samilias21 21 Φεβρουαρίου 2013 #76 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Όντως πολύ καλή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Φεβρουαρίου 2013 #77 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ τώρα για το bavkground λέω να το αφήσω κάνα δυο μήνες μήπως με την άλγη φαίνεται καλύτερο! Πιστεύω πως με κάποια φυτά θα το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο ωραίο σκέφτομαι για 1η2 vlasiniera και 2 anubias από ότι έχω διάβαση πρέπει να κάνουν έτσι? Μια χαρά θα είσαι , τις anubias μην ξεχάσεις να τις τοποθετήσεις σε σημείο που να μην έχει έντονο φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Φεβρουαρίου 2013 #78 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα μ'αρέσει πάντως. Σίγουρα με την άλγη θα γίνει καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 22 Φεβρουαρίου 2013 Author #79 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ζαλίσω με άλλη μια ερώτηση αν ξέρετε... Λοιπόν σήμερα αγόρασα μια anubia nana και μια anubia κάτι άλλο φτάνει περίπου 10-15cm μου είπε και μια vlasiniera λοιπόν από ότι μου είπατε η anubia χρειάζεται σκιερό μέρος!!Το πρόβλημα είναι πως το rio180 έχει υπερβολικά δυνατό φωτισμό προσπάθησα να βγάλω την μια από τις δυο λάμπες αλλα το αποτέλεσμα ήταν να μην ανάβει η άλλη μάλλον δεν δουλεύει το κύκλωμα με την μια υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να δουλεύω μονο την μια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 22 Φεβρουαρίου 2013 Author #80 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Όντως πολύ καλή δουλειά! Εμένα μ'αρέσει πάντως. Σίγουρα με την άλγη θα γίνει καλύτερο. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Φεβρουαρίου 2013 #81 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ζαλίσω με άλλη μια ερώτηση αν ξέρετε... Λοιπόν σήμερα αγόρασα μια anubia nana και μια anubia κάτι άλλο φτάνει περίπου 10-15cm μου είπε και μια vlasiniera λοιπόν από ότι μου είπατε η anubia χρειάζεται σκιερό μέρος!!Το πρόβλημα είναι πως το rio180 έχει υπερβολικά δυνατό φωτισμό προσπάθησα να βγάλω την μια από τις δυο λάμπες αλλα το αποτέλεσμα ήταν να μην ανάβει η άλλη μάλλον δεν δουλεύει το κύκλωμα με την μια υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να δουλεύω μονο την μια? Όταν λέμε σκιερό μέρος μην το δένεις και κόμπο, δεν χρειάζεται να στίσεις και το ενυδρείο γύρω απο την anubia. Αν δεν βρεις κάποιο σημείο, δεν πειράζει και λίγη άλγη. Όσο για τις λάμπες, νομίζω πουλάνε σε ηλεκτρολογικά μαγαζιά κάτι που το βάζεις και ανάβει μόνο η μια λάμπα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του, αλλιώς μπορείς να επέμβεις στα ηλεκτρολογικά. Πάντως μπορείς να τις αφήσεις και τις 2. Πολλοί το κάνουν για να παίξουν με τους χρωματισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 22 Φεβρουαρίου 2013 Author #82 Share 22 Φεβρουαρίου 2013 Το βασικό πρόβλημα είναι ο έντονος φωτισμός γενικά γιατί είναι γκαρσονιέρα δηλαδή σε χώρο όπου φωτίζει σαλόνι κουζίνα κρεβάτι και όσο νάνε ενοχλεί τόσο έντονα. πιστεύω με την μια λάμπα θα είμαι ok! Τώρα αν γνωρίζει κάποιος πως λέγεται αυτό το "μαραθετι" θα με βοηθούσε πολύ για να πάω να πάρω ένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace287 23 Φεβρουαρίου 2013 Author #83 Share 23 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα!! Έχω ένα θεματάκι από ότι φαίνεται την άμμο δεν την καθάρισα καλά εχθές που πήγα να φυτέψω τα φυτά έγινε χαμός στο ενυδρείο!! έχω ξεκινήσει το στρώσιμο αλλα θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να κάνω μερικές αλλαγές νερού με σκούπα βυθού?τις τάξεως του 10% να καθαρίσω όσο μπορώ την άμμο? Αν όχι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτος από το να αδειάσω το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος