Jump to content

Γεμίζοντας 180Ltr

mace287

Recommended Posts

Εντάξει παιδιά εσείς σίγουρα ξέρετε καλύτερα για αυτό και σας ρώτησα !! Ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες!!! Αν θελήσω κάτι ακόμα θα σας ρωτήσω στο ίδιο θέμα!!!

• Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

είναι το εσωτερικό αλλα θα μου βάλει μέσα αντί για τα σφουγγάρια αλλα υλικά για να έχω καλύτερη απόδοση τώρα στην αρχή μέχρι να μπορώ οικονομικά να πάρω και ένα εξωτερικό

φανταζομαι πως εννοεις οτι θα βαλει βιολογικο υλικο!

το βιολογικο υλικο δεν σε βοηθαει να εχεις καλυτερη αποδοση

αλλα να δημιουργησεις αποικιες βακτηριων που μηδενιζουν την αμμωνια :sarcasm:

φανταζομαι πως εννοεις οτι θα βαλει βιολογικο υλικο!

το βιολογικο υλικο δεν σε βοηθαει να εχεις καλυτερη αποδοση

αλλα να δημιουργησεις αποικιες βακτηριων που μηδενιζουν την αμμωνια :sarcasm:

αρχαριος :sarcasm: Το ότι μου ζήτησε για αυτό 25 euro είναι φυσιολογικό νούμερο?

Έγινε επεξεργασία - mace287

δεν πειραζει ολοι ειμασταν δεν γενηθηκαμε μεσα σε ενυδρειο!!!

καλο ειναι να ρωτας για να μαθαινεις και ολας!

ρωτα τον τι θα σου βαλει μεσα να ξερεις

ενα σκετο νουμερο δεν λεει τιποτα :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm:

Επειδη βλεπω οτι το θεμα σου παει προς Αφρικη μερια,θες να στο μεταφερω στην κατηγορια της Αφρικης για να παρεις περισσοτερες αποψεις απο τα παιδια εκει?

ρε καλως τα τα παιδια :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm:

header_image.jpg

.

Καλησπέρα στο africa team!!
ευτυχώς κατέληξα στην γηραιά ήπειρο :)
Δεν πιστεύω να έχει ζεστη εδώ? :P
Λοιπόν ξεκινάω να φτιάχνω και το background αύριο μονο με felizol και τσιμέντο χωρίς χρώματα και άφθονες πέτρες moonstone θα δημιουργήσω σπηλιές και εννοείτε θα τις κολλήσω με σιλικόνη ενυδρείου, κάτω από αυτές έχω πάρει felizol 3cm πάχος για να μην πέσει κάποια πετρα. άμμο μπορώ να πάρω από θάλασσα οποτε θα πάω αύριο η το σκ να μαζέψω από παραλια πριν την βάλω θα την ξεπλύνω με μπόλικο νερό. υπάρχει κάποια παρατήρηση η κάτι που ξεχάνω να κάνω?

αντε με το καλο :sarcasm: :sarcasm:

το μονο που θα σου πω που και εμενα μου ειπαν οι αρχαιοι της αφρικης ειναι να μην κολλησεις τις πετρες!!!

εδω ομως εχει παντα ηλιο !!!

και εδω

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81643&page=1

ειναι το δικο μου που φτιαχνω αυτην την ωρα που μιλαμε :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm:

Τις πέτρες προτείνω να μην τις κολλήσεις. Όταν θα χρειαστεί αλλαγή στο στήσιμο θα είναι πολύ δύσκολο να παρέμβεις.

Τις πέτρες προτείνω να μην τις κολλήσεις. Όταν θα χρειαστεί αλλαγή στο στήσιμο θα είναι πολύ δύσκολο να παρέμβεις.

:bigemo_harabe_net-64:

καλή αρχή φιλαράκι, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. :)

αντε με το καλο :sarcasm: :sarcasm:

το μονο που θα σου πω που και εμενα μου ειπαν οι αρχαιοι της αφρικης ειναι να μην κολλησεις τις πετρες!!!

εδω ομως εχει παντα ηλιο !!!

και εδω

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81643&page=1

ειναι το δικο μου που φτιαχνω αυτην την ωρα που μιλαμε :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm:

Διαβάζοντας όλο το post νομίζω πως μου έλυσες κάθε απορία :)

:bigemo_harabe_net-64:

καλή αρχή φιλαράκι, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. :)

Ευχάριστο :) :) :)
Νομίζω θα ξεκινήσω να ανεβάζω από δευτερα φωτογραφίες να έχω ετοιμάσει και την πλάτη να έχω προμηθευτή όλα τα υλικά και να μου δώσετε ιδέες για το στήσιμο!! επίσης έχω φτιάξει μια κατασκευή σαν αυτή post-52497-0-04388100-1360864964_thumb.jpgαλλα δεν ξέρω κατά ποσο ταιριάζει μέσα θα το δοκιμάσω και θα σας στείλω φωτό να μου πείτε!!

δεν το λες και βιοτοπικο!!! χαχχαχαχααχαχαχα!!!

εγώ στη θέση σου ίσως το κρατούσα και θα εβγαζα τον βούδα από πάνω. όπως και την άμμο με το φυτο. θα το έστεινα σαν βάση ωστε γύρω του να χτίσω το νταμάρι. :)

Εφτιαξα κατι σαν αυτο!! Χωρις τον βουδα :P

σαν βαση πλεον λεω να το βαλω λογο του οτι εχω εκει 4σπηλιες ;)

Καλημέρα!!

το ξέρω πως το συζητήσαμε και εχθές αλλα πήγα και πείρα το ενυδρείο σήμερα και ρώτησα για τις demasoni και μου είπε ο petshopas πως αν βάλω 6 και 4-5 lapido από την αρχή που είναι μικρά και όλα μαζί δεν θα έχω πρόβλημα αρκεί να δημιουργήσω αρκετές σπηλιές!!Για moonstone δεν με έβγαζαν τα χρήματα προς το παρόν θα πάω να μαζέψω από τον υμηττό μερικές πέτρες και αργότερα θα τις αλλάξω.

εννοείτε ο πετσοπας πως θα έλεγε οτι χωράνε.

εγώ σου είπα πιο είναι το σωστό απο εκεί και πέρα φιλαράκι κάνεις οτι πιστεύεις εσύ. Εξάλλου δικό σου είναι το ενυδρείο.

η γνώμη μου για τις πέτρες είναι οτι αφού μπορείς να πάρεις από την φύση, γιατί να πληρώσεις? :)

180 λιτρα για δυο ειδη mbuna ειναι πολυ λιγα φιλε μου.Για καποια ειδη αποδυκνειονται επισης λιγα και για species ενυδρειο.

Διαλεξε ενα ειδος μονο :)

εννοείτε ο πετσοπας πως θα έλεγε οτι χωράνε.

εγώ σου είπα πιο είναι το σωστό απο εκεί και πέρα φιλαράκι κάνεις οτι πιστεύεις εσύ. Εξάλλου δικό σου είναι το ενυδρείο.

η γνώμη μου για τις πέτρες είναι οτι αφού μπορείς να πάρεις από την φύση, γιατί να πληρώσεις? :)

+1000

Εντάξει και εγώ μαγαζί έχω ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα απλά να είμαι 100% σίγουρος ήθελα!!
Λοιπόν 2 φωτό από το diy 3d background που ετοιμάζεται! σήμερα μέχρι το βραδυ θα κολληθεί στην πλάτη!!

image.jpg
image.jpg
Έγινε επεξεργασία - mace287

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...