anttheo 6 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια.αποφασισα να παρεχω στο ενυδρειο μου co2 με την κατασκευη που εχει χιλιοδιαβαστει , δλδ ζαχαρι κ λιγη σογια κτλ. πηγα σε ενα πετ ψιτυ να ζητησω διαχυτηρα.δεν ειχε, παρα μονο μαζι με ολοκληρο συστημα παροχης co2 με φιαλες. μετα πηγα σε αλλο και μετα σε αλλο και τελικα γυρισα 7 πετ σοπ εκ των οποιων τα 3 της γνωστης αλυσιδας, ομως τιποτα!!!δεν υπαρχει σκετο τετοιο μαραφετι ρε παιδια...μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ για αγορα απο ιντερνετ ή τουλαχιστον να μπορεσει να μου πει που θα βρω εναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 6 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα φίλε μου.Εγώ είχα πάρει αυτόν από e-bay: http://www.ebay.com/itm/Nano-CO2-Diffuser-Aquarium-Plant-Regulator-Gas-Tank-/250399135749?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a4cf39805 Είναι σχετικά φθηνός και δουλεύει και με DIY CO2. Εμένα πάντως δουλεύει άψογα με το diy co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια.αποφασισα να παρεχω στο ενυδρειο μου co2 με την κατασκευη που εχει χιλιοδιαβαστει , δλδ ζαχαρι κ λιγη σογια κτλ. πηγα σε ενα πετ ψιτυ να ζητησω διαχυτηρα.δεν ειχε, παρα μονο μαζι με ολοκληρο συστημα παροχης co2 με φιαλες. μετα πηγα σε αλλο και μετα σε αλλο και τελικα γυρισα 7 πετ σοπ εκ των οποιων τα 3 της γνωστης αλυσιδας, ομως τιποτα!!!δεν υπαρχει σκετο τετοιο μαραφετι ρε παιδια...μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ για αγορα απο ιντερνετ ή τουλαχιστον να μπορεσει να μου πει που θα βρω εναν? Φτιαξε αυτο η παρε μια σκαλα διαχυσης Καλησπέρα φίλε μου.Εγώ είχα πάρει αυτόν από e-bay: http://www.ebay.com/itm/Nano-CO2-Diffuser-Aquarium-Plant-Regulator-Gas-Tank-/250399135749?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a4cf39805 Είναι σχετικά φθηνός και δουλεύει και με DIY CO2. Εμένα πάντως δουλεύει άψογα με το diy co2. Αυτο που πηρες μπορει να δουλευει αλλα οταν το μειγμα πεφτει και δεν εχει πολυ πιεση θα σου σταμαει,αυτοι οι γυαλινοι διαχυτηρες θελουν πολυ πιεση για να δουλεψουν και τετοια πιεση προσφερουν μονο τα ολοκληρομενα συστηματα co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 12 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Φτιαξε αυτο η παρε μια σκαλα διαχυσης Αυτο που πηρες μπορει να δουλευει αλλα οταν το μειγμα πεφτει και δεν εχει πολυ πιεση θα σου σταμαει,αυτοι οι γυαλινοι διαχυτηρες θελουν πολυ πιεση για να δουλεψουν και τετοια πιεση προσφερουν μονο τα ολοκληρομενα συστηματα co2 Σίγουρα φίλε rastafarian έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι όταν πέφτει το μείγμα πέφτει και η απόδοση του διαχυτήρα. Αλλά για μένα είναι και μία καλή ένδειξη για να ανανεώσω το μείγμα μου. Και αυτό που πρότεινες στον φίλο πιο πάνω έχω δοκιμάσει αλλά μετά από λίγο καιρό το θεώρησα λίγο ογκώδες για το ενυδρείο και το έβγαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Σίγουρα φίλε rastafarian έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι όταν πέφτει το μείγμα πέφτει και η απόδοση του διαχυτήρα. Αλλά για μένα είναι και μία καλή ένδειξη για να ανανεώσω το μείγμα μου. Και αυτό που πρότεινες στον φίλο πιο πάνω έχω δοκιμάσει αλλά μετά από λίγο καιρό το θεώρησα λίγο ογκώδες για το ενυδρείο και το έβγαλα. Εγω παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το παραπανω και εχω τελεια διαχυση για 10 μερες που κραταω το μειγμα,θα μπορουσα να το κρατησω παραπανω αλλα το αλλαζω καθε 10 μερες. Εσενα για ποσες μερες σου βγαζει ο γυαλινος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 12 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Μου βγάζει γύρω στις 7 με 8 ημέρες αλλά την 7η και την 8η είναι σαφώς πεσμένη η διάχυση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Οπωτε μιλαμε για 5-6 μερες κανονικη διαχυση,αρα εισαι στα μισα απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 12 Φεβρουαρίου 2013 #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Σίγουρα είμαι στα μισά από σένα αλλά πιστεύω ότι με τον διαχυτήρα γίνεται λίγο καλύτερα η διάχυση γιατί με την πιο πάνω μέθοδο ήταν σαφώς πιο μεγάλες οι φυσαλίδες αν και είχα βάλει ψιλό σφουγγαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Φεβρουαρίου 2013 #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Οι φυσαλιδες μου αν δεις το βιντεακι που εχω βαλει ειναι τοσο ψιλες οσο του γυαλινου διαχυτηρα. Αν ειναι να αλλαζεις μειγμα καθε 5-6 μερες τοτε δεν σε συμφερει οικονομικα νομιζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος