mace287 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #51 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Εχω παρει ταχειας πηξεως λεει σε λιγα λεπτα!! Θα δουμε... Για δεξαμενες νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Φεβρουαρίου 2013 #52 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 το ταχείας είναι όντως ταχείας!!!! δεν αστειεύεται. φίλος το έχει δοκιμάσει και μέσα στο νερό(δεν το προτείνω) και μιλάμε δεν προλαβαίνει να ακουμπήσει στο βυθό και έχει αρχίσει να στεγνώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #53 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Lol θα προλαβω να το περασω με το πινελο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Φεβρουαρίου 2013 #54 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 νομίζω οτι αν το ανακατεύεις συχνά, δεν θα έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 16 Φεβρουαρίου 2013 Author #55 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα!!! θα ήθελα να ρωτήσω το ενυδρείο μου είναι 1 μέτρο ενώ το έπιπλο 80cm έχω πρόβλημα που προεξέχει από 10cm αριστερά και δεξιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 17 Φεβρουαρίου 2013 #56 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξέρω, τα 10 και 10 μου ακούγονται πολλά. Μπορείς να βάλεις μια τάβλα πάνω απο το έπιπλο που θα είναι όσο το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Φεβρουαρίου 2013 #57 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Όπως είπε και ο Στάθης , τα 10 εκατοστά είναι αρκετά ! Η βάση χρησιμεύει για την όσο το δυνατό ομοιόμορφη κατανομή του βάρους. Επειδή θα βάλεις πέτρες , καλό είναι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κάνοντας αυτό που προτείνει και ο Στάθης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 17 Φεβρουαρίου 2013 Author #58 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον θα φτιάξω ένα ράφι στις διαστάσεις του ενυδρείου να πατήσει πάνω αν και το ενυδρείο έχει μια βάση που πατάει πάνω το γυαλί οποτε μάλλον προαιρετικό θα είναι .επισυνάπτω φωτό!! Και από την ολοκλήρωση του background!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 17 Φεβρουαρίου 2013 #59 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 πιστεύω οτι θα γίνει πολύ φυσικό. Ήδη τώρα και δείχνει έτσι. όσο για το ενυδρείο, εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 18 Φεβρουαρίου 2013 Author #60 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα!! Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μάζεψα άμμο από την παραλια έκατσα σήμερα να την καθαρίσω έβγαλε τα πάντα όλα από μέσα.Έριχνα νερό μέχρι να "ασπρίσει" αλλα υπάρχουν παρα πολλά μικροσκοπικά φύκια που έχουν διαλυθεί και είναι μέσα αλλα δεν μπορώ να τα βγάλω με τίποτα υπάρχει πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 18 Φεβρουαρίου 2013 #61 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 όταν μaζεύουμε άμμο απο την φύση, φροντίζουμε να είναι απο καθαρό μέρος. Καλό θα είναι να φύγουν γιατί θα αρχίσουν να σαπίζουν. Σε περιμένει πολύ κοσκίνισμα φιλαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 18 Φεβρουαρίου 2013 #62 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Διαβάζοντας όλο το post νομίζω πως μου έλυσες κάθε απορία Όπως και εμένα μου λύσαμε όλες τις απορίες κ η βοήθεια από τα μελη ήταν σημαντική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 18 Φεβρουαρίου 2013 #63 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 όταν μaζεύουμε άμμο απο την φύση, φροντίζουμε να είναι απο καθαρό μέρος. Καλό θα είναι να φύγουν γιατί θα αρχίσουν να σαπίζουν. Σε περιμένει πολύ κοσκίνισμα φιλαράκι. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 19 Φεβρουαρίου 2013 Author #64 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 όταν μaζεύουμε άμμο απο την φύση, φροντίζουμε να είναι απο καθαρό μέρος. Καλό θα είναι να φύγουν γιατί θα αρχίσουν να σαπίζουν. Σε περιμένει πολύ κοσκίνισμα φιλαράκι. Θα πάω αύριο να αγοράσω από μαγαζί άμμο με ταλαιπώρησε αρκετά η θαλασσινή να δω μήπως βρω και τίποτα ωραίες πέτρες για το νταμάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 19 Φεβρουαρίου 2013 #65 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 αν αντεχεις οικονομικα ρωτα και για αραγωνιτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 19 Φεβρουαρίου 2013 Author #66 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 αν αντεχεις οικονομικα ρωτα και για αραγωνιτη!!! Έχω διάβαση σχετικά με αραγονίτη να δω πρώτα τι άμμο θα βρω γιατί θα πάω στον ερμη οποτε ίσος να μην χρειάζεται...Αύριο θα ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 19 Φεβρουαρίου 2013 #67 Share 19 Φεβρουαρίου 2013 αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει καμια 20αρα τα 13 κιλα σιγουρα οικοδομικη θα βρεις φθηνοτερη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 20 Φεβρουαρίου 2013 Author #68 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα!! θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να καθαρίσω τις πέτρες? Τις έχω βρέξει με νερό και τώρα τις βράζω αλλα δεν τις βλέπω να καθαρίζουν καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Φεβρουαρίου 2013 #69 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Ενδεδειγμένος τρόπος είναι το βράσιμο και ίσως το τρίψιμο σε συνδυασμό με ζεστό νεράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 20 Φεβρουαρίου 2013 #70 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Ενδεδειγμένος τρόπος είναι το βράσιμο και ίσως το τρίψιμο σε συνδυασμό με ζεστό νεράκι. Αυτό ακριβώς! Με πολύ καλό ξεβγαλαμα στην αρχή για να φύγουν τα χοντρά και η σκονες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 21 Φεβρουαρίου 2013 Author #71 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα! Λοιπόν εχθές καθάρισα τις πέτρες τελικά άμμο έβαλα ποταμίσια την καθάρισα καλά, γέμισα το ενυδρείο 3 φορες και άδειασμα να φύγει ότι είχε από βρωμιά παρόλο αυτά είχε ακόμα θολούρα αλλα από ότι διάβασα σε λίγες μέρες θα φύγει! έριξα αντιχλοριο και θα ξεκινήσω από σήμερα το βραδυ μάλλον να κάνω το στρώσιμο!Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές σας Μάλλον το background θα το βγάλω γιατί μου πιάνει παρα πολύ χώρο στο ενυδρείο και μου κόβει πολλά λίτρα είναι 80x30x8 περίπου.... δεν μου άρεσε και το χρώμα του τσιμέντου με το χρώμα τις άμμου και τις πετρασ γίνετε μια τριχρωμία ίσος βάλω μια μαύρη αφίσα θα δούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 21 Φεβρουαρίου 2013 #72 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Μηπως αν βαλεις σιλικονη ασπρη σε ολο το μπροστα κομματι της πλατης και κολλησεις την ιδια αμμο με αυτην που χρησιμοποιεις για βυθο ετσι θα αποφυγεις την 3χρωμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 21 Φεβρουαρίου 2013 Author #73 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Το αποτέλεσμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Φεβρουαρίου 2013 #74 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά μου φαίνεται το αποτέλεσμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 21 Φεβρουαρίου 2013 Author #75 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ τώρα για το bavkground λέω να το αφήσω κάνα δυο μήνες μήπως με την άλγη φαίνεται καλύτερο! Πιστεύω πως με κάποια φυτά θα το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο ωραίο σκέφτομαι για 1η2 vlasiniera και 2 anubias από ότι έχω διάβαση πρέπει να κάνουν έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος