31 Ιανουαρίου 2007 Λάζαρε συγχαρητήρια για την σούπερ ενυδρειάρα σου.... θύμισε μου σε παρακαλώ πότε μου είπες να έρθω για καφέ (βλέπεις έχω και αυτό το αλτσχάημερ!!!) umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος